Боядисване на дрехи в София. Къде?

• 13 367
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,

Интересува ме къде в София боядисват дрехи. Предпочитам да бъде в центъра, но ще ви бъда благодарна за всяка информация, дори и местата да са по-далеч. В архивите има подобна тема, но е остаряла и не знам дали посочените фирми все още съществуват, поради което реших да създам нова.

Благодаря ви предварително!

# 1
боядисвала съм черни дрехи , в химическо чистене беше.

# 2
Ако става дума за памучни дрехи, скоро си боядисвах на ул. " Костенски водопад " в бившия "Емил Марков" . Доволна съм, 10 лв. ми струваше боядисването на дънки,стана за една седмица.

# 3
Докато търсех в интернет, намерих едно химическо на "Княз Борис 1". Фирмата се казва "Доби 77" и има ателиета и в други квартали. Адресът е съвсем близо, но не знам дали са добри. Някакви съвети?

Ако става дума за памучни дрехи, скоро си боядисвах на ул. " Костенски водопад " в бившия "Емил Марков" . Доволна съм, 10 лв. ми струваше боядисването на дънки,стана за една седмица.

kriskotkata: Искам да боядисам памучно яке.

# 4
Боядисват памучни дрехи,но ако е 100 % памук. Дънките ми имаха 5 % еластан,но ги взеха и ги боядисаха перфектно. Бяха чисто бяли,станаха лилави Simple Smile Предупредиха ме,че конците не се боядисват,но и така стана много хубаво. Щом е памучно якето,би трябвало да стане.

# 5
Благодаря за информацията! Simple Smile

# 6
  • 1st floor
има на малката уличка , на която излизаш от метростанция Сердика - посока Халите- срещу теб има спортен магазин, тръгваш на дясно, има кафе, след това сандвичи и няколко магазина и следва химическо чистене - там боядисват дрехи...но ги бавят по една седмица, защото ги взимали и връщали само в един ден от седмицата, мисля че понеделник... Crossing Arms

# 7
има на малката уличка , на която излизаш от метростанция Сердика - посока Халите- срещу теб има спортен магазин, тръгваш на дясно, има кафе, след това сандвичи и няколко магазина и следва химическо чистене - там боядисват дрехи...но ги бавят по една седмица, защото ги взимали и връщали само в един ден от седмицата, мисля че понеделник... Crossing Arms

Благодаря ти! Ще мина оттам. Времето не ме бърка. Simple Smile

# 8
На Евлоги Георгиев, близо до Графа, има малко хим. чистене - по някакви стълбички се слизаше надолу.
Там съм боядисвала яке в тъмно зелено. Доволна съм. Не помня цената, тъй като беше преди около две години.

Общи условия

Активация на акаунт