"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Кога ще се върне Стефка. Падението й ще е празник.

# 331
Kраси, все пак не ми отговори на въпроса, но аз си го задавам отново:
познавайки Брук (с или без кавички Wink ), за тези 23 години, с колко непознати мъже е излизала Брук или е имала сексуален контакт, за да допуснеш, че сега би го направила с или без помощта на Стефка?

Иначе аз за първи път разбрах за Д и К през 1988 г., бяхме на гости в Гърция и тогава там излъчваха първите серии. Естествено нищо не разбрах за какво става дума, но си спомням, че беше много нашумял филма, зяпаха всички в захлас и по магазините имаше разни чипсове ли...какво беше, на опаковките с лицата на главните герои.

# 332
  • Sofia
Дали пък да не ви заключа темата.
Гледам скучновато ви е и пак се почнахте лично?
Вече дори не е смешно.

# 333
Kраси, все пак не ми отговори на въпроса, но аз си го задавам отново:
познавайки Брук (с или без кавички Wink ), за тези 23 години, с колко непознати мъже е излизала Брук или е имала сексуален контакт, за да допуснеш, че сега би го направила с или без помощта на Стефка?

Отговарям:
1.Анди вече не й беше непознат!   Peace
2.Когато Брук не може да има Рич,Нич,Ерик...обикновено се ориентира към други мъже...Грант, Дикън,Джеймс...Та,в този ред на мисли,най-нормалното нещо е да предположа,че сега ,след като не може да има Рич,няма проблем да започне да се среща с Анди?Най-малкото защото е единствения,който за момента проявяваше интерес към нея...

А ти откъде си сигурна,че никога нямаше да се среща с него?    newsm78

# 334
Робинзон, добре че Сюзън Фланъри се пребори с болестта и се върна - без нея просто нямаше да е същото Simple Smile

# 335
Ооо, айде сега, Анди не й бил непознат!? Един път са се засекли в кафето и вече роднини станаха сигурно, на това ли му казваш познат? И Краси, никой не може да е сигурен, но следвайки линията на тези 23 години, през които сценаристите не са направили така, че да въвличат Брук в авантюри с непознати, да хуква на срещи и да преспива с тях, едва ли сега тя щеше да отиде с някой, с който се е запознала случайно! Точно от това идва моята убеденост, че Брук нямаше да се захване с него, защото никога не го е правила! Съвсем я окурволяхте  (има ли такава дума newsm78) жената...пак казвам, че не са нормални тези въртележки за реалния живот, ама не е само Брук в сериала така -  менкат се на четна и нечетна дата всички - но само помежду си, външни хора не пускат  Peace Simple Smile

# 336
Кога ще се върне Стефка. Падението й ще е празник.

2508 епизод (след около две седмици и половина)

Робинзон, добре че Сюзън Фланъри се пребори с болестта и се върна - без нея просто нямаше да е същото Simple Smile

Да, така е Peace

# 337
Ооо, айде сега, Анди не й бил непознат!? Един път са се засекли в кафето и вече роднини станаха сигурно, на това ли му казваш познат? И Краси, никой не може да е сигурен, но следвайки линията на тези 23 години, през които сценаристите не са направили така, че да въвличат Брук в авантюри с непознати, да хуква на срещи и да преспива с тях, едва ли сега тя щеше да отиде с някой, с който се е запознала случайно!

Е,къде съм казала,че веднага щеше да легне с него...
Ти питаш защо съм сигурна,че щеше да се вижда с него?!И да има нещо повече...
Отговорих ти...запознали се,видели се,защо да не се виждат пак, и пак...
Брук сама е казвала,че не може да живее без любов,разбирай без мъж...
Та,логично е да се предположи,че след като не може да има Рич в момента,ще се огледа за други мъже...А Анди е на хоризонта... Mr. Green

# 338
Ок, всеки пак си бае неговото, не мога да те убедя, нито ти мен Simple Smile Ама аз си държа на моето - с чужди не ги мешат , поне това недей отричай Peace

Аз чета от доста време тука, над година. Преди имаше доста Брук-ови, които сега не пишат. Вашата версия е, че са се покрили от срам заради нея едва ли не...но аз по-скоро допускам, че много хора се отдръпват заради тона тук. Някакси много злобарско, злорадо, на моменти и лично става много често...Не си спомням, може и да греша все пак, но мисля че срещу Тейлър не е имало такава помия (е, имаме изключение, което е повече от видно, за него не става дума)...Аргументът ви ще е, че тя не е правила толкова глупости, като Брук. И така да е, не бива да има толкова негативизъм.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 15:03 от bugsy

# 339
Ок, всеки пак си бае неговото, не мога да те убедя, нито ти мен Simple Smile Ама аз си държа на моето - с чужди не ги мешат , поне това недей отричай Peace
Е,как да не отричам...Грант,Дикън,Джеймс,Уип какви са?
Не са ли чужди?

# 340
С Грант не помня какво е ставало, наистина, има моменти, които ми се губят...в първите години не го следях филма. Уип не беше ли за прикритие само или имаше общо с него, също не си го спомям?
Но май нито един от тези герои не се е появявал в кафето случайно или на улицата, специално за да задоволи нуждата на Брук от мъж.

# 341
Е,то в този филм никой не се появява случайно...
Но всеки един е на точното място ,когато имат нужда от него...    Mr. Green

# 342
... Уип не беше ли за прикритие само или имаше общо с него, също не си го спомям?
Но май нито един от тези герои не се е появявал в кафето случайно или на улицата, специално за да задоволи нуждата на Брук от мъж.
За някои Уип все се брои за "свалка" на Брук. А Уип се "самопредложи" в някакъв смисъл и наистина си бе за прикритие само. Според мен и той и Грант явно диреха изгода от "шефката" Брук.
И моето мнение е, че в ДиК не е показвано да е бил необходим някакъв случаен или не случаен мъж само за да се задоволява нужда на "загорялата" Брук от секс (изневяра) на момента. Наблягано, че главна цел на Брук е почтенно семейство със съответния мъж и децата и.

# 343
Вижте, всеки си има мнение и право да го изрази. Никой не е длъжен да се съгласява с другия, нали така?
Аз лично не харесвам Брук от началото на сериала, ама от как спа със зет си, съвсен не мога да я харесам или да я разбера.

# 344
.... ама от как спа със зет си, съвсен не мога да я харесам или да я разбера.

Да, това е много показателно ... каква точно е Брук  Mr. Green
Дори да беше спала с някой непознат в бара е по-добре от "спала с зет си " , второто направо я праща в клас жалки и долнопробни парашутистки  ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт