"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми идват в повече половин час песнопения...
Ако исках да слушам музика,бих си пуснала някой музикален канал или диск...
Отделям по 45-50 минути точно,за да гледам как Стефани и Брук се джафкат!    Mr. Green

Или нещо друго от интригата...но не и за да слушам музика!    Peace  

# 181
На мен ми идват в повече половин час песнопения...
Ако исках да слушам музика,бих си пуснала някой музикален канал или диск...
Отделям по 45-50 минути точно,за да гледам как Стефани и Брук се джафкат!    Mr. Green

Или нещо друго от интригата...но не и за да слушам музика!    Peace  

И ревютата са им също толкова скучни  Peace

# 182
Мерси за преразказа, че днес не гледах.

За ревютата им - верно са си скучни....те уж голяма фирма, голямо чудо...а пък като кварталната шивачница са -  5 модела, някаква малка зала...красота  Sunglasses

# 183
Днес даваха епизода, който гледах в четвъртък вечер по пловдивската. Crossing Arms

# 184
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз пък се чудя,нали има охрана,как тъй всеки се Умъква в колибата  Joy Днес тихо и приятно както си му е редът,бравУС  Hug Peace

# 185
Аз пък се чудя,нали има охрана,как тъй всеки се Умъква в колибата  Joy Днес тихо и приятно както си му е редът,бравУС  Hug Peace
Охрана,неохрана,тук всеки си влиза където и когато поиска...    Joy
Гледала съм по други филми,това да проникнеш ,т.е. да влезеш в палатите на богаташ си е все едно да влезеш в държавния трезор.Ама не и у ДиК...     Mr. Green   

# 186
Охрана,неохрана,тук всеки си влиза където и когато поиска...    Joy
Гледала съм по други филми,това да проникнеш ,т.е. да влезеш в палатите на богаташ си е все едно да влезеш в държавния трезор.Ама не и у ДиК...     Mr. Green   

Ник смотолеви нещо, че той бил наел същата охрана за фирмата, което ще рече, че ги познава  Mr. Green И там всичко ставало с връзки  Crazy А Стефка как се оказа в къщата?  Thinking

# 187
Ник смотолеви нещо, че той бил наел същата охрана за фирмата, което ще рече, че ги познава  Mr. Green И там всичко ставало с връзки  Crazy А Стефка как се оказа в къщата?  Thinking

Стефка може да прониква и през стените - винаги влиза навсякъде без проблем...както и всички в сериала, де Simple Smile

# 188

Стефка може да прониква и през стените - винаги влиза навсякъде без проблем...както и всички в сериала, де Simple Smile

И най-интересното е, че стопанинът разбира чак, когато неканеният гост вече е преминал през входната врата на двора покрай охраната, после е влязъл през вратата на къщата (и тя разбира се не се заключва) ... и хоп гостът те сбарал в леглото докато правиш секс  Crazy Mr. Green
Ама иначе къщите са за милиони и вещите вътре също  Crazy

# 189

И най-интересното е, че стопанинът разбира чак, когато неканеният гост вече е преминал през входната врата на двора покрай охраната, после е влязъл през вратата на къщата (и тя разбира се не се заключва) ... и хоп гостът те сбарал в леглото докато правиш секс  Crazy Mr. Green
Добре ,че няма там от наште роми...    Mr. Green

Дрийми,не знам...пропущих го тоз момент...направо я видях да се оглежда в хола...   

# 190

Добре ,че няма там от наште роми...    Mr. Green

Дрийми,не знам...пропущих го тоз момент...направо я видях да се оглежда в хола...   

Не само че се оглеждаше , ами се беше скрила зад стълбите, докато Бриджет пишеше кода, сигурно го е запаметила даже  Crazy

# 191
Другият задължителен момент е да се остави вратата леко отворена и някой да слухти в коридора какво си говорят вътре хората..дори се вижда понякога, но говорещите не го забелязват  Sunglasses

# 192
Другият задължителен момент е да се остави вратата леко отворена и някой да слухти в коридора какво си говорят вътре хората..дори се вижда понякога, но говорещите не го забелязват  Sunglasses

В това отношение турските сериали ряпа да ядат. Там всеки подслушва всекиго  Crazy

# 193

Много са сладки тука  Crazy Липсва ми Томас тъй от дъжд на вятър като се появява без да има главна роля е тъпуууу Sad преди поне с онази Кейлин беше интересно

# 194
ФийбитУ много бяла на тази снимка,чак неестествено

Общи условия

Активация на акаунт