"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 28 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 375

А от кога когато питаш някой "Тръгваш ли?" значи, че го сваляш  newsm78

Kак от кога,от СЕГА Mr. Green

Joy Joy Joy

Внимание: Дърт козел на видима възраст около 80 се задява с млада булка на около 40, с цел да я върне от пътя, за да му прави компания докато си пие питието  Mr. Green

# 376
Пък тя, щастлива, че най-накрая някой, различен от работник по строежите, й е обърнал Фнимание, решава да му се отблагодари подобаващо  Mr. Green
Не може да се отрече на Логан, че са дащни моми  Crazy

# 377
Aбе,кои си просят питиета от самотни мъже по баровете,че не мога да се сетя newsm78 Mr. Green

Лоугънките  Mr. Green Или по-точно отчаяните, самотни Лоугънки, които се чудят на кой Форестър да се закачат. Те сестричките си предават щафетно мъжете във Форестър. Първо каката Брук ги минава, разбира се, после и по-малките сестри следват "светлия" й пример. Особено последователна е Дона, Кейти засега се е ограничила само до 1 Мароне. Ама и без това Стефани казва за Кейти, че е най-свястната от тройката  Laughing

От когато на Дона и на още един човек им се иска да е така  Wink

# 378
И що  от обяд доСЕГА никой няма? Спинкате от нощните постове? Наистина не сте си доспали защото мноооого се е раздуло и то излишно това за Ерик-Дона и кой кого сваля? Аз цял ден мълча, нали СЕГА имам право на едно малко "чаршафченце"?

Aбе,кои си просят питиета от самотни мъже по баровете,че не мога да се сетя newsm78 Mr. Green
И аз питах, Донка чий го търси в Кафе Рус  Thinking
Нито може да си позволи финансово да е там, нито пък има компания.
Не, че Ерик не е дърт коцкар, напротив, ама и Донка доста улеснява нещата  Mr. Green
Брях, ако Стефка е главната престъпница в ДиК, Шийла и Морган какви са тогава  Crazy
Хващам случайно един от постовете, че те всичките малко си приличат и си повтарят репликите и отговаряйки на него и на другите писали днес и дано сложим точка за проточилата се дискусия Ерик-Дона.
  • Що е Донка в "Рус" е въпрос не по обсъжданото СЕГА и е отклоняващ въпрос.
  • За свалката Ерик-Дона вижте назад и за тези дето не им се връща пак да повторя, че в първоначалния ми пост вчера само бях направила съвсем "миролюбиво" обръщане на внимание за факта, че Ерик-чо ПРЪВ ЗАКАЧИ, ЗАГОВОРИ и т.н. тръгващата си Доничка. Та с това не казвам кой кого е СВАЛИЛ. Пък то от дума на дума от пост на пост и какво стана - от първоначалната ми снежна топка е тръгнала лавина  
  • Позна за Стефка и Шийла и Морган - от един отбор са разбира се, главни престъпници в ДиК, всеки в своите си епизоди.
С една дума всичко май в горния пост като го анализирам съответно - индиректно подкрепя моята теза  newsm78
Днешните деца философстват и правят анализи още в корема на майка си. Затова още една "снежна топчица":
За  Ерик-Дона - търкурнало се гърнето и си намерило похлупака.
И двамата ги теглеше един към друг нещо. Имаха пресичащи се общи интереси и общо възмущение към Стефка, дето ги разиграва (Дона) и меракът за нещо по-различно (Ерик) и искаха и да и го върнат. А и друго има: Ерик каза в една предна серия на Стефка по повод на Торн-Дона, нещо от рода, че в брака понякога има сделка, замяна - единият може да дава любов, а другия да "купува"  с друго тази любов.
Или единия сваля, а другия го иска! Така, че като се определя в случая жената за ..., то и на мъжа се полага същото нецензурно определение.
Хайде ваш ред е - бийте СЕГА вие  hahaha

# 379
Като гледам СЕГА, много насериозно са се взели някои хора, анализират, четат избирателно, опитват се да остроумничат, търсят под вола теле, но не го намират. В едно съм съгласна обаче, че Ерик и Донка са си лика прилика, единият дърт коцкар, а другата дърта Форестър-слагачка. В този ред на мисли, предстои да видим, що е то Лоуган и има ли  почва у Форестър   Mr. Green

# 380
Цитат
че в брака понякога има сделка, замяна - единият може да дава любов, а другия да "купува"  с друго тази любов.
Или единия сваля, а другия го иска! Така, че като се определя в случая жената за ..., то и на мъжа се полага същото нецензурно определение.

Е,то е ясно кой купува и кой продава...    :35
А на Ерик хич НЕ МУ СЕ ПОЛАГА подобно определение ,щото той все ПЛАЩА...
А обикновено продавачката е спрятана като к...а!    Peace

И що ли все ЛОУГЪНКИ са в таз роля  на продавачки на плът????     hahaha hahaha

# 381
Тъкмо реших след Дрийм, дето каза Ерик-Дона си подхождат, че поне за тях се стигна до единогласие. Пък то пак дойде как мъжете били "бели", жените "черни"  newsm78 Наистина съм доста наивна или съм мъжемразка, че ги коря тези мъже?

Сузи недей "спами" и не се заяждай моля! По добре бъди мила и отговори ти или някой друг знаещ на един "мирен" въпрос за Кейти. Не съм чела всичко минало и предстоящо и дали може някой да ми изясни да не се ровя нещичко? Но без връщане назад моля...  
Това "Кейти засега се е ограничила само до 1 Мароне. Ама и без това Стефани казва за Кейти, че е най-свястната от тройката" какво значи?
Че Кейти се свързва с Ник ли? И сценаристите са пропуснали да я свържат с Форестър-ова издънка и са и отредили по-различна роля от на другите дами в ДиК?

# 382
И що  от обяд доСЕГА никой няма? Спинкате от нощните постове? Наистина не сте си доспали защото мноооого се е раздуло и то излишно това за Ерик-Дона и кой кого сваля? Аз цял ден мълча, нали СЕГА имам право на едно малко "чаршафченце"?

Чакаме те да се появиш и да почнеш да ръсиш бисери и остроумие, завити в чаршафченце  Crazy

• Що е Донка в "Рус" е въпрос не по обсъжданото СЕГА и е отклоняващ въпрос.

Брях, значи обсъжданото СЕГА е каквото госпожътъ я вълнува. "Някои хора" много насериозно са се взели  hahaha hahaha hahaha
тУЙ, че теб не те вълнува, мен слабо ме вълнува  Crazy
Мен пък ме вълнува Донка къв го е търсила на място, в което трябва да стъпи само, ако сервира  Thinking
видОхме я какъв го е търсила: дърт коцкар, който по една случайност е милиардер. И по още една случайност не подбира, дори се мята  на застаряващи стари моми към 40-те с физиономия на кон  hahaha
Ох, вече ще внимавам като питам хората дали си тръгват, да не решат, че ги "закачам"  hahaha Crazy

# 383
Добро утро!
Мерси за вниманието на всички, които ми пожелаха "приятно кафе" и събуждане и за много милите "думи"! И на вас да Ви се връща същото  Joy!  Прочетох Ви с голямо удоволствие и не ми приседна "кафето".
Забележка: За който е забравил - сутрин ми пожелавайте чайче или млекце, че то децата нали знаете - не са по кафето. Оставям го за вас!
А Сузи с  "душкото" ми разтопи сърцето. Затова ще ти изпълня молбата  за разбора на онова "опесканото", но по късничко, че СЕГА е време за село и няма да успея да и отделя вниманието, което заслужава.
Така и предполагах, че няма да стане за Кейти, но опитах. И Сузи нали помолих да не бъда връщана назад, че нямам напоследък време в излишък и затова казах, ти или който е знаещ? За връщането и сама се загрях... Но исках наготовичко, нали сте "приятели", но като няма знаещи ще се справя и сама.
За кафето "Рус" и аз мисля, че на Ненчето не и е мястото там, да го оставим за дамите от ДиК. Не исках и да го коментирам за да не засегна някой, но щом се настоява за дискусия за това, моля hahaha Не бива да се говори злобничко за бедните "немилиардерки" като Дона, защото бумерангът се връща обратно към изпратилия го: Дали и той "може да си го позволи финансово да е там  и да има компания за там" и "какво ще го е търси на място, в което трябва да стъпва само, ако сервира"?

# 384
Нена, само не стъпвай в кафе Рус,че да не събудиш похотливите намерения на дъртия шивач.  Joy
Той Ерик смятай колко е загорял коцкара му с коцкар, че вече изобще не подбира, а даже и на поовехтели кранти се мята  hahaha
Ама като знае, че няма да го отрежат, що да не пробва. Май за него се отнася "Храбрият шивач" - не се страхува от дзверове  Joy

Айде, да й е сладко сутрешното кафе  Laughing
Сега, това бяха шегички, ти не ги ли схвана, какво се спичаш

Сега приема шегите като кръвна обида. Имаше и други такива в темата преди време  Crazy

# 385
Аз пиша ли пиша в бяло, някои не четат и после питат изрично да им се обясни  Mr. Green Само днес, защото съм в предпразнично настроение, ще се повторя в бяло:
Кейти открадна Ник от Бриджит. Беше уж умираща, с присаденото сърце на брат си Сторм, което сърце тялото й не приемаше много добре. Бриджит като добра племеница я приюти при тях, организираха й една специална вечер, където тя танцуваше с Ник (уж съвсем пред умиране), после пък Кейти типично в Лоугъновски стил се отблагодари за услугата като преспа с Ник и пак типично по Лоугънски забременя веднага от него. Бриджит като разбра, напусна Ник, той пък се събра с Кейти (според мнозина и според мен от съжаление, че нали болна и умираща), онази пък взе че оздравя, че и сватба застяга. Джаки не може да я диша, разбира се и като същинска Стефани надуши методите на Лоугънките и всячески се опитва да отърве Ник от Кейти, даже назначи Бриджит като таен дизайнер във фирмата, но тази тайна не се запази дълго и Кейти веднага я разкри. Кейти започна и работа във Форестър (да вземат да я прекръстят на Лоугън Криейшънс, то Форестър почти не остана там). Така че Кейти не изневерява на генотипа, макар и не с мащабите и размаха на каките си.

# 386
Щастлива  Hug

Чудя се на себе си, защо продължавам да се изумявам на хватките на сестри Лоуган да прилъжат някой мъж до себе си. Крушите не падат по-далеч от дървото, в случая са 3 броя заСЕГА  Mr. Green

# 387
Цитат
Не бива да се говори злобничко за бедните "немилиардерки" като Дона, защото бумерангът се връща обратно към изпратилия го: Дали и той "може да си го позволи финансово да е там  и да има компания за там" и "какво ще го е търси на място, в което трябва да стъпва само, ако сервира"?
Ами това нали го уточнихме заСЕГА,бе,душа...
ДоСЕГА все Форестър плащат....а Лоугънки лапат ли, лапат...!!!

Виж ,ако дадат някой Лоугън /Брук,Донка,Кейтлито.../  да си платят ПОНЕ ВЕДНЪЖ,то тогава може и да се замислим що ще Ерик у кафе Рус...?    newsm78
Ама докато той плаща,пък Лоугънки прилапват....ясно ,че мястото им там е само като персонал-сервитьорки,компаньонки,както ти хареса!    Peace

# 388
Dream, краси   bouquet

Явно ползват похвата "ох, колко съм слаба и беззащитна и имам нужда от съжаление, помощ, утеха или и трите". Като нямат с какво друго да впечатлят Wink Ама тези сценаристи можеше поне образа на Кейти да развият като антипод на Брук и Дона и да я изкарат сериозна, зряла, отговорна, да й намерят някой невинен обикновен младеж, с който да се залюбят, пък той нека после се окаже единствен наследник на милионите на прачичо си  Joy Бяло:А тя веднага на чужди мъже налита (не й върви на Бриджит и това е, собствените й майка и леля прелъстяват мъжете й, че и забременяват) да разваля семейства, да наранява хора, познато от другите Лоугънки.

# 389
В новите серии пък Кейти си е уж стабилно женена за Бил, ама ще го видим това докога ще продължи. Като гледам напоследък Дона нещо взе много да се посближава с него.  Laughing

Ето един преразказ и от мен за случилото се тази седмица в Америка:
Ник става подозрителен по отношение на държанието на Бриджет и Джаки. Те продължават да се опитват да прикрият истината за бащинството на бебето. Бриджет съобщава и на Брук, че е бременна и тя е много радостна за нея. По-късно обаче, докато е насаме с Джаки, Бриджет й казва, че не издържа повече и мисли да признае на Ник истината за бебето. Джаки започва да я убеждава да не го прави като това докарва и двете до нещо като кавга, на която Брук става неволен свидетел, когато се връща да си вземе чантичката от кабинета на Джаки. Тя обаче не чува за какво си говорят те.
Уип говори с Оливър за Хоуп и за опита на Стефи да се намеси във връзката им. Хоуп пък говори за това с Брук, след което отива при Оливър и двамата се радват на връзката си. На следващия ден, Хоуп научава, че е получила стипендия за Eastern Valley University, което прави всички радостни, но кара Хоуп да се поколебае дали да приеме, защото при това положение ще се наложи да напусне близките си, компанията и Оливър. Разбирайки това, Стефи започва да заговорничи с Пам, с която измислят една много интересна идея за това как да изложат Хоуп на пресконференцията послучай представянето на "Hope for the Future"- първата кампания на Хоуп. Така, те се надяват Хоуп да се разочарова и да отиде да учи в университета.
Тейлър случайно чува разговор на Брук и Оливър, в който Брук нарича Стефи манипулаторка. Вбесена, Тейлър влиза в стаята и започва да се кара с Брук, която според нея най-малко би могла да обвинява някой, че е неискрен и манипулативен. Ридж влиза по средата на спора им и ги укротява.
На пресконференцията, Стефи за последно се уговаря с Пам какво да направят двете, за да изложат Хоуп. Те реализират идеята си- когато Хоуп излиза на сцената, изведнъж екранът, на който излиза речта й, угасва, защото Пам се погрижва да го изключи. Също така, изведнъж на голямата стена зад Хоуп се изписва 'Ho Logan'. Притеснена, Хоуп първоначално не знае как да реагира. После обаче, когато поглежда Оливър в очите, тя придобива ентусиазма сама да си съчини реч, с която да въздейства на присъстващите. Така и става- накрая всички са впечатлени от чудесните думи, измислени от Хоуп. Това кара Стефи да се ядоса и след пресконференцията да се скара с нея. По време на караницата им, Стефи със сълзи на очите й казва, че не тя (Хоуп), а Фийби е заслужавала да бъде младото лице на "Форестър" днес. Малко след това, към тях се приближават и Ридж, Брук, Тейлър и Стефани, за да проверят какво става, тъй като само преди минути Брук отново е нарекла Стефи манипулативна. Притисната от баща си, Стефи му признава, че тя се е опитала да изложи Хоуп. Разочарован от нея, Ридж я уволнява като PR на кампанията на Хоуп.
Същата тази вечер, Стефи казва на Пам, че ще намери начин да прогони Хоуп от компанията. По-късно, Пам споделя това със Стефани.
Оливър кани Хоуп на романтична вечеря в дома му. В крайна сметка, двамата се озовават целуващи се на канапето, където Оливър проявява желание да правят любов, но Хоуп се отдръпва и му казва, че все още не мисли, че е дошло подходящото време за първия й път. Тя си тръгва, оставяйки леко разочарования Оливър сам. Малко след това обаче, в дома му изведнъж се появява Стефи по еротично бельо. Тя го възсяда и му предлага да се любят. Оливър се опитва да я отблъсне, но това само я прави още по-настоятелна в действията си. Тя започва да го милва и целува по лицето и врата, което на него определено му допада. Объркан, той поглежда към една снимка на Хоуп, докато Стефи продължава да го изпива с устни.

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 15:38 от SuperGeorgi

Общи условия

Активация на акаунт