"Дързост и красота":Тема60-"С яйцеклетки или без-момчетата кръгом при Стефссс"

• 27 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Краси, нямам повече какво да добавя  Hug

Винаги точна и изчерпателна!  Peace

Видяхме на Евровизия,че мнението на неколцина не е от съществено значение, така че заСЕГА смятам да прескоча единственото такова за СТефка   Peace

# 616
Бяло:

Стефи си опакова багажа и се изнася, връща се обратно да живее с майка си, защото между нея и Рик е свършено. Тейлър, Рич и Брук разговарят. Карат се заради Рик. Брук обвинява Тейлър, че се намесва не от загриженост към дъщеря си (???), а защото иска Рич обратно. Брук не е доволна, че Тейлър може би започва да се бори за любовта си (нещо, което досега е било запазена територия само на Лоугънките). Рик цъфва у Брук за ужас на Рич и казва, че ще остане да нощува там. Рич обезумял очаква Брук да изгони Рик, но тя не го прави. Рич ядосано излиза, не иска да е под един покрив с него, Брук отчаяно вика името му. Стефи осъзнава, че Рик е изнудвал баща й, за да не повдигне обвинение против Томас, и не й харесва. Стефи е благодарна на всички, че са й помогнали (да прогледне). Стефи моли баща си да остане да спи при тях. Рич се съгласява, ще гледат филм, ще ядат пуканки, ще правят това, което нормалните семейства правят  Heart Eyes Брук разговаря с Рик, тъпо й е, че не се получава между сина й и мъжа й. Брук плаче. Сега у Тейлър живеят Стефи, Стефани, Томас го чакат скоро да се прибере вкъщи. Стефани говори по майчински на Рич, загрижена е за него, иска да е спокоен, щастлив и според нея с Брук той не е, само стрес, тя все предпочита Рик пред него. Според Стефани мястото на Рич е с Тейлър и децата.
Край.

Да видим сега - има ли право Тейлър да се бори за любовта си или само Брук има това право? Simple Smile

И аз мисля, че Брук води списъка. Може би Шийла й диша във врата. Стефани е доста назад.
А малкия Джак, който най-после се роди ... ами горкото дете. Толкова проблеми ще създаде за всички. А Тейлър беше толкова наранена и чувствителна в този момент, че имаше нужда от подкрепа и разбиране, та Рик й предлагаше рамо да поплаче, и т.н.
Тя и Тейлър сама осъзна после, че Рик само е използвал деликатния момент, в който е била тогава, и се е възползвал.

# 617
Е то се видя "далновидността" и с Анди и други до какво води  hahaha
Самата Стефка нарече постъпките си грешки (в сряда ще е), а някои не виждат никакви нейни грешки  newsm78
стефка се пише с малка буква Naughty толкова е хубаво като я няма,жалко,че се е прибрала Naughty
Изпуснал съм няколко серии и Квазимодото рОдило hahaha
СЕГА,продължавай да пишеш в бяло бъдещите 2 серии,знаеш,че си ми много симпатична и твоите бели разкази винаги ще четА Heart Eyes

# 618
Добре дошъл ,форестър!  Mr. Green Завърна ли се от бана?

Слава богу,че се връща Стефка, белким живне малко сериала  Peace

# 619
Добре дошъл ,форестър!
Здравей,zori x2 hahaha
Благодаря ти,много си Мила Crazy
Липсвах ли ти Crazy
Аз на свой ред искам да ти се извиня,че немАх възможност да ти пущам снимки на любимката,ала обещавам да се поправя Crazy
Ето тази е специално за теб Crazy
Taзи е най-новата,която открих Crazy

# 620
Добре дошъл ,форестър!
Здравей,zori x2 hahaha
Благодаря ти,много си Мила Crazy
Липсвах ли ти Crazy
Аз на свой ред искам да ти се извиня,че немАх възможност да ти пущам снимки на любимката,ала обещавам да се поправя Crazy
Ето тази е специално за теб Crazy
Taзи е най-новата,която открих Crazy

Що ли ми се струва,че съм я виждала 696969696969 пъти поне   hahaha

# 621
Може и така да е зорче,ала нито веднАж не чух как оценяти снимката Crazy

# 622
Може и така да е зорче,ала нито веднАж не чух как оценяти снимката Crazy

По принцип е тайна, майна, но нали знаеш,че ХТ винаги ми е харесвала, така че ...

# 623
  • Край ''синьосиньото синьо море''
ООООО,здрасти,Фен!!! Wink На мен снимката въобще не ми харесва... Sad.Ама кой ли няма грозни  снимки...Всички признахме че корекциите на ХТ  са несполучливи. Naughty..Само че, несполучливите корекции ме карат  още повече да и  симпатизирам  Hug....Калпав хирург  и се е паднал. #Cussing out...Затова ли  да се разочаровам от нея!?!? Надявам се да го е осъдила и  некадърникът да си е платил.. smile3508..Пък и напоследък,ХТ изглежда доста добре.. smile3521.Така чееее... Тейлър си е супер newsm03

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 23:17 от susy

# 624
Радвам се,че поне една от вас от време на време е обективна Naughty
А пък......сигурно сте забелязЪЪЪли,че в гугъл като напишете хънтър тайло и първо излиза plastic surgery hahaha hahaha hahaha Явно с това е най-известна hahaha
За в момента не съм съгласен,че е супер,защото от 2005 до сега са минали 5 години и ако според вас сега е по-добре,то аз пък забелязвЪЪЪм,че сега пък е доста остаряла и амортизирана,освен всичките й други дефекти Crazy

# 625
Добро утро!
Мерси Форестър!   bouquet
И на мен отрицателната Стефка не ми липсваше много, но ти определено липсваше в темата! Вероятно и на други, ако се съди по по-апатичното им поведение в темата напоследък  hahaha
Е май не съм само аз, неодобряващата Стефка? И други СЕГА и други преди казват в темата същото  Peace
Не разбирам защо се нарича Брук "баба", а за Стефка-Тейлър се пропуска това  newsm78 Тогава по-честно ще е да е за всички от тази и по-горна възрастова категория, ако това е критерия?
Иначе в снощния епизод не забелязах голямо отслабване в Стефка, но имаше изморен и отпуснат вид.

...Напротив,последователността е ВАЖНА!  
...И не защото Стефка е безгрешна...НО:
Мотивите на двете са коренно различни!
Защо слагам Брук начело на лошите?!
Защото Брукиният  мотив е бил ВИНАГИ и ЕДИНСТВЕНО нейното лично удобство,щастие ,егоизъм, без НИКОГА да се интересува какво причинява на околните с претенциите си!
А Стефка ВИНАГИ е мислила за семейството си,за доброто на децата си !И всичко ,което е направила ,умишлено или не,е било за доброто на другите!
Докато баба Бруки мисли САМО за своето добро!

Краси, това, че последователността не е важна го каза първа Дрийм.
Аз само я повторих.
Радвам се че и ти намираш Стефка за грешна. Интересно за кое според теб?
А откога може да се правят злини, оправдавайки се със семейството?
Светът е пълен с престъпления, започнали с първоначални добри намерения.
Не бива да се оеднаквява харесването на грубите "лафчета" на един човек с харесване на безскруполното му поведение.
Извинявай, но СЕГА ще копирам твоя стил за да бъда разбрана по-добре.
И Стефкиният  мотив е бил ВИНАГИ и ЕДИНСТВЕНО нейното лично удобство, щастие, егоизъм, без НИКОГА да се интересува какво причинява на околните с претенциите си! Дали ще ги изнасилят след "добрите" и намерения, дали страдат децата отделяйки ги насила от майка им, дали ще се потрошат като ги блъсне за добро, дали детето и обича и страда, разделяйки го насила от любовта му и др. Тя сама ще каже на Ерик тия дни, че е била голяма егоистка.
И има много примери как и Брук се е жертвала многократно за семейството си и за доброто на децата си ! И много неща от това, което е направила, умишлено или не, е било за доброто на децата! Докато Стефка мисли САМО за това кого да обиди, нагруби и нарани!

# 626
Съжалявам пак съм аз, но никой не се появява още, а трябва да тръгвам. Ето инфо за снощната серия по БНТ СЕВЕР (очаква се да е в четвъртък по БНТ 1) ББ:
Тази серия не бе много динамична - главно обяснения и изясняване.  
Брук и Ник успяха да успокоят нещастната Тейлър. Обясниха и за неволната грешка с яцеклетките. Брук благородно каза, че тя ще е само биологична майка, а Тейлър го е родила и затова ще е майка за бебето и нека да не се тревожи. Тейлър започна да се "свестява". Накрая благодари на Брук за костния мозък. Донесоха бебчо и Ник и Тейлър му избраха име Джак-Хамилтън (Тейлър го избра на Джаки, а второто Ник го избра на родата на Тейлър). Но се виждаше, че Тейлър, все още има проблеми със сладкото бебче.
Ерик и Стефани (и Дона на терасата) продължиха да се изясняват. Ерик бе непоклатим пред молбите на Стефка и тя тръгна отчаяна. Отиде да се извини на Брук, но намери само прибралата се Дона и двете "мило" си поговориха. Дона я насмете, каза и подробности за Анди, Стефка едва сега започна да осъзнава каква е вината и.
От болницата както е обичая "погрешно" звъннаха на Ридж, той се усети, че нещо става и отиде там. Чу че хвалят Брук за даряването на костен мозък и пак "неволното" споменаване на "нейното" момченце. И той похвали Брук за дарителството, но не разбирал защо детето е "нейното". Брук за пореден път обясни за грешката с "яцеклетките". Преди Бриджит да я повика, усетила как Ридж искал да и предложи да се съберат отново. Нека бебето да не го безпокои, то си е за Тейлър и Ник. Фактът за общото бебе на Брук с Ник не се хареса никак на Ридж. Той каза, че я познава, знае как държи за децата си и не смята, че тя ще успее да не мисли за своята плът и кръв.

# 627
А какво стана с призивите за пестене на темата  Thinking

# 628
Да не се вярва на думите на Брук. Днес казва това, утре ще й щукне друго и ... ще направи живота на всички Ад. Както всеки път  Sad
Това вече сме го коментирали, де - с бебето Джак. Но предчувствам, че пак ще го коментираме, защото някой не е чел.
За мен Брук си вкара автогол - имаше Рич, беше добре, но трябваше да си направи живота черен, та покрай своя и този на Рич, Ник, Тейлър. За какво? За да си намери нов повод да се скара с Рич  Joy

Сузи, в нашите епизоди тук Тейлър е просто великолепна. И коса, и грим, и сияещи очи. Като кукла.
Няма нищо общо със захабената Брук, която изглежда още по-захабена с тези драми покрай Рик.

# 629
Толкова смешки в един филм не съм гледала  ooooh!

Тоя Карл не беше ли чистач?  newsm78 Откога обслужващият персонал в една болница има достъп до компютрите, до бебетата, даже и до лекарките  Mr. Green

Брук едно нещо даде в живота си и то е некачествено  Mr. Green Жалко за Тейлър и Ник, наистина щяха да бъдат добри родители за бебето, но уви сценаристите са решили отново да го снабдят с пишманмайка  ooooh! Sick И цялата тази каша заради огромната ПАТКА Бриджет  ooooh! Като дизайнер поне няма да има опасност от смъртни случаи след  нейната намеса.

hahaha hahaha hahaha Донорката работела в същата болница. Това е ЛА все пак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт