"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 27 827
  • 744
  •   2
Отговори
# 555
Тя "обработва" бащинските му чувства. Моли го да опитат отново, нека той й прости за последен път.

Ридж отново казва на Брук, че не иска да й е съпруг, не е дошъл, за да оправят отношенията си. Тя го пита дали обича Ашли колкото нея. Той не може да отговори и си тръгва.
Ашли ядосано се обажда в хижата и казва на Брук да стои далеч от него.
[/color]
Аз ако бях на мястото на Ашли щях да я хвана тая за косата и да измета целия ЛА с нея,абе що за нагло и нахално същество. #Cussing outБожеееее то грам самочувствие и достойство няма. #2gunfireСтана наравно с тревата и и още не се усеща че няма на къде повече да пада Crossing Arms......А  Ашлито много лабаво го дава,ааааа онази с двата косъма само това чака. Crossing Arms

# 556
Аз ако бях на мястото на Ашли щях да я хвана тая за косата и да измета целия ЛА с нея,абе що за нагло и нахално същество. #Cussing outБожеееее то грам самочувствие и достойство няма. #2gunfireСтана наравно с тревата и и още не се усеща че няма на къде повече да пада Crossing Arms......А  Ашлито много лабаво го дава,ааааа онази с двата косъма само това чака. Crossing Arms

Е,не всеки може да бъде такъв самовлюбен наглец като баба ни Брукаситка...    Joy

# 557

Е,не всеки може да бъде такъв самовлюбен наглец като баба ни Брукаситка...    Joy

Важното е,че си вярва, но ние не  Mr. Green

# 558
Стефка я няма, но си има достойна заместничка  Peace, в лицето на Ашли. Ето малко свежи, но много истински лафчета, които никак не се понравиха на Бруклата:

"Ти си имаш система за поддръжка"  hahaha

"Всеки път ли, когато се почувстваш застрашена, ще повтаряш изтърканата си реч?"  hahaha

"Колко ниско си готова да паднеш?"  Mr. Green

"Любовта ти към Рич е легендарна за тази седмицаа, а когато получиш следващото предложение..

Ашли я разконспирира за отрицателно време  Peace

До кога Брук ще знае повече от всеки друг кой му е нужен?  ooooh! Ей много нагла тая жена, въобще не се усеща вече. Натирена отвсякъде и пак се вре,където не й е мястото. И отново децата, Ар Джей  ooooh!

Торн милия и той най-накрая стана по-схватлив  Crazy

Към Дона: Може би трябва да ти поднеса стол и да ти направя пуканки  Joy

Ашли ми харесва. Прекалено е мекушава обаче към общата стирка  Mr. Green

# 559
Ашли е на доста по-високо ниво от общата,че да се занимава с нея.Опита се да й каже истината в очите,ама онова тъпото не може да проумее. WhistlingТя си навила на пръста, че света се върти около нея.... ooooh! Но на днешния шамар аз бих отвърнала и то много по-стойностно.Истината много я заболя баба Брукасита.....като й казаха всичко право в очите не можа да се защити ами завъртя само един шамар. #Cussing outАми толкоз и е капацитета.... Crossing Arms
А Ричо тъкмо се бях зарадвала, че почва да влиза в пътя,какво прави постоянно при тая....толкова е слабохарактерен...и Брук много добре знае това и затова го манипулира както си иска...Голяма лисица ей....... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 560
Дааа,и мен Ашли ме накефи максимално днес...Така точно и хубаво й рече всичко в очите на Брукаситка...Ама истината горчи...баба Брук не можа да я понесе.
Нагла манипулаторка си е тя и това е!   Peace

И като не й отърва,пак тръгна да напада Стефани...   Mr. Green

Ей,няма да се промени тази жена...егоистка,използвачка,наглец си беше от самото начало и такава ще си умре...дори става все по-способна в манипулаторското майсторство.
Само горкия Рич не се усеща,че му свирят по тънката струна на вината...   Laughing  

# 561
Каквото и да се коментира, това е любовта, как да я спреш  newsm78  Иска Ридж да я спре, но върти струва и се вижда, че каквото да прави, все Брук му е в главата Simple Smile Този "Ашли" ултиматум му идва в повечко, ако и да е съгласен, че Ашли има право. Пак да кажа колко ми е жал за Ашлито, страхотна жена и професионалист, но не бива да се притиска мъж като Ридж. Ефектът е обратен. Мисля, че той по-успешно щеше да се пребори със старите си чувства и го правеше. Държеше се и сам почтенно, но недостъпно с Брук. И ако Ашли не му го натякваше и притискаше да го направи веднага може би щеше да има по-голям успех  newsm78
Малко потърпете до утре за да видите един малък хепиенд за тях с Брук. Снощи гледах тази серия, която Марсия я описала накратко по-напред за четвъртък и не мога да се сдържа да не допълня предстоящето и с още малко подробности за този епизод. Епизодът свършва как накрая Брук примирено, казва как ще се сдържа чувства занапред, гледайки ги двамата с Ашли, щом той иска да е така. Ридж и дава лека целувка за да я "успокои" и сякаш на шега я повтаря пак бегло, поглеждат се, пламва "искра", сграбчват се вече страстно и Ридж я гътна на леглото. А Ашли и другите ги чакаха hahaha за да почне тържеството. Така свърши заСЕГА.

# 562
Бяло:

Рич успява да спре самолета, качват се на борда с Тейлър. Тейлър извежда Стефи, за да говорят двамата мъже насаме. Рич казва на Рик, че дъщеря му ще чуе всяка дума (от записа). Бриджит отива у Джаки и вижда Оуен с папки, чуди се какво прави Оуен там. Той и Джаки излизат с идеята, че само са работили заедно (а те досега са се ... и са мислили да излязат навън да хапнат нещо). Поне бяха облечени и Бриджит им вярва, впечатлена е, че Оуен работи толкова всеотдайно. Стефи се кара с майка си за Рик, иска да му дадат шанс. Тейлър й пуска записа, Стефи изглежда разстроена от начина, по който Рик говори на баща й и за самата нея, наистина грозни думи. Стефи чува и последното откровение на Рик от записа, в който казва, че бракът му със Стефи не е от любов, а за отмъщение за всичко, което Рич е сторил на майка му и на него. И когато се оженят на онова романтично местенце, Рич ще изгуби още една дъщеря. Стефи е в шок. Бриджит разглежда апартамента на Джаки, дава й подаръка който е взела за нея - снимка на внучето й. Двете си разменят мили думички, явно се харесват една друга. Бриджит кани Оуен на вечеря, той казва, че е зает, трябва да работи, но Джаки го поощрява да иде с нея. Тейлър казва на Стефи, че не иска да се омъжи за човек, който говори така за нея и само я използва. Рик казва на Рич, че когато майка му разбере какво е направил, с брака им е свършено. Стефи се обажда на Рик да го види, Рик си мисли, че е за нещо хубаво. Идеята на Джаки е да направи Ник да ревнува и да зареже Кейти, да се събере пак с Бриджит, където му е мястото. Затова е поощрила Оуен да иде на вечеря с Бриджит. Стефи и Рик говорят насаме. Рик казва, че баща й му е заложил капан, Стефи казва, че е типично в негов стил да обвинява другите хора. Рик пелтечи неподготвен, не бил имал предвид това, което е казал, съжалява, и т.н. Той моли Стефи да му повярва, че никога не би я наранил. Край.

Крушата не пада по-далече от дървото - Рик е същата проклетия като майка си  Joy

# 563
Брукаситка сама си призна,че не можела без  мъж до себе си  Mr. Green От сестрите си нямала нужда  Crazy Старите прийоми на Брук в действие, случайно намерен стар албум  Mr. Green Следва разходка по бельо  Peace, в случай че първото не подейства  Crazy
По-голямо кюфте в лицето от Кейти не можаха ли да изберат  ooooh!

Да се допълня, че Бриджитката е същата като майка си, ако случайно не съм го споменавала 100 пъти. Помилил ли бил Ник за майка й?  ooooh! Като че ли всички са длъжни да мислят за кралицата на мъжките легла  ooooh! А не беше ли Бриджет виновна за грешката с подмяната на яйцеклетките. Вместо да си поеме вината, да потъне в земята от срам  и да си мълчи, тръгнала да търси отговорност и загриженост от Ник  Whistling И последвалата сцена с нахалната и наглата й майка, която никне в чужди спални, вече ми дойде в повече  Sick
Ето дори и Кейти се срамува от двете си леки сестри  Peace

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 10:52 от Dream Team

# 564
Даа,Кейти беше много точна днес:
"Прийомите на семейство Лоугън!Да си живеем живота!Без значение кой ще бъде наранен..."
И на баба Донка не й хареса истината...   Mr. Green
Че е една използвачка ,лицемерна егоистка!  
Точно като кака си...баба Брукаситка!    Peace

А Брук размина и Стефка по ненадейно изненадващо появяване по спални и легла...   Joy
Стефка поне отключваше ,а баба Брук директно долита...явно през прозореца...    hahaha hahaha

Ей,много е мръсна тая жена...то бива наглост,нахалство,ама това...Чак ми стана гадно от самодоволната,нагла,манипулативна усмивка,дето хвърли на Рич,като му даваше албума...ОТВРАТ!!!

И преди някой пак да каже ,че СЕГА баба Брук преследвала любовта си...Никаква любов не преследва тя...то нейните "любови" край нямаха,като пчеличка от мъж на мъж...Не знам точно определението на думата НИМФОМАНКА,ама много ми прилича на такава...дето ако няма мъж в леглото си ,не може да заспи!   Mr. Green    

# 565
За Амбърчето ето още, от официалния сайт:

Adrienne Frantz Returns to the Cast of B&B as "Amber Moore"

http://www.boldandbeautiful.com/index.cfm/pk/view/cd/NAA/cdid/411518/pid/400035

# 566
Добро утро!
Бъгси, това за Амбер е интересно  Hug
ЗаСЕГА им се разминава само с гушкане на Ридж и Брук.  
Нямам търпение да видим кога ЛЮБОВТА им ще избухне с пълна сила. Дано не се протака много дълго новото им събиране newsm78
Ей, дочакахме го за тия яйцеклетки най-накрая в тая тема!
Вече си мислех, че ще трябва още една тема за яйцеклетки, но добре, че напоследък има по-малко писане и се събрахме в тази Simple Smile
  ББ   Брук изглеждаше много красива и уверена в черната рокля за фотоснимките, които им правиха с Ридж, послучай новата стара компания. Ридж не искаше да се снимат двамата за да не изревнува Ашли, но след като журналистът го избъзика за Ашли, веднага се съгласи. На снимките все им повтаряха как били един за друг двамата Simple Smile  
Ридж и Брук спряха гушкането в предната серия, но в снощната серия пак започнаха да се целуват. Кой знае докъде щяха да стигнат, ако Бриджит не извика мама за яйцеклетките.  Доста се бавиха с тях, но СЕГА всичко започна на бързи обороти. Тейлър роди преждевременно, веднага се разбра за болестта на бебето, веднага намериха фалшивата "донорка", но Бриджит и Карл изследваха веднага коя е майката и веднага се появи нужда от костен мозък от "мама" Брук. Бързичко темпо за ДиК. Снощи серията свърши с това как Ник и Бриджит за няколко минути се принудиха да информират Брук за ситуацията с яйцеклетките  Peace
Горката Тейлър докато я даваха суперщастлива, изпадна в криза и все повтаряше как нещо крият от нея. Дожаля ми много за нея. Сигурно довечера и на нея ще трябва да кажат за мама Брук.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:23 от Sega

# 567
Добро утро!
Бъгси, това за Амбер е интересно  Hug
ЗаСЕГА им се разминава само с гушкане на Ридж и Брук. 
Нямам търпение да видим кога ЛЮБОВТА им ще избухне с пълна сила......

Ами когато на баба Брук й се изчерпи търпението да чака мъжете да я вкарат в леглото.....   hahaha hahaha

Както впрочем,винаги е ставало!    Peace

# 568
Днес ДиК ще е в парламента  newsm78 и май ще трябва да се почака до понеделник за развръзката с яйцеклетките /или алтернативните БНТ/. С  което пак започват да ме глождят съмнения за успешното събиране на дискусиите за яйцеклетките в тази тема  Joy  Явно трябва да пишем по-икономично тия дни за да стигне тема 60.

...Нямам търпение да видим кога ЛЮБОВТА им ще избухне с пълна сила..
Ами когато на баба Брук й се изчерпи търпението да чака мъжете да я вкарат в леглото.....   hahaha
Както впрочем,винаги е ставало!    Peace
И както  винаги става - като се окаже, че Ридж обича Брук и обратно. Ридж се опитва да преодолее чуствата си чрез новото изживяване с Ашли. Но всяко ново е ново до време и пак става старо и силата му се изчерпва. Вече се вижда как Ашли губи силата си на нова любов, а с друго няма какво да го впечатли, след като в сърцето му си стои още Брук.
Брук този път не е коварна. Ясно си изрази позицията си, че ще се бори за Ридж, дори е доста "мека" в действията си, бих казала "деликатна", ако се сравни с бруталната агресия на Дона към Ерик. При Брук и Ридж този път свалката е по-романтична, с тези албумчета и спомени, задушевни разговорчета и нежни целувки е повече на убеждаващо-събуждащ приспаното принцип.
А и доСЕГА не дават Ридж да е много категоричен в избора си за Ашли освен на думи, защото действията му към Брук го отричат. И все по-често му иде да я целува и се очаква и скорошна по-силна ескалация между тях.

# 569
Цитат
Брук този път не е коварна. Ясно си изрази позицията си, че ще се бори за Ридж, дори е доста "мека" в действията си, бих казала "деликатна", ако се сравни с бруталната агресия на Дона към Ерик. При Брук и Ридж този път свалката е по-романтична, с тези албумчета и спомени, задушевни разговорчета и нежни целувки е повече на убеждаващо-събуждащ приспаното принцип.

Ами аз нали казах по-напред,че баба Брук вече се е усъвършенствала в изкуството на манипулацията...преди прибягваше до разсъбличане,ама май и тя разбра,че е пошла и гротескна...на тая възраст да се вихри по без бельо...И вече играе по тънката струна...кара Рич да се чувства виновен /заради Стефани,макар че за мен нейната вина е мнооого спорна  Peace /, пробутва му детето като коз,и разни други такива подли и подмолни игрички,точно в неин стил!   Peace  Нарочно го вика на психосрещите,и той като й каже ,че не може да е вечно до полата й ,следва  "Добре,Рич,ще отида сама!"   ,придружено с окаяна физиономия ,тип Сещай се Рич,че си гадняр...и той ,пак манипулиран чрез вината,как да й откаже...А тя много добре знае какво ще предизвика между него и Ашли с постоянните си претенции,затова и умишлено го прави, за да предизвиква спорове между тях...

Общи условия

Активация на акаунт