Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 736
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 600
Ето ви линк където майката не е спокойна http://193.43.26.11/bg/news/view/27577/izchezna_dete_s_autizym за тези, които я обвинят, че е твърде спокойна. ooooh!Жената се е осъзнала сигурно, че сълзите и истерията няма да помогнат, а това да може да говори нормално, разбираемо за да информира повече хора, да ги помоли за помощ. Дано се намери момченцето още вярвам, че ще го открият жив и здрав  Praynig 

# 601
Най-големия страх за една майка е да изгуби детето си,но когато детето е болно..Само,който наистина го е изпитал може да каже какво е...Дано най-после открият детето и дано е живо и здраво! newsm51 newsm51 newsm51

# 602
В началото пише, че детето често е бягало. Спокойно майката може да си помисли, че пак е избягало но наблизко, / не, че и е станало навик да мисли така/пък нали детето не е само а дядото се е грижил за него. Само, че този път...след това идва страха и след това се стъгаш и вярваш в добрия изход. Дано да е така. Praynig

# 603
Не мисля, че някой "обвинява" майката, че е спокойна.
Просто някои от нас го намерихме за странно, което не означава, че я обвиняваме.
Новини май няма, нали?  Rolling Eyes
За съжаление, започвам да не вярвам в добрия край.
  Confused

# 604
Мен също ме е много страх  Cry Cry Cry

# 605
  • Tам през Атлантическия океан
Винаги има искрица недежда  Praynig

Детенце , къде си ..... ?

# 606
Цитирам думи на чичото (или вуйчото) на Веско от фейсбук:

"Проверяваме сигнал. Жена е подала сигнал на 06.05. че е видяла дете с описанието на Веско да се вози в трамвай 20. На седалката до него е имало старец с бяла коса, полуплешив..
от преди два дни детето е виждано от няколко човека и с жената която е била забелязана в маршрутно такси номер 34 - пак в същия район - явно сигналите са свързани
"

# 607
Боже, настръхнах. Confused Confused Confused
Дано тази следа доведе до край нещата. Praynig

# 608
Понеже коментирах по-рано в темата как така родителите са си стояли на работа докато са знаели, че детето го няма - искам да се извиня... Знам, че медиите си ги пишат както им дойде. То простотията не ходи по гората, визирам мен си, не медиите, пък и на мен понякога устата /пръстите/ ми вървят преди мисълта.
 ooooh!

Извинявам се отново.

# 609
Абе, тези хора как подават сигнали а не могат да задържат едно 7 годишно дете и да извикат полиция? Просто не мога да се начудя! Виждаш 7-годишно дете, което поне на външен вид не е в много добро състояние и на което снимката му е разлепена навсякъде??? Няма ли контрольори в тези трамвай? В това маршрутно такси не се ли возат други хора, а билет? Детето е едричко?

# 610
  • Tам през Атлантическия океан
Явно не е сам   Thinking

Сигналите са обнадеждаващи  Praynig дано да са достоверни  Praynig
Това значи че детенце и живо и здравичко  Praynig

# 611
Понеже коментирах по-рано в темата как така родителите са си стояли на работа докато са знаели, че детето го няма - искам да се извиня... Знам, че медиите си ги пишат както им дойде. То простотията не ходи по гората, визирам мен си, не медиите, пък и на мен понякога устата /пръстите/ ми вървят преди мисълта.
 ooooh!

Извинявам се отново.

Каспър, и аз съм като теб.
Но пък едва ли родителите в момента се вълнуват особено как изглеждат в очите на околните.

Кръгът се стеснява и ми се струва, че скоро историята може да има добър завършек. Дай Боже!

# 612
  • sofia
Цитирам думи на чичото (или вуйчото) на Веско от фейсбук:

"Проверяваме сигнал. Жена е подала сигнал на 06.05. че е видяла дете с описанието на Веско да се вози в трамвай 20. На седалката до него е имало старец с бяла коса, полуплешив..
от преди два дни детето е виждано от няколко човека и с жената която е била забелязана в маршрутно такси номер 34 - пак в същия район - явно сигналите са свързани
"

В кой район на трамвай 20?

# 613
Вярвам в тези сигнали.
Щом различни хора казват едно и също, и аз смятам че историята скоро ще свърши, и то с хепи енд.
Аз ако съм на мястото на някой от близките, който помага в издирването цял ден ще се возя в маршрутно такси  34. Peace

# 614
Вярвам в тези сигнали.
Щом различни хора казват едно и също, и аз смятам че историята скоро ще свърши, и то с хепи енд.
Аз ако съм на мястото на някой от близките, който помага в издирването цял ден ще се возя в маршрутно такси  34. Peace
Е, то е необходимо само шофьорите на линията да се предупредят (те ползват ли радиостанции?)...

Общи условия

Активация на акаунт