Диди, идеята ти е чудесна, живот и здраве за второто и аз така съм решила, никой, само ние и кръстницата или кръстника. А свекърите на 100% няма да ги каня.
Ели, страхотни са момите
.Сиско, това е много неприятно, не искам да си го представям даже. При мен имаше такава опасност и докато отида на контролният преглед бях здраво на тръни, но ми се размина.
Мама Мише, честит рожден ден, с малко закъснение
.Алекс, честити обички, на сладката мадама.
Сириус, може двойно, кумовете си кръщаваха децата едновременно с техните кумове, а и на едно кръщене бяхме, където ни събраха три наведнъж, на конвейра, без да се познаваме.
Цветен прашец, бързо да се оправяш.
Всички болни да се оправят бързо, бързо.
Вчера както си бях изпаднала в тихо възмущение, вечерта, след като свекито не звънна изобщо да каже дали е намерила ново заведение или нещо изобщо да каже каквото и да било, вече полудях. Решихме да се съберем в нас, баща ми сутринта отиде до нашата църква и ни записа. Така вече всичко си зависи само от мен, няма кой да ми провали каквото и да било. За съжаление е в нашата църква, която свързвам само с опела и погребения и не исках да е там, но не ми се обикаля на бегом с нерви за друга, та вече ще имаме и хубав повод там. Обадих се на свекито, че да не вземе пък да прояви някаква невероятна инициативност да запази нещо, вече след като знае цените за заведението хич не се дърпаше и не ми обясняваше как ще се готви, оправя и тн.тя на работа, аз с детето, не можело да се занимавам, така да се натоварвам, бла- бла, веднага се съгласи
. Обадих се за пореден път на всички и казах новите планове. Нали сме си близки, всички предложиха сами да не идват, за да стане по- лесно, но аз не искам така, не само, че не стана в църквата където исках, нито на мястото, което исках, ами сега и без хората, които исках, няма да я бъде тази, да гледам селската физиономия на свекъра цял ден. Сега чакам Бузанка да заспи и да почвам да пооправям в нас. Човек се учи от грешките си и просто следващият път роднини ли, този ще се обиди, онзи ще се обиди, хич не ме интересува. Свекъра, пък философствал на Ангел, че то нали сме щяли да съберем пари от кръщенето, пък така да си платим ресторанта, егати селянина, какви пари бе, ние да не се събираме, че да събираме пари от хората, егаси селяндурщината, толкова се възмутих. Приключвам, че калпазанка шета здраво

Това всичкото за половин месец и леко луднах, ама кеф
Нещо и аз не мога да се организирам да изляза преди обяд, но ще с мобилизирам. Айде да свършват тия дъждове и да се събираме 
Досега доста съм качила, не тия дни не се справям 

Говори много, дъх не си поема понякога.. А като срещне препятствие с проходилката ме поглежда и вика "мая".. коя е Мая 
, то това значи за секс