"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 881
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Тези които, се опитват да извъртят всяка моя буквичка да не се стараят този път.

Точно за да избегна намек за извъртане ,съм ЦИТИРАЛА ДОСЛОВНО ТВОИТЕ ПОСТОВЕ.
а не ги преразказвам...

Наистина са
Цитат
кристално ясна
 манипулация!    Mr. Green

Ама ,вярвай си...понякога е по-добре дори да си заблудена...!    Peace  

# 46

Цитат
Т.е.,разбираш защо сваля наред Рич,Ерик,Торн,Ник,зетьове?!    newsm78
Ами ,обясни го и на нас,моля!
Защото аз не намирам нито една ОСНОВАТЕЛНА причина,ако някой мъж се разведе с мен,аз да започна да се прехвърлям на братята му,баща му,или пък-на мъжа на дъщеря ми...
Просто е. Ама утре ще те светна - СЕГА нали готвиш да не те разстройвам.

Аз пък си чакам този отговор  Crossing Arms

# 47

Цитат
Т.е.,разбираш защо сваля наред Рич,Ерик,Торн,Ник,зетьове?!    newsm78
Ами ,обясни го и на нас,моля!
Защото аз не намирам нито една ОСНОВАТЕЛНА причина,ако някой мъж се разведе с мен,аз да започна да се прехвърлям на братята му,баща му,или пък-на мъжа на дъщеря ми...
Просто е. Ама утре ще те светна - СЕГА нали готвиш да не те разстройвам.

Аз пък си чакам този отговор  Crossing Arms

И аз,и аз.....   дори държа да го получа.

# 48
Я вижте горе-5скрити и 3-гости,я вземете напишете някое друго оправдание, не надничайте само от балкона,да чете как тримата ви съмишленици се опитват неуспешно да ви оправят бъкиите.... Crossing Arms

# 49
Бъгси, нали се разбрахме нещо за "ако"-тата?  Whistling Защо пак го ползваш като аргумент?

Защото в случая съм права  Laughing

И какво й е леснодостъпното на Брук? Вчера питах, ама никой не отговори: с колко непознати мъже или срещнати скоро се е забърквала?
(жената се ограничава в семейството, ама какво да направим, че продуцентите са стиснати и не вкарват нови актьори за по-дълго Sunglasses)

# 50
Ванко, че Брук на кого е отказала?  newsm78

В грешка си...Тя не отказва,  а си ги набелязва  Peace

# 51
(жената се ограничава в семейството, ама какво да направим, че продуцентите са стиснати и не вкарват нови актьори за по-дълго Sunglasses)
Ми то това е още по-лошото я....спи с всички от семейството.....ти това за нормално ли го намираш..... Rolling Eyes Tired

# 52
Ми то това е още по-лошото я....спи с всички от семейството.....ти това за нормално ли го намираш..... Rolling Eyes Tired

Не, не я имам за светъл пример изобщо, казах го на шега..но то какво в сериала е нормално изобщо  Sunglasses

# 53
питаш дали Анди така е влязъл с ключа - да от това е, в следващата серия Брук отива да рови там, където си държи ключа под саксията и открива липсата му.

И след това някои "хора" още твърдят,че бабичката не е виновна Shocked Shocked

# 54
Джуклата трябваше да изнасилят,тя си го заслужава Naughty

Тейлър  Heart Eyes сигурно е първата  най-коментирана "второстепенна" героиня, за която се говори толкова много. Подозирам,че форестър е тайно влюбен в нея и не може без да я спомене 696969696969 пъти на ден  Mr. Green

# 55
Ами, бъгси, ако Брук беше послушала майка си в началото да не се социализира с Форестърови, нямаше да се стигне до там Laughing Знаеш, че съм права  Laughing
"И какво й е леснодостъпното на Брук?" - Риторичен въпрос  Mr. Green
Дрийм, колко още може да падне един ... мъж? ooooh!

# 56
Сега , на всички ни е ясно, как е влязъл Анди в къщата, без да сме гледали предстоящите епизоди. Свързахме 2 и 2. Добре сме с математиката  Peace Не ни обяснявай кристално ясните неща, а по-добре отговори на  въпроса от предната тема. Чакаме с Краси  Crossing Arms
Краси  Hug, нали не готвиш СЕГА, че да се разстройваш?  Crazy

# 57

И какво й е леснодостъпното на Брук?

Леснодостъпното й е,че на никого доСЕГА не е отказала!   Peace

И добре ,че продуцентите не вкарват нови...    Joy Joy   че иначе Брук съвсем нямаше да става от леглото...    Joy Joy    
Тя с тези ,наличните мъже,едва успява да си види поне децата,а ако имаше и още мъже...Ужас!    hahaha

Дрийми,не готвя!    Mr. Green
Чакам със затаен дъх ДА МЕ СВЕТНАТ!

Ама май така и ще си остана с чакането...
Стар Брукфенклуб похват...Като не им отърва ,и се покриват!     Joy Joy    
Или се правят на неразбрали и неразбрани...

# 58
Краси, прояви малко разбиране, сигурно има работа жената или е извън града  Crazy

Аз пък си  помислих,че отговорът й  е като обедната молитва. Знае го наизуст  Peace, та като я попитат да си го изрецитира  Grinning

# 59
  • somewhere near the sea
Ех, Кейти много бързо я върнаха в сериала. Дона и Торн ще се оженят ли в крайна сметка?  newsm78
Няма nonoКейти ще убеди Торн, че Дона не може да замести Дарла, която пък ще прехвъкне по семейна традиция към старшината Форестър. Той нали обича да утешава сестричките.

Общи условия

Активация на акаунт