Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 896
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 645
Добре де, вуйчото не е ли попитал таксиметровия шофьор, къде е оставил жената с детето????
Малко абсурдна е тази информация май......

# 646
Абе хора, кви са тия таксита, какви са тези щуротии..Дайте ако искате в 21.30 до 21.35 да си отделим само за всеобщата мисъл време за нищо друго и да си представяме детето и родителите..МОЛЯ, пуснете тук в някой пост пак снимки на майката бащата и детето...за да визуализираме, че се срещат. Белким стане!!! Амин!

Може ли да добавим към заглавието на темата нещо от рода - "В 21.30 - ВСИЧКИ В ТАЗИ ТЕМА!"

# 647
Добре де, вуйчото не е ли попитал таксиметровия шофьор, къде е оставил жената с детето????
Абсурдна е, защото някой си прави изводите сам.
Вуйчото не е казвал, че таксиметровият шофьор му е писал!!!

# 648

Първо, да, предположих, че се е свързал, защото вуйчото не казва много по въпроса, само, това което беше цитирано-за возенето и за поправянето на възрастта на жената. Извинете ако съм се изразила неправилно в по-горния ми пост. А на горния въпро-шофьора не е искал да се замесва така, че не се знае друго.

# 649
  • Tам през Атлантическия океан
Кari аз съм ЗА  Hug

Абе хора, кви са тия таксита, какви са тези щуротии..Дайте ако искате в 21.30 до 21.35 да си отделим само за всеобщата мисъл време за нищо друго и да си представяме детето и родителите..МОЛЯ, пуснете тук в някой пост пак снимки на майката бащата и детето...за да визуализираме, че се срещат. Белким стане!!! Амин!

Може ли да добавим към заглавието на темата нещо от рода - "В 21.30 - ВСИЧКИ В ТАЗИ ТЕМА!"

# 650
Кari аз съм ЗА  Hug

И аз съм за

# 651
Пък аз се чудя, тази жена, дето уж е взела детето, няма ли съседи, които да видят, че това дете цяла България
го търси, пък тази го разнася напред назад.  ooooh!
Дано се намери скоро душичката!  Praynig Praynig Praynig

# 652
Вуйчото: SIGNALYT E OT GENA OT NA6TA GRUPA KOQTO E BILA DRYPNATA NA STRANA I 4OVEKYT KOITO I GO E KAZAL SE E PREDSTAVIL KATO POZNAT NA VYPROSNIQ - GENATA E MN SERIOZNA I AZ I VQRVAM

Съжалявам, може и да ме нападнете, но на мен това ми звучи абсурдно!

# 653
Вуйчото: SIGNALYT E OT GENA OT NA6TA GRUPA KOQTO E BILA DRYPNATA NA STRANA I 4OVEKYT KOITO I GO E KAZAL SE E PREDSTAVIL KATO POZNAT NA VYPROSNIQ - GENATA E MN SERIOZNA I AZ I VQRVAM

Съжалявам, може и да ме нападнете, но на мен това ми звучи абсурдно!
Сигналът за таксито ли ?
Нищо не му разбирам на този пост.  Tired

ПП Джуличка, прочетох, наистина нещо .. да не кажат другите, че сме подозрителни за няма нищо, ама малко измислено започва да става покрай тоя вуйчо.

# 654
Ето и всички комиинтори до сега:
Simeon Bozukov и чак ме поправял че жената е към 45 - годишна - ЕВАЛА - страшна работа - при толкова дадени мобилни телефони (ако е криминално проявен и не му се занимава в полицията един телефон да не звънне )
vor etwa einer Stunde · Kommentieren · Gefällt mir · MeldenDjulia Nikolova Къде Ви е поправял?
И въобще какъв е този таксиметров шофьор?
vor etwa einer Stunde · Melden

Alexandra 'Sandy' Eve той така става съучастник и ако си разбере кой е може да се заведе дело
vor 54 Minuten ·

Nadya Yordanova И на мен ми е интересно всъшност как се разбра за въпросния таксиметров шофьор. Той сигнализирал ли е или просто се е похвалил на някого?
vor 51 Minuten · Melden

Djulia Nikolova Аз питам друго - от къде вуйчото има тази информация?
Защото този, който му я е дал, може да го заведе при този шофьор, а от там и при детето, вероятно.
vor 51 Minuten · Melden

Simeon Bozukov ISKA I SE NA TAQ ,,,, MA NE SME SAMO NIE ,,,,
vor 17 Minuten · Melden

Simeon Bozukov SIGNALYT E OT GENA OT NA6TA GRUPA KOQTO E BILA DRYPNATA NA STRANA I 4OVEKYT KOITO I GO E KAZAL SE E PREDSTAVIL KATO POZNAT NA VYPROSNIQ - GENATA E MN SERIOZNA I AZ I VQRVAM -
vor 13 Minuten · Melden

Simeon Bozukov I O6TE NE6TO TOVA SE SLU4VA DOKATO RAZLEPQ VYPROSNITE LISTOVKI ZA VESKO - NE E LI PARADOKS
vor 12 Minuten · Melden

Simeon Bozukov AZ NEZNAM KAK MOGE TAKOVA 4UDO V TAQ DYRGAVA
vor 12 Minuten · Melden

Djulia Nikolova Малко фантасмагорично ми звучи - тоя дръпнал оня и му казал за третия, но все пак, щом твърдите, че жената е сериозна, значи може да Ви "заведе" до шофьора?
vor 2 Minuten · Melden

# 655
Да, за сигнала става дума.
Някой си дръпнал друг някой си, казал му нещо за съвсем еди кой си, но никой от тези хора не може да каже нищо за това, къде точно е оставена жената с детето.
А един от всичките "някой си", е една жена от групата, която пък е много сериозна.
 Rolling Eyes

# 656
Абе, аз ли съм луда  Shockedили царят е гол..Нищо не разбирам Sick

# 657
Не знам вече  Tired и на мен доста нелепо ми звучи,къде е полицията в случая,този човек какво цели,как така познат на въпросния,поне да каже кой е таксиджията,все пак става дума за дете,не за връзка ключове  Tired Tired Tired.Щом има такава следа ,дори и малка да е,трябваше до сега този човек да е задържан и да се разпитва кой е шофьора,жената,описание  и тн....,дано по-скоро проверят тази следа  Praynig
Уфф,нещо ми е гнило...дано душичката да е добре  Praynig Praynig Praynig

За Виртуалната молитва -с вас съм  Peace

# 658
Да, за сигнала става дума.
Някой си дръпнал друг някой си, казал му нещо за съвсем еди кой си, но никой от тези хора не може да каже нищо за това, къде точно е оставена жената с детето.
А един от всичките "някой си", е една жена от групата, която пък е много сериозна.
 Rolling Eyes
Да, да, видях. Дори писах след теб.

# 659
Това заприлича на развален телефон Rolling Eyes Не е ли по-важно да се търси детето,а не кой какво на кого казал?Ако има някаква информация-да звънне на 112!

Общи условия

Активация на акаунт