"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 27 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
"кака" и Стефи изглежда доста сексапилно и май и е връстничка, ако и да бе по-големичка.  
Е,ако 2-3 години разлика е по-големичка...Не гледай ,че СЕГА Стефито е на 18,а Хоуп е още в яслата...тя по принцип бавно загрява ,като мама Брукаситка!   Peace

А добре ,че този   Деди Янки е някъде в необозримото бъдеще...дотогава може и да ми е писнало от Брук и да не го следя...че нещо музиката в такъв филм ми идва в повече!

# 661
Епизодът днес ще е интересен - случват се важни неща и Стефка си идва Sad

Цитат
"кака" и Стефи изглежда доста сексапилно и май и е връстничка, ако и да бе по-големичка. 
Е,ако 2-3 години разлика е по-големичка...Не гледай ,че СЕГА Стефито е на 18,а Хоуп е още в яслата...
Краси, съгласна съм - 3г е разликата между Стефи и Хоуп.
  Stephanie Forrester (twin; born 21 September 1999)
  Hope Logan (with Deacon Sharpe, 2002; adopted by Nick)
Но мислех, че като са представени с видима възрастова разлика сега и ще оставят тази сегашна разлика.
Е явно ще се коригират нататък Simple Smile

# 662
  • София
 GrinningНе бях гледала този филм от месеци. Сега виждам, че Тейлър роди от БРук Joy Joy Joy, някой ще ми  каже ли какво се случва Брукасита ще изяви ли претенции  към Тейлър, и тя затова ли ще спи със сина и гледах една серия много напред без титри уви

# 663
Стефани и майка й изглеждат на една възраст. А бабката е много бойна за възрастта си, можела да кара по магистралата на ЛА  Crazy

Милата Тейлър, така я съжалявам  Hug

# 664
Ами разликата на двете актриси е само 10 години  Joy пък ако Фийби сега е на 18 и порасна за 4 години това прави Ридж,Брук,Тейлър към 50-така  а Стефани и Ерик към 80-така а пък Анн требва да е най-малко на 100  Joy Joy Joy

# 665
Дмария, виж на стр.43 в темата моя пост (номер 634 май беше), там съм отговорила на част от питането Simple Smile Иначе ето в бяло: Тейлър ще изпадне в депресия, Рик ще започне да я утешава и в този момент, когато Тейлър е толкова ранима и не на себе си, нещата ще стигнат до края, както се казва. Иначе сега тук, след време, Тейлър осъзнава, че Рик само се е възползвал от състоянието й тогава и че именно депресията й е позволила да се стигне до там.

# 666
Ох, милата Тейлърита, няма отърване от Брук  ooooh!

# 667
За първи път виждам  гинеколог да извършва трансплантация на костен мозък  ooooh! Но какво да се прави в Америка всички са всестранноразвити личности, затова и правят грешки като пишмандокторката Бриджет  Mr. Green

# 668
А Ерик в последните серии с тази пуберска прическа на побелялата му коса е много смешен  hahaha

# 669
  • София
Щастлива, благодаря ти , очевидно занапред смеха ще е в двойни дози. А тези  жени егати  фертилността дето имат.

# 670
  • somewhere near the sea
Здравейте всички  bouquetРадвам се, че ви намирам в добро здраве PeaceРезюме на вчерашния епизод има в синьо. Май не трябва да си правя труда да давам веднъж в синьо, веднъж в червено и накрая пак някой иска пет-шест души да му разказват.

Днес:
Брук пристига в болницата и Ник и Бриджит й обясняват всичко. Въпреки, че се усъмнява във версията за грешка, тя се съгласява да помогне на бебето. Ник наблюдава нея и бебето и чувства дълбока връзка с тях. Моли се на бог да не отнема сина му. Брук се събужда, той й казва, че се е справила идеално, операцията е минала успешно, детето е добре. Ридж се обажда и се угрижва, когаато чува велият й глас. Казва й, че я обича. Брук иска да види бебето. Той докарва кувьоза. Брук ме се възхищава. Ник благодари, че е дала живот на детето отново. "Нашето бебе - казва тя-прекрасно". Добавя, че разбира, че детето е на него и Тейлър, тя принадлежи на Ридж. Ник отново й благодари.
Тейлър се появява да благодари на дарителя. Ник едва успява да скрие Брук зад завесата. Опитва се да я предпази-било анонимно. Тейлър не се примирява-след като за него може да се вижда с дарителката, защо за нея да е забранено.
Ашли пристига в Париж и с изненада вижда Рик, който я чака там във ваната. Той настоятелно продължава с ухажването, дори мноооого настоятелно, защото е син на..(да не казвам на кого)
Кейти пристига у Брук и намира там Ридж. Той обяснява, че е там, за да види децата. Кейти посочва, че на яката му има червило. Предупреждава го да не си играе с чувствата на Брук. Той отговаря, че знае точно къде иска да бъде. Кейти се радва.
Ник не знае какво да прави, когато Тейлър настоява да се види с донора. Междувременно Брук се възстановява, Бриджит е още по-притеснена, че тя може да се привърже към детето.
Ник разкрива на Тейлър истината за донорската яйцеклетка, идваща от Брук. Брук и Бриджит разговарят за бебето. Брук все повече повтаря колко е красиво бебето.
 Ан докарва Стефани до външната врата на имението. Не престават да се карат.
Ерик и Дона се целуват и обсъждат какво ще правят със Стефани, когато чуват, че външната врата се отваря. Дона се скрива на терасата.  
Стефани започва да обяснява защо е напуснала. Ерик е суров, сърдит,нападателен. Зад завесата Дона се подсмихва. Стефани казва, че го разбира, че е разочарован от нея. Разочарование е много далеч от чувствата, които той изпитва. Стефани моли да й прости-той и децата им са целият й свят... Той е непреклонен.
Тейлър избухва в сълзи. В стаята влиза Брук. Иска да говори с нея. Тейлър се обръща, изражението й е

# 671
охххх не може да бъде досега едно действие се развиваше за 5 дни а сега в една серия и Брук и Тейлър разбраха за бебето и Стефс се върна  Crazy

# 672
"Сега сме ти, аз и детето на Брук" - колко мъка и потрес има в тези думи.

Краасавицата и баба Яга видях в последната сцена. Тейлър беше толкова красива като погледна вечната намесничка в отношенията й. Всъщност като се замисля, вината изцяло е на Бруклата. Що диреше на дъртите  си години да си прави изследвания за плодовист като че не знае,че от въздуха прихваща  ooooh!

# 673
Dmaria, да - стават големи смешки по-нататък - толкова загубен сериал  Laughing Съвсем фантасмагорично го изкарват значи, бих предпочела малко повече реализъм. Брук постоянно забърква разни каши и то такива, че излиза през носа на всички покрай нея  ooooh! Явно сценаристите са решили образът й да си е не-особено-умна-блондинка-от-Долината и смело си я развиват в тази насока.

# 674
Ох,с кой да започвам днес...всичките са "Хвани единия,удари другия!"
Ерик към Стефани:"Учудена ли си ,че мога да постигна нещо сам?"    Shocked
Кое точно?Ку...а баба Донка му уреди компанията...а той клекна веднага пред претенциите на Ничу!Как пък един път не можа да се защити като хората тоя дедо Ерик,че и семейството си да защити...все жените го спасяват...
А и е цар да рита паднал човек...това го умее перфектно.
Ама да се изправи срещу достоен противник никога не го е можел!   Peace

Кейти към Рич:"Брук знае какво иска!"    Shocked
Кога ?И какво?
Дете,мъж,пари,компании,мъжове,деца...какво точно иска ?Щото на мен за 23 години филм още не ми е ясно какво иска баба Брукаситка!Освен мъжове,да й топлят леглото...    Mr. Green

Баба Брукаситка:При нея има секунда проблясък на съвест ,ама за такава нищожна част от секундата,че не си струва дори да се споменава!   Peace  После пак става егоистичната кучка, която се интересува само и единствено от себе си и своите желания и глезотии!

Общи условия

Активация на акаунт