Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 839
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 630
Незнам дали четете във фейсбук, но вуйчото тъкмо написа това:

Simeon Bozukov  незнам кой от тук е таксиметраджията който я е возил онзи ден с детето но му пожелавам да е жив и здрав и да видим какво ще успее да направи с 10.00 лв дето му е хвърлила като бакшиш за 8оо- те метра возене ....от симеон посока захарна фабрика - и как може да каже цитирам ...не искам да се забърквам .... браво бе - а ...хората нека си лепят листовки то какъв е проблема .. и чак ме поправял че жената е към 45 - годишна - ЕВАЛА - страшна работа - при толкова дадени мобилни телефони (ако е криминално проявен и не му се занимава в полицията един телефон да не звънне )

Не искам дори да коментирам, защото бих била особено жестока към подобен човек!!!

# 631
  • Tам през Атлантическия океан
Имах само няколко останали листовки и днес попитах да залепя в една частна детска болница ... но отговорът ме накара да плача....

За съжаление все още има нужда от лепене на листовки.

Мислите ли че бихме могли да се концентрираме и с цялата си майчина интуиция да вдъхнем на детето сила и мъдрост да излезе от ситуацията?

След разочарованията на родителите от врачки (които експлоатират дарбите си срещу пари), бихме ли могли ние, без заплащане, да  фокусираме безмерната обич към нашите деца в едно чуждо и да го върнем на родителите му?
Толкова ли нямаме какво още да направим?

Ако ви харесва идеята, моля да уточним часа. Нека всеки даде  всичко от себе си и в един миг преобърнем света и намерим това дете... Може и да не се нарича Молитва, но не знам как да се нарече...

предлагам утре, вторник, в 09.30 ч. за да прочетат повече хора, но и да е максимално рано.

Абсолютно приемам идеята, масовата визуализация на едно желано от много хора събитие ДЕЙСТВА! Предлагам да насочим енергия за привличане на детето още тази вечер, утре повечето сме на работа. НЕка ТАЗИ ВЕЧЕР! Какво ще кажете. Правили сме го веднъж майки от форума \голям чат\ и много помогна на наша мама \не за намиране на дете, а за друго...\ НО СТАНА точно както го визуализирахме. Важно е да се концентрираме за пълни 5 минути много хора. Да си представим образа на детето, живо и здраво и майката и бащата как го хващат за ръце. Съгласни ли сте?
Peace
Споделям и вярвам Peace

споделих и в тази тема , предполагам няма да възразите  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494346.30

# 632
  • София
Имах само няколко останали листовки и днес попитах да залепя в една частна детска болница ... но отговорът ме накара да плача....

За съжаление все още има нужда от лепене на листовки.

Мислите ли че бихме могли да се концентрираме и с цялата си майчина интуиция да вдъхнем на детето сила и мъдрост да излезе от ситуацията?

След разочарованията на родителите от врачки (които експлоатират дарбите си срещу пари), бихме ли могли ние, без заплащане, да  фокусираме безмерната обич към нашите деца в едно чуждо и да го върнем на родителите му?
Толкова ли нямаме какво още да направим?

Ако ви харесва идеята, моля да уточним часа. Нека всеки даде  всичко от себе си и в един миг преобърнем света и намерим това дете... Може и да не се нарича Молитва, но не знам как да се нарече...

предлагам утре, вторник, в 09.30 ч. за да прочетат повече хора, но и да е максимално рано.

Абсолютно приемам идеята, масовата визуализация на едно желано от много хора събитие ДЕЙСТВА! Предлагам да насочим енергия за привличане на детето още тази вечер, утре повечето сме на работа. НЕка ТАЗИ ВЕЧЕР! Какво ще кажете. Правили сме го веднъж майки от форума \голям чат\ и много помогна на наша мама \не за намиране на дете, а за друго...\ НО СТАНА точно както го визуализирахме. Важно е да се концентрираме за пълни 5 минути много хора. Да си представим образа на детето, живо и здраво и майката и бащата как го хващат за ръце. Съгласни ли сте?

Напълно!Хайде момичета-да го направим!Само да се уточни часа -визуализацията според мен е идеална!

# 633
Кой пък го измисли това за таксиметровия шофьор?!  Shocked

# 634

Вуйчото на детето го написа във Фейсбук групата. Confused

# 635
Simeon Bozukov и чак ме поправял че жената е към 45 - годишна - ЕВАЛА - страшна работа - при толкова дадени мобилни телефони (ако е криминално проявен и не му се занимава в полицията един телефон да не звънне )
vor 8 Minuten · Kommentieren · Gefällt mir · Melden

# 636

Вуйчото на детето го написа във Фейсбук групата. Confused

Ясно, това го разбрах, но не си обяснявам кой би дал тази информация, повече приличаща на  недомлъвки, както всичко до момента.  Rolling Eyes

# 637
  • София
Абе тая жена нормална ли е  
Явно не е нормална, но не и личи. Преди 15 год. сина на 1 колежка се самоуби, секти и др.
След погребението тя се върна на работа, изпълняваше си всички задължения без проблеми.
Само постоянно споделяше с нас какво е купила, какво е наготвила за момчето си, как му е правила закуски в почивните дни. Ние мълчахме и не смеехме да и кажем нищо. После напуснах и не знам какво стана с нея.

# 638
Добре, но от тук произлиза нещо ново-щом жената е взела гаски само за 800 метра и е дала 10 лв на шофьора,  за да мълчи, което ми се струва прекалено малко за такова нещо, но за някои може би е нещо, то значи тя е наясно какво прави. В смисъл едва ли 800 метра ще излезнат 10 лева така че за какво друго ге е дала, ако не за да купи мълчанието му?

# 639
Продължавам да не разбирам кой е дал тази информация на вуйчото?  newsm78

# 640
Наистина доста странно... Или таксиметровия шофьор е споделил с някого от групата, който е казал на вуйчото или не знам... А и ако наистина е имало такъв случей едва ли 10-те лева са били, за да го подкупи   Confused
Чудя се дали е възможно тази жена да не знае или да не осъзнава, че издирват детето или аз много се вкарвам във филми  Rolling Eyes

# 641
Продължавам да не разбирам кой е дал тази информация на вуйчото?  newsm78

ПРедполагам, че някакъв тяксиметров шофьор е писал на вуйчото, че возил жената с дете приличащо на Веско и дори казал, че е на около 45 години. За сега чакаме повече инфо защото наистина звучи странно...

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 20:29 от DanSy

# 642
Аз пък си мисля, че доскоро не е знаела или не й е пукало.
Но сега след всички сигнали е разбрала дори, че търсят нея, и ще крие детето.
Не трябваше така да се разгласява тази информация, защото сега ако наистина спре да го изкарва, няма да може да намерят Веско. Confused

# 643
Нещо не ми се връзва.
Вуйчото казва "Не знам кой от тук е таксиметровия шофьор...", сега пък тоя шофьор му бил писал.
Как така хем му е писал, хем не го знае кой е?
  Thinking

# 644
Това са предположения на съфорумка!!! Вуйчото никъде не е казал, че някой му е писал, че е карал Веско с жената!!!! Не всявайте смут.
Вуйчото явно говори така, за да не изнесе повее информация!

Общи условия

Активация на акаунт