"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 27 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Супергеорги, благодаря за преразказа. Планът на Стивън е леко налудничав, но може и да успее  Mr. Green А любовта между Ерик и Стефани надмина тази на Брук и Ридж  Crazy

# 586
Хм ми той Ерик е кръгла нула без Стеф.Целия си успех дължи единствено на нея,а без нея го виждаме какви ги дроби.. ooooh! PeaceА като гледам мисля стана на всеки ясно вече коя е главната героиня. PeaceНяма я Стефани и филма стана пълна тъпня.Тя се връща и съответно филма се възражда..... Crossing Arms

# 587
СуперГеорги, много интересно става и при вас. Ерик ще осъзнае накрая коя е любовта на живота му, а Стивън се очертава като злодей  Laughing Нямам търпение да видя от екрана тези дни Карън (близначката на Карълайн), ще си припомня началото на сериала, когато Карълайн и Рич бяха щастливи заедно, Рич беше влюбен до ушите - преди Лоугънките да опропастят всичко.

# 588
Няма лошо в това "бившите" съпрузи да се съберат, особено, ако ги свързват деца. Предполагам, че сценаристите ще накарат Стефка да преосмисли живота си и да се промени към по-добро, за оправдаят приемането и отново от Ерик. В последния гледан от мен епизод тя се закле да не греши повече, ако Ерик пак и прости. Възстановяването и успеха на един брак е възможно, ако съпрузите се променят и всеки отстъпи малко. Но СЕГА на ход е Дончето да си вземе нещичко от Ерик, Стефани първо трябва да се превъзпита за да успее занапред.

Хм ми той Ерик е кръгла нула без Стеф.Целия си успех дължи единствено на нея,а без нея го виждаме какви ги дроби.. ooooh! PeaceА като гледам мисля стана на всеки ясно вече коя е главната героиня. PeaceНяма я Стефани и филма стана пълна тъпня.Тя се връща и съответно филма се възражда..... Crossing Arms
Е това за нулата Ерик си е преувеличено. Ерик си има своите достойнства и като човек и особенно като дизайнер и като баща и като шеф и др. Защо Форестър фирмата на Ник не процъфтя? Няма ли пръст в това и  липсата на талантите на Форестър? Слабостта му към другия пол е факт и винаги това му обърква живота, но всеки си има + и – и щом Стефка си го иска знаейки това, значи го приема цялостно.

И без Стефани точно СЕГА филмът си се развива интересно. Следващите два епизода преди появата и, ще са доста динамични с тези яйцеклетки.  Но при по-дълго отсъствие на Брук или Стефани ще се загуби конфликта. А липсата на Тейлър си я бяхме преживяли.
Вече съм казвала моето мнение, че главният сблъсък 20г. е точно Брук-Стефани (а не Брук-Тейлър) и затова, която и от двете героини да се махне се губи тръпката и ще стане по-безинтересно, ако не измислят друго.
А коя е по главна от двете, трудно ще се отмери с линийка и да се стигне до единомислие тук в темата, защото всеки ще дърпа чергата към любимката си. За мен е ясно, че е Брук.

Но предлагам да приемем, че и двете са достатъчно "главни" Peace

# 589
Няма лошо в това "бившите" съпрузи да се съберат, особено, ако ги свързват деца. Предполагам, че сценаристите ще накарат Стефка да преосмисли живота си и да се промени към по-добро, за оправдаят приемането и отново от Ерик. В последния гледан от мен епизод тя се закле да не греши повече, ако Ерик пак и прости. Възстановяването и успеха на един брак е възможно, ако съпрузите се променят и всеки отстъпи малко. Но СЕГА на ход е Дончето да си вземе нещичко от Ерик, Стефани първо трябва да се превъзпита за да успее занапред.

Е това за нулата Ерик си е преувеличено. Ерик си има своите достойнства и като човек и особенно като дизайнер и като баща и като шеф и др. Защо Форестър фирмата на Ник не процъфтя? Няма ли пръст в това и  липсата на талантите на Форестър? Слабостта му към другия пол е факт и винаги това му обърква живота, но всеки си има + и – и щом Стефка си го иска знаейки това, значи го приема цялостно.

И без Стефани точно СЕГА филмът си се развива интересно. Следващите два епизода преди появата и, ще са доста динамични с тези яйцеклетки.  Но при по-дълго отсъствие на Брук или Стефани ще се загуби конфликта. А липсата на Тейлър си я бяхме преживяли.
Вече съм казвала моето мнение, че главният сблъсък 20г. е точно Брук-Стефани (а не Брук-Тейлър) и затова, която и от двете героини да се махне се губи тръпката и ще стане по-безинтересно, ако не измислят друго.
А коя е по главна от двете, трудно ще се отмери с линийка и да се стигне до единомислие тук в темата, защото всеки ще дърпа чергата към любимката си. За мен е ясно, че е Брук.

Но предлагам да приемем, че и двете са достатъчно "главни" Peace

Очаквам и Ерик да се промени към по-добро, а не да се държи като дърт коцкар на евтини курви  Peace На мястото на Стефани не бих му простила непрестанните забежки със Сула и Пула, особено пък брака му със Шийла  Sick

# 590
Очаквам и Ерик да се промени към по-добро, а не да се държи като дърт коцкар на евтини курви  Peace На мястото на Стефани не бих му простила непрестанните забежки със Сула и Пула, особено пък брака му със Шийла  Sick
Съгласна съм за нужда от промяна и при Ерик. Не е прав да осъжда и претендира само Стефка да се променя. И аз очаквам както Стефка, така и Ерик да се променят към по-добро, защото той както визуално, така и с други негови черти ми допада и не искам да е така "лош" с това тичане по фусти. Наистина Стефка доста трябваше да преглъща преди  това с гадната Шийла и други и сега с Дона.

# 591
Оф,той Ерик е едно безгръбначно...не вярвам на стари години нещо да му се промени...    hahaha
Добре ,че е Стефка да го тегли напред,че ако разчиташе сам на себе си...доСЕГА ни фирма,ни брак, ни нищо ...добре ,че съществуват жени на света да го спасяват от глупавите му решения!

Колкото до Стефани,ДА,липсва осезаемо...и филмът е ужасно скучен и еднообразен без нея.
Липсва ми колорита й!    Peace

Цитат
И без Стефани точно СЕГА филмът си се развива интересно. Следващите два епизода преди появата и, ще са доста динамични с тези яйцеклетки.

Ами,точно обратното,скука пълна!    Peace
А епизодите предполагам,ще са динамични,щото баба Брукаситка пак няма да си знае мястото.И ще иска всички да й угаждат и да се съобразяват с нея!Нищо ново!   Mr. Green Mr. Green 

# 592
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Цитат
И без Стефани точно СЕГА филмът си се развива интересно. Следващите два епизода преди появата и, ще са доста динамични с тези яйцеклетки.
Дааа,много ще са ''интересни'' и ''динамични''   излъганите надежди на едно семейство от една глупава  и безотговорна(по наследство)  пишман докторка... Sad..Ама  то е така...За един е ''интересно''  за друг е печално....Всеки  сам избира.... Naughty

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 23:41 от susy

# 593

Цитат
Дааа,много ще са ''интересни''излъганите надежди на едно семейство от една глупава  и безотговорна(по наследство)  пишман докторка... Sad..Ама  то е така...За един е ''интересно''  за друг е печално....Всеки  сам избира.... Naughty

Пишман докторка, но бъдеща талантлива дизайнерка  Mr. Green

# 594
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ще  ''твори''тоалети   от марля,пристегнати в кръста  с бинт...На   врата   маркуч от  система,на дясната ръка и левия крак, катетър като гривна  и  всичко това   закрепено отзад с лейкопласт.... Joy 

# 595
Съгласна съм, че без Брук (и сестри) конфликта в сериала ще изчезне. Някои си падат по конфликти, други - не. Затова и някои ще видят отсъствието им като огромна трагедия (поради липса на конфликти), а за други ще е повод за радост със същата причина.
Без Стефани наистина буксуват нещата. Тя е просто незаменима с нейните лафчета  Laughing Особено като "нарежда" Брук и роднините й  Laughing

# 596
"Това е бебешко тържество,Дона, никой не е поръчал стриптизьорка"  hahaha hahaha hahaha

Брук със стария си изпитан похват да сваля мъжете в собственото им легло. Но не й се получи  Mr. Green

# 597
Дрийм, кой беше авторът на тази оригинална реплика?

Тейлърита много красива бееее  Shocked

аууу, Брукасита как се е пременила само, като пенсионерка на пазара  hahaha

# 598
Дрийм, кой беше авторът на тази оригинална реплика?

Тейлърита много красива бееее  Shocked

Джаки  Crazy

Тейлър винаги е била красива  Heart Eyes, за разлика от Брук. Като я гледах днес как присвива тънките си устни,чак жилите й щяха да изскочат  Sick Тая жена за друг подарък освен албум не е ли чувала  Mr. Green

Много са интересни сцените когато всички жени в една стая имат  някаква връзка с единствения мъж на сбирката  Crazy
Опитвам се да се сетя за едно нещо,което прави Ерик положителен герой и не мога  Thinking Голямо дърто мекотело е  Sick

Репликата "Тейлър ражда" ми звучи като в латиносериал "Изаура е бременна"  Joy Като развален телефон са  hahaha

Такова дрънкане в родилна зала за първи път виждам  ooooh!

# 599
Брук със стария си изпитан похват да сваля мъжете в собственото им легло. Но не й се получи  Mr. Green
ЗаСЕГА   hahaha  Да не говорим, че Ридж сам се "увлече" за целувката и ще продължи да го "тегли" да целува Брук  newsm78

На бебешкото парти Брук изглежда толкова красива, сияеща и страхотна "реч" им изнесе. Хубаво е че вече почва да се окопитва след неприятните случки, особено след гушкащките Ридж "терапии".
Много се чуства горкия "притиснат" да го карат да избира между двете хубави жени.
 Joy  Как  бързо намека "какво е мнението на годеницата ти" накара Ридж да приеме снимките с Брук.

Общи условия

Активация на акаунт