Юлски бебета-Тема 32

• 27 042
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Moeто диване се събуди в 5 часа тая сутрин  smile3507 и сега вече се предаде, ... мноого му се спи, а той хъркал даже вече и аз отивам защото умирам

Jillian
Честит Рожден Ден !!!

milasara  за днес в 14.30 ми е ехографията като се върна ще пиша какви са резултатите, ако не съм прекалено разстроена, че всичко очаквам   Confused

# 601
Джил,Честит рожден ден! Пожелавам ти персонален джин, който да изпълнява желанията ти, а на теб - никаква скромност, когато стане въпрос за тях. Laughing

@mi, много е умен този твой мъж. Завидях  Mr. Green, сега отивам да си правя анализ дали благородно или не.

Сиси, при нас ЕБХ отиде на вятъра от известно време също. Просто в един момент Ния внезапно отказа да седне на гърне, а пък аз никога не съм я насилвала. Чакам да се стопли времето сега, че да й покажа що е то мокро дупе.

# 602
Честит рожден ден ,Джил!  Hug Пожелавам ти страшно много усмивки не само в днешния ден  Hug
А Калинчето пак ще си го разходиш- този ден е за теб  Grinning

Миме,сигурна ли си ,че не си снимала обувките от някой магазин  Mr. Green Браво на вас ама как си ги намирате.Само аз ли немога да намеря обувки и сандалки за Катето.  Rolling Eyes

Фрида,да е живо и здраво бабчето ти още много години  HugАз много обичам всички баби не само моята  Laughing

Ние сме страшна кривотия заради тези зъби- ужасна е просто.Не съм свикнала аз на такова нещо като изключим коликите на Петя  LaughingИ не му се вижда края.Само е надуто дори не белее- ама са надути 4-5 зъба  Mr. Green

# 603
Джил, честит рожден ден! С пожелания за мнооого щастие и здраве!

Мацки моля ви се престанете с тези ябълки, ще ме откажете, това никакво ядене не е, било то и с кисело мляко, тъкмо вече 3-ти ден съм на тази пуста система и чак днес ми се прияде закуска. Crazy През нощта ако ме събуди малката усещам глад , та се надявам наистина да отслабвам. Снощи издържах да не си взимам от на таткото пуканките, мини стикс финети, солети стиклети, чипс и кви ли не глупости, направо е напълнил къщата с junk food. А той хал хабер си няма от кое се отслабва. Онзи ден късно вечерта беше свършил хляба, пък нашия - много гладен. Отиде и си взе една консерва царевица и заявява "Ето от такива неща ще отслабнем"  Joy Умрях да се смея. Не яде манджи, че от тях се пълнеело, а според него- от месото най-много  Laughing (справка - аз мразя мазни манджи и слагам мноого малко мазнина, сигурно една чаена лъжичка на цяла тенджера). Изобщо, понеже преди 10 години беше с 20 кила надолу и решава, че като кара на тинейджърски режим с junk food ще отслабне. Аз ще му погледам сеира  Mr. Green. А, щях да забравя  Mr. Green Освен всичко друго реши, че пълнеем от млякото в кафето  Mr. Green И взел нашия 0,1% мляко  Sick Ох малко ми е криво, че го излагам, ама то не може да не се посмее човек.

@mi, може ли мъжът ти да измисли и за нас двамата  hahaha Той хубаво е измислил, но още по-хубаво е и че си е намерил длъжност.

# 604

Джил, много щастие, обич и късмет ти желая! Честит рожден ден! Heart Eyes

# 605
Джил, бъди жива и здрава и с много късмет!!!
Дано желанията ти станат реалност и скоро намериш място за нови мечти!

# 606
  • София
Джил, честито и от нас със София   bouquet
Olia , то като ги видях накуп и аз избягах, но се върнах, де да ида Laughing Joy
Ем, има резон за млякото  Peace В руския форум на Системата бяха писали, че млякото с нес, например, си е като отделно хранене. Аз за 2 месеца така свикнах, е вече се наяждам с половината количество от преди. Сега и с 2 ябълки се насищам, не ми стърже. Препоръчвам ти да запишеш някъде мерките си със сантимтър, че аз в началото стопих 9 см от талията, без да намалявам килограми. Мери, талия, ханш, бедрото горе, гръдна, подгръдна обиколка. Даже ме е яд, че не си мерех и бицепса, като виждаш резултати всяка седмица, страшно се мотивираш. Peace

