Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 735
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 615
Цитирам думи на чичото (или вуйчото) на Веско от фейсбук:

"Проверяваме сигнал. Жена е подала сигнал на 06.05. че е видяла дете с описанието на Веско да се вози в трамвай 20. На седалката до него е имало старец с бяла коса, полуплешив..
от преди два дни детето е виждано от няколко човека и с жената която е била забелязана в маршрутно такси номер 34 - пак в същия район - явно сигналите са свързани
"

В кой район на трамвай 20?

депо Искър - ж.к. Дружба-1 – Автостанция Гео Милев - бул. „Шипченски проход“ – ж.к. Гео Милев – бул. „Ситняково“ – ЖП Гара Подуяне - Младежки театър - бул. „Кн. Александър Дондуков“ – Централни хали - Женски пазар – Метростанция Опълченска

Реших, че питаш за маршрута на трамвай 20.. Както и да е. А преди това не беше ли засечен някъде по Люлин ?
ПП На маршрутните таксита шофьорите до колкото зная, нямат радиостанции.

# 616
Трамвай 20 и 5- та Градска Болница нямат много общо.  Thinking

# 617
Шофьорите на маршрутки са в непрестанни телефонни разговори, и то с колегите си. На тях не им е нужна радиостанция.
Дано намерят детето  Praynig

# 618
  • sofia
ПИтах то4но в кой район щото маршрута на 20ката е дълъг Rolling Eyes

# 619
  • София
Влизам в темата чак днес, че в къщи през почивните дни нямах нет.
На 6ти цял предиобед вървяхме с детето ми и разлепяхме. Обясних му какво ще правим.  Simple Smile
Разлепихме 30 листовки - минахме през целия Дондуков, от Халите надолу по М. Луиза, после от Лъвов мост по Сливница до Хр. Ботев и от там вече се прибрахме, че детето ми капна. Залепихме в два трамвая 20 и в един автобус 305 също. Хората, които ни виждаха да лепим или ме питаха детето с мен дали му е братче, или знаеха за случая от новините. Влизахме директно в магазини и аптеки, за да помолим да залепим обявата на витрината им. Исках да се виждат от далеч, а да не се сливат просто с останалите обяви. По Я. Сакъзов видях, че има залепени също. На женския пазар сме залепили на аптеката, на вратата. Там единствено бяха най-отзивчиви. В два бебешки магазини по маршрута ми отказаха да си залепят обявата. Нямам думи.  Tired По-важното е, че успяхме да помогнем поне малко. Поне така се чувствам. През цялото време докато лепяхме си мислех за опаковките от прясно мляко по американските филми със снимки на изчеднали хора... Толкова ли нямаме система за разпространение на подобни обяви... Толкова се надявам това дете на възрастта на сина ми да се намери.

п.п. извинявам се, че стана дълъг постинга ми, но непрестанно мисля за това дете и исках да споделя

# 620
Много ми е тъжно, защото не съм влизала в темата цели четири дни, а добрите новини ги няма.
С цялото си сърце се надявах, че ще прочета, че Веско е добре, на сигурно място в дома си. Страхувам се за това дете и незнам кое е по-силно - дали страхът или вярата, че е жив и скоро ще го открият... Praynig

Искрени възхищения за всички, които помагат - спрямо възможностите си и времето, с което разполагат  bouquet

# 621
  • София
Имах само няколко останали листовки и днес попитах да залепя в една частна детска болница ... но отговорът ме накара да плача....

За съжаление все още има нужда от лепене на листовки.

Мислите ли че бихме могли да се концентрираме и с цялата си майчина интуиция да вдъхнем на детето сила и мъдрост да излезе от ситуацията?

След разочарованията на родителите от врачки (които експлоатират дарбите си срещу пари), бихме ли могли ние, без заплащане, да  фокусираме безмерната обич към нашите деца в едно чуждо и да го върнем на родителите му?
Толкова ли нямаме какво още да направим?

Ако ви харесва идеята, моля да уточним часа. Нека всеки даде  всичко от себе си и в един миг преобърнем света и намерим това дете... Може и да не се нарича Молитва, но не знам как да се нарече...

предлагам утре, вторник, в 09.30 ч. за да прочетат повече хора, но и да е максимално рано.

# 622
Цитирам думи на чичото (или вуйчото) на Веско от фейсбук:

"Проверяваме сигнал. Жена е подала сигнал на 06.05. че е видяла дете с описанието на Веско да се вози в трамвай 20. На седалката до него е имало старец с бяла коса, полуплешив..
от преди два дни детето е виждано от няколко човека и с жената която е била забелязана в маршрутно такси номер 34 - пак в същия район - явно сигналите са свързани
"

Мислите ли, че етой наистина? Това не е първи сигнал за тази жена и този номер маршрутка. Ако аз бях отвлекла дете нямаше да се разхождам с него по един и съще маршрут всеки ден, още повече не бих го разхождала из центъра където много хора биха го видели. Когато за пръв път беше подаден сигнала мен седмица много решиха, че е той заради някакви жестове, но след като отново е видян по същия начин, не мисля, че е той- Най малкото който ги е видял може да ги заговори уж му се радва, за да се разбере един път за винаги и ако той какво пречи де се извика полиция? Обаче ако не е той не бива да се следва повече този сигнал, защото би объркал разследването.

# 623
И аз си мисля, че най-адекватното нещо е детето да бъде заговорено. Не знам как е изглеждала въпросната жена, но ако тя не схваща много-много какво върши, е възможно да си го разхожда из целия център с маршрутка или трамвай.
Дали не е добра идея да се разлепят листовки по болниците? По моите наблюдения малко лекари имат време да влизат във форуми.

# 624
Току-що казаха по ПроБГ, че е вероятно жената с която е видяно детето, да не знае, че се издирва. Мисля, че са видени в супермаркет /много е шумно около мен и не чух добре/, също така вече няколко сигнала съвпадат, виждано е детето с близка по описание жена.  Praynig
Някой гледа ли го да каже по-точно.

# 625
То е възможно да се окаже, че детето прилича на Веско, но пък може и да е той.
Хората може да не го познават и от факта, че в пресата се тиражираха и първите снимки (на братът на Веско). Вчера четох статия от 5.05. и беше именно с такава снимка   Peace

# 626
Абе тая жена нормална ли е  ooooh!  ако е истина, как може да отглеждаш дете , което не е твое, не си го осиновил, няма документи без да отидеш в полицията... #Cussing out Ей това не разбирам, луда ли е.. думи нямам  Tired Дано да е истина и той да е добре въпреки всичко  Praynig

# 627
Имах само няколко останали листовки и днес попитах да залепя в една частна детска болница ... но отговорът ме накара да плача....

За съжаление все още има нужда от лепене на листовки.

Мислите ли че бихме могли да се концентрираме и с цялата си майчина интуиция да вдъхнем на детето сила и мъдрост да излезе от ситуацията?

След разочарованията на родителите от врачки (които експлоатират дарбите си срещу пари), бихме ли могли ние, без заплащане, да  фокусираме безмерната обич към нашите деца в едно чуждо и да го върнем на родителите му?
Толкова ли нямаме какво още да направим?

Ако ви харесва идеята, моля да уточним часа. Нека всеки даде  всичко от себе си и в един миг преобърнем света и намерим това дете... Може и да не се нарича Молитва, но не знам как да се нарече...

предлагам утре, вторник, в 09.30 ч. за да прочетат повече хора, но и да е максимално рано.

Абсолютно приемам идеята, масовата визуализация на едно желано от много хора събитие ДЕЙСТВА! Предлагам да насочим енергия за привличане на детето още тази вечер, утре повечето сме на работа. НЕка ТАЗИ ВЕЧЕР! Какво ще кажете. Правили сме го веднъж майки от форума \голям чат\ и много помогна на наша мама \не за намиране на дете, а за друго...\ НО СТАНА точно както го визуализирахме. Важно е да се концентрираме за пълни 5 минути много хора. Да си представим образа на детето, живо и здраво и майката и бащата как го хващат за ръце. Съгласни ли сте?

# 628
Здравейте, от началото чета новините за Веско както тук, така и във фейсбук. Надявам се, че детето ще се намери живо и здраво.
Това е интервюто в про.бг но изглежда няма нищо ново, а и както виждам е от днес.
http://novinitepro.bg/novinite/stolitsata/vesko-oshche-go-nyama- … e-s-nadezhda.html
Кари, аз съм "за" нищо не пречи да пробваме и да се надяваме, че може да помогне.

# 629
понеже обсъждахме малко по-назад родителите и днес успях да намеря едно видео от бтв на което майката призовава за съдействи от хората- стори ми се достапокрусена и имаше много болка в гласа и. просто си личеше как се опитва да не плаче. и наистина ми стана мъчно за нея.

а това последното е направо... горката!!! Cry Cry Cry Cry Cry  дано се намери детето!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт