Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 840
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 510
Авче от къде знаеш за детектора на лъжата?!

# 511
Надявам се,скоро да заключат тази тема.Полза от нея никаква.Заприличахме на клюкарки от селска седянка.

# 512
Авче от къде знаеш за детектора на лъжата?!

Таткото на Веско го е казал, на съфорумката, която е пуснала темата.

# 513
Има си полза от темата, и нека да стои напред в Клюкарника, та повече хора да я виждат.

# 514
Ако е в града шансовете му са много по-високи, разбира се.

В няколко поста го пишеш това. Как изобщо си представяш че може да е в града и за 11 дни да не го види нито един човек прочел в нета или гледал по новините за него?

Колко процента мислиш че знаят? И колко от тях се оглеждат, търсейки го активно?

# 515
  • София
Прочетох в профила им във Фейсбук,че детето не може да говори,само гука...та дори и някой да го пита нещо,няма да може да отговори,възможен ли е варианта да се е изплашило нещо и да е побягнало,дори и от хората да го е страх,да се крие някъде?

Praynig Praynig Praynig-дано всичко да приключи още днес с щастлив край...

# 516
Ако е в града шансовете му са много по-високи, разбира се.

В няколко поста го пишеш това. Как изобщо си представяш че може да е в града и за 11 дни да не го види нито един човек прочел в нета или гледал по новините за него?

Колко процента мислиш че знаят? И колко от тях се оглеждат, търсейки го активно?

Според мен не повече от 5%. Но дори да е така, за 11 дни все някой от тях трябваше да го засече...

# 517
Джуличка, на мен ми е невъзможно да намеря момчето в друга страна съм.
Ако беше тукашно дете щях да съм на улицата с фенер.
Ти си там, наблизо, вярвам, че сторваш това, което можеш извън виртуалното.

Да, за това говорех, дори предложих по- напред.
Видя ли някой да сподели желание да отидем заедно?
  Tired

# 518
Джуличка, като гледам повечето, дето пишем не сме от София, за което мислено доста пъти съжалих.

# 519
Хайде сега ...
Който иска да търси детето , едва ли има нужда да се събират форумски групи, за да го направи. Облича якето и отива да търси.

# 520
Джуличка не говореше точно за групи, а за някой, който да отиде с нея  Peace

# 521
  Утре има група пред Западния в 12.

# 522
Абе как моето дете на 8 и говорещо чудесно, са го забелязали в рамките на 2-3 часа в квартал със стотици многоетажни блокове и хора, дето не познават съседите си от долния етаж, и го намерихме!? Какво ми говорите вие за дете с такъв проблем и 11 дни!

# 523

Цитат
Иначе конкретно след всичките дни в които се надявам мисля ( вече), че роднините ни въртят, подобно тези на Маделин.

Наистина ли мислите, че роднините са виновни? Още повече помните ли случая с малкия Пепи?

Обаче Маделин наистина е отвлечена и преди няколко месеца имаше инфо по случая-един човек призна, че в деня когато е изчезнала една жена с къса тъмна коса го е припознала с вруг човек в един бар и питала дали детето е при него. Мълчал си е по лични причини за да не разбере жена му, че е бил там и по-късно е осъзнал какво всъщност е станало.

Както и да е. Чух, че бащата на Веско казвал виц и се смеел скоро?? И все пак, темата във Фейсбук я направи вуйчото на Веско...

# 524
Джуличка не говореше точно за групи, а за някой, който да отиде с нея  Peace

Именно.  Peace
Освен това въпросната мелница не ми е под балкона, иначе наистина щях "да си облека якето и да тръгна", повярвай.
Дори и сега, макар, че ми е далече бих го направила, но не и сама, съжалявам.
 Confused

Общи условия

Активация на акаунт