"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Е, който е чел и чете моите преразкази в бяло от тукашните серии, знае какви ги забърква Кейти  Wink

# 151
Е, който е чел и чете моите преразкази в бяло от тукашните серии, знае какви ги забърква Кейти  Wink

Гена си е ген...нищо ново за сестри Лоуган  Peace Преди Кейти ми изглеждаше много добричка, наивна дори ...

# 152
Ехо  Hug
Гльодам писания, тиради ... ще ме извиянва госпожътъ с дългите постове, ама ги прескачам в по-голямата им част, защото и без това нещо доста противоречия взех да срещам в тях. Единия път да сме по-позитивни и да не нападаме, после пък някой като нападне и се изцепи по един от най-грозните начини - ама той милинкия, горкичкия страдал за любимата си, какво й се е случило  hahaha hahaha hahaha
Направо ми се изпълниха очите със сълзи при таз човешка драма неговата, как да не му прости човек  Crazy
Да те светна обаче, че това го повтаря от много, много време, когато на неговата буля още никой нищо не й беше направил  Crazy
Само не можах нещо да разбера, защо Брук непременно трябва да е нещастна Стефка като е щастлива?
Стефка си беше щастлива, имаше си брак, хубаво семейство, появи се една русолявка от долината и се намърда в семейството й с измама (онУЙ писъмце дето удобно се пропуска от всеки уважаващ себе си Брукин фен  Crazy).
Пък после Стефка й била виновна  Crazy
Много ми е интересно, ако на твоя мъж така му се натресе една разголена леснодостъпна 20-30 години по-млада от теб, ти ще я посрещнеш с цветя ли  newsm78
И ако същата тази провали връзката на сина ти с жената, която истински обича (да, обичаше Каралайн истински, а оназ твойта се намърда с измама, нищо, че била най-добрата приятелка на Каралайн. Представям си тогава, ако й беше враг какви щеше да ги свърши). Та много ми е интересно, ти как точно ще приемеш тези неща? И как ще се държиш с нея? И тя после милинката да реве със сълзи и сополи, как видиш ли ти се държиш лошо с нея. Ама тя с какво го е заслужила милинката? Иска да е щастлива ... Какво като ще е за сметка на твоето щастие???
Мдаа, представи си просто тази ситуация, много е весело, нали?
Не, че очаквам искрен отговор от теб какво би направила ти в тази ситуация, убедих се вече, че обичаш да увърташ, пък после сме искали да изкараш някой долен или еди-какъв си. Просто не щем двоен стандарт, а  искаме обективност, но се видя, че таквази нЕма да получим

# 153
  Ненче, СЕГА кой е дълъг? Но аз ме съм против и да е дълго, разбирам как понякога не човек не му идва къса дума за да си изкаже мисълта си и насъбраното и като си и мисли, че няма да бъде и разбран, ако не обясни добре и става дълго. Затова много внимателно те изчетох и СЕГА и преди.
  Смятам, че достатъчно много писах вчера днес и би трябвало да съм поизяснила позициите си. И няма смисъл да повтарям едно и също - все няма да улуча отговорът, който е очакван и желан от всички.
   Не че не искам и двете да са щастливи, но Стефка няма да е щастлива, ако и друг е щастлив.  А Брук да. Затова питам  - дали би искала за сладкото си съкровище Стефка за свекърва? Стефка няма да я одобри за снаха - неизвестно момиченце от "долината" - тоест от малък град без аристократичен произход от бедна изостанала държава - всякак ще реши, че е меркантилна. Аз никога не му я пожелавам на това цветенце!

# 154
Нима Стефка не беше щастлива, когато имаше за снахи Тейлър, Дарла и Мейси ?  newsm78 И защо реагира така, само когато сестри Лоуган са около семействоото й. Този въпрос не си ли го задавала СЕГА и преди? Можеш и сама да си отговориш  Peace

# 155
  Не че не искам и двете да са щастливи, но Стефка няма да е щастлива, ако и друг е щастлив.  А Брук да. Затова питам  - дали би искала за сладкото си съкровище Стефка за свекърва? Стефка няма да я одобри за снаха - неизвестно момиченце от "долината" - тоест от малък град без аристократичен произход от бедна изостанала държава - всякак ще реши, че е меркантилна. Аз никога не му я пожелавам на това цветенце!

Ще ме извиняваш ама тУЙ дет съм го почервенила не е нито вярно, нито обективно  Crossing Arms
Стефка е щастлива, ако децата й са истински щастливи, Стефка е щастлива, ако внуците й са щастливи, Стефка е щастлива, ако Тейлър и Мейси са щастливи. Стефка е щастлива, когато някоя Логан не се увърта около мъжа й със слабите ангели.
Стефа не одобрява Брук не, защото е бедна и от долината, а защото манталитета й е на такова момиче.
Тейлърита да не е богаташка? А беше приета ... Мейси да не беше богаташка? Беше приета, след като тя разбра, че и двете истински обичат синовете й, че поствят тяхното щастие над своето собствено (което Брукасита тъй и не успя да постигне)
Амбър да не беше богаташка? Не беше ли и тя от малко градче?
Стефка съди за хората по делата им, ако са стойностни хора, ще ги приеме и без да са богати. Това Брукиното е манталитет на беднячка-златотърсачка от долината.
И да, смятам, че Стефка може да бъде наистина добра свекърва, зависи от снахата  Laughing
Може да бъде подкрепа за семейството в трудни моменти, не случайно всички към нея се обръщат и връщат, макар и все да й се заканват, че няма да го правят
И в този смисъл - не не се притеснявам за детето си, защото живот и здраве няма да го възпитам да краде женени мъже, нещото, което ми е най-противно в една жена.
Ете още един дълъг пост  Mr. Green

П.П. Dream, писали сме заедно. Забравих и Дарла, която също е типичен пример, как Стефка приема някое бедно момиче за снаха, гльодам, че ти си я споменала  Wink

# 156
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ненна, Hug! Тез неща,които си написала, ми се въртяха в главата, докато след дългата зима,днес отидох да си видя ''синьосиньото синьо море''...И като седнах пред компа,и като прочетох какво сте написали с Дрийми,ми светна че някой е взел на приоритет да ни вбеси...След като и Георги и Ванко,иначе ненамесващи се в наще ''раздумки'', вече не издържат... Обърнахме се на едни "Пенки",дето си пеят пък ''бабата'' си бае...СПАСЕТЕ ХУБАВАТА ТЕМА и спрете да се занимавате със """СЕГА""". Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquetЩастлива,Краси Берина,Марсия HugИ вие две момчета  bouquet

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 18:20 от susy

# 157
Реториките на Сега наистина писват - едно и също, все така невярно, безсмислено, замъглено, неясно, извъртяно и ... в крайна сметка смешно. Сега пък това кухо обвинение към Стефани, че имала против обикновени, бедни момичета, което обвинение увиска във въздуха след чудесните и аргументирани постове на Нена   bouquet
Аз пък й се радвам на Стефани, защото много добре ги надуши Лоугънките какъв дол дренки са от самото начало  hahaha Стефани е чудесна свекърва за стойностни снахи и кошмар за тези с Лоугънов манталитет. Абсолютно правилно разделение в отношението.
Мисля, че сценаристите отлично показаха този вечен проблем в отношенията между снахи и свекърви чрез противопоставянето на отношението на Стефани към положителните образи Тейлър, Мейси, Дарла (и Амбър индиректно) с отношението към негативните образи на Брук и Дона.
Сузи, май наистина някой се старае да развали темата с такива евтини провокациики или просто гледа някаква непозната версия на ДиК.

# 158

Сузи, май наистина някой се старае да развали темата .....
В някои  форуми ги наричат ''sting''-ове...Жила,които тровят   темата и потребителите....и    спасението  е  ignore2

# 159
Откога го чакам това редче ееееееееееееееей :

.... и спрете да се занимавате със """СЕГА"""

# 160
''изведнъж Djindjari пристига  със гръм.''.. smile3508 newsm51

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 23:51 от susy

# 161
Браво - така тенденциозно да се обърнат разсъжденията, тръгвайки погрешно от позицията, че Стефка одобрява, като се пропуска една малко подробност, че моето разсъждение бе стъпило на това, какво става ако Стефка не одобрява ... отравяне, убийства и др.
Че то така Стефка и на светица стана!
Палете свещи и и се молете!
Амин.

# 162
Браво - така тенденциозно да се обърнат разсъжденията, тръгвайки погрешно от позицията, че Стефка одобрява, като се пропуска една малко подробност, че моето разсъждение бе стъпило на това, какво става ако Стефка не одобрява ... отравяне, убийства и др.
Че то така Стефка и на светица стана!
Палете свещи и и се молете!
Амин.

newsm78 newsm78 newsm78 ignore2 ignore2 ignore2

# 163
Минава полунощ ...сънчо не пожела ли лека нощ?  newsm78 Трябва да се внимава, че каляската се превръща в тиква,  лакеите в гущери, а конете в мишки  Crazy Приказката свърши  Peace

Джинджи, добре дошла !  Hug Липсваше ни  Heart Eyes

# 164
НЕмаше  приказка,имаше алабализми на килограм и тикви,гущери и мишки по много Joy

Общи условия

Активация на акаунт