# 607
Миме, резон има, ма не и като се тъпчеш вечер с чипс , това исках да кажа...

# 608
Медулка, малко ме успокои, защото и Нийчо ходи, даже мислех да пиша в ЕБХ темата, че си спомням как се коментираше за същия проблем на тази възраст. Влади си остава мокър, но не мисля, че се впечатлява, бамбуковите пелени добре попиват, но все пак си е мокро. Чудя се как да продължа, но вероятно той ще си покаже, сега е зает с други по-забавни начини на опознаване на света, постоянно разнася разни предмети (кутии, топки, неща с дръжки най-обича - чантички, несесерчета), "подрежда", труди се неуморно.. а аз съм тръгнала да го занимавам и прекъсвам все с преобличания, тоалетни.. ааа.. Simple Smile
Лени, губиш ми се нещо! Hug
Оля, за преводи не мога да помогна, може би Марулка ще се включи и още някой май имаше.. Зеленчуци - давам замразени -  зелен боб, броколи (бондюелски), спанак, лапад, червена чушка, тиквички (домашни), купувам пресни био и не - моркови, картофи, магданоз, пресен лук, чесън, червено цвекло.. и май това е. Давам и сурови домат, краставица, морков.
Ем, честити ти 3 системни дни, браво!! Чакаме резултати скоро, сигурна съм, че няма да закъснеят!  Hug И аз в началото ядях повече, сега се насищам с много по-малко, а закуските така ги обичам вече! Simple Smile Мъжа ти ме развесели, с тези опаковани храни с Е-та, глутамати, най-много още да качи, ама кой да слуша, че по-хубави от твоите манджички няма!

Започнаха откритите уроци и тържества за края на учебната година в градината на Юлиана, бяхме на английски, днес е вокалното пеене и така.. Днес ще взема и Влади, мисля, че ще му е интересно да гледа концерта и ще потанцува с дупе. Simple Smile Все повече обича кака си и й се радва, имат по-различно общуване вече, игри, много им се радвам. А като й се караме за нещо, веднага се разплаква, ама толкова сърцераздирателно и уплашено никога  не е (ако види непознато дете да плаче не се впечатлява)!

Вчера освен глутена Влади си въведе сам и череши, Юлиана ядеше и го "гледаше" уж, той си взел омазал се..
После изрови от един шкаф забравени блокчета екструдиран ориз Ham-Let, видях го, но го оставих след като проверих, че са в годност, нямат и сол, нищо само бял и пълнозърнест ориз. Толкова беше доволен и сигурно половин час си яде блокчето.. Тази сутрин пък близа малко сол, на големия прозорец в хола имаше няколко мравки и четох, че се ръси сол, снощи сложих, разбира се днес той първо там отиде докато го видя и изчистя.. Отделно в изкачванто на стълбите е станал много по-бърз и докато се обърна е вече на 4-5 стъпало, а от скоро се пробва да ги изкачва и прав, настрани, държейки се за парапета! Забелязвам, че почти не пълзи вече, предпочита да се придвижва ходейки, затова е решил да пробва и по стълбите без пълзене. Въобще белите се увеличават и трябва да съм все по-бдителна, макар че като цяло гледам да стоя отстрани, а не все до него, мъж е, да се оправя сам от сега.. Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:00 от Сиси ♥♥

# 609
  • София
Джил, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много, много щастлива, обичана и глезена!

# 610
Emily, държиш се неприлично, като говориш за пуканки, познай какво дими тук до мен сега Laughing Няма ли някой на моята система "+60"? А? Всички ли слаби ще ходите  Crossing Arms

# 611
  • варненка от София
Джил, честит празник, душко! Пожелавам ти здраве, здраве и здраве. Към това и голяма проция късмет и любов!

Оленце, ще проверя разни мои контакти и ще ти пиша. Не зная ползваш ли Традос, но е голямо предимство и с тази програма ще се намерят повече ангажименти. Като цяло кризата май удари и в преводаческия бранш и при мен понамаля работата  Sad

Иначе откакто се върнахем от София ме преследва черна серия с разваляне на ел.уредите вкъщи.  Преди няколко седмици хлебопекарната откри сезона и сдаде багажа. Като се завърнахме от София, пералнята се предаде, а вчера в ръцете ми гръмна ютията, а от късото се скапаха и приемниците на Булсата, та сме и без телевизия  Twisted Evil Ама здрави да сме, другото ще се оправи.

Сиси, явно вчера е бил черешкен ден, защото и аз почерпих Невунка с череши и остана доволно детето. Иначе и в градината на Стефи започнаха тържествата, миналата седмица сме пропуснали английския, но сега в четвъртък ще присъстваме на забавните танци, много ми е интересно. Очаквам и народните танци да организират тържество.

Медулче, аз съм от порадата дебела, но щастлива  Twisted Evil

Ставам, че работа ме чака...

# 612
  bouquetДжил-честит рожден ден!Пожелавам ти да запазиш свежарския си дух и винаги да бъдеш така заразително щастлива!
Ние с Ема се завърнахме от гостуването вкъщи-много ни беше добре-имам да наваксам с четенето и при това лошо време май ще успея!
Имам въпрос-ако може да ми помогнете-има ли начин pdf формат да се трансформира в word формат-трябва да пиша една курсова работа и книгата я имам сканирана в пи ди еф и просто не ми се набира като идиот 100 страници-няма ли начин да си я уорд`на и просто да коригирам отгоре-много ще ми помогнете,ако има начин-с копи пейст ми излизат звездички и чертички

# 613
Джилл, много много здраве и щастие ти пожелавам!

Момичета искам да питам какви сухари давате на децата на закуска?

# 614
A4, ползвай Adobe Writer, за да отвориш файла, не reader  Peace

Марулич, знаех си, че няма да остана сама в щастието си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт