Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 183 408
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 2 580
Много ми е интересно, защо вуйчото, защитава така Бойчев... ? Thinking

# 2 581
Пуснах линка във фейсбук. Извинявам се, за което. Просто съм бясна! Как може такова нещо? Отказвам се да пиша там и се чудя дали да не напусна групата. Щом вуйчото не прави нищо явно наистина е замесен. Какво става въобще??? Не мога да си обясня нищо от последните събития и единственото разумно обяснение е, че всичко е една голяма лъжа.

# 2 582
Какви са тези обяви? 50 хиляди, 90 хиляди???   
Един бъбрек не струва повече от 2-3000 долара и то в нашата част на света и е скъпо, защото в Азия е много по-евтино.

Деси, аз питам не за сайта на Съвестин, а за това колко български деца/и възрастни са изчезнали и продадени за органи? Ако не можеш да ми отговориш, поне не го намесвай, като аргумент.

Вярвайте в каквото си искате, моето усещане за тази исторя е , че е битова и няма нищо общо с нищо, което си говорите до момента.

# 2 583
  • София-Лагера
Видях.Дано го видят повече хора.

# 2 584
  • София-Лагера
Там пише колко изчезват.
А за какво,можем само да гадаем.

# 2 585
  Сигурно ли е, че е същият Бойчев? Защото ако е той трябва да звъним не в медиите, а направо в полицията.
  Относно търговията с органи, със сигурност я има, но едва ли е така сергиджийски.

# 2 586
Там пише колко изчезват.
А за какво,можем само да гадаем.

А, ти гадаеш. ОК.

# 2 587
Видях.Дано го видят повече хора.

Къде е? Линк може ли , че не мога да го видя.

Моето мнение е да не публикувате още във ФБ.

# 2 588
 Сигурно ли е, че е същият Бойчев? Защото ако е той трябва да звъним не в медиите, а направо в полицията.
  Относно търговията с органи, със сигурност я има, но едва ли е така сергиджийски.

Сергиджийски но да не забравяме какви мъже и семейства виждаме в Биг Брадър и в нашия живот, Бойчев може да е доста прост и алчен, което си личи от всичко написано от него до момента... С това си обяснявам факта, че може да публикува такива неща. Вие може да сте хора на логиката и здравия разум но има престъпници, които са доста първични и безцеремонни...

# 2 589
  Jarre, според мен той е тотално луд, не просто прост и алчен.

# 2 590
Може ли линк към това, което сте публикували във ФБ?

# 2 591
# 2 592
Simeon Bozukov грешката че позволих от тук да се прави смс -кампания без да ми бъде подробно обяснено как ще се случи това и къде пише за бъбреци ???
about a minute ago · Flag

Вуйчото веднага попта обаче!  Laughing newsm78

# 2 593
Май добре стана, че го пуснах сега и вуйчото няма къде да избяга... Поне да видим какво ще каже...  Thinking
Че ми писна вече от "аз не съм запознат и никого не защитавам"

# 2 594
Simeon Bozukov грешката че позволих от тук да се прави смс -кампания без да ми бъде подробно обяснено как ще се случи това и къде пише за бъбреци ???
18 minutes ago · Flag

Maria Katelieva http://www.bezplatno.net/listing-504393-PRODAVAM_BUBREK.html
Ето тук!
15 minutes ago · Flag

Desi Arnaudova Г-н Бозуков,мисля ,че трябва да информирате МВР .
13 minutes ago · Flag

Simeon Bozukov повярвайте ми че смс - кампанията е спряна а това е вече извън всякакви граници
11 minutes ago · Flag

Dimitrinka Teliiska Това не е съвпадение, въпросният господин трябва да се разследва!
- 1 Заплахи за убийства и обезобразяване
-2 СМС рекламна кампания
3 Фалшив сигнал
-4 Продажба на органи...
See more
11 minutes ago · Flag

Desi Arnaudova Да и ние така мислим.
Не може човек ,който Ви помага финансово да продава ''Бъбреци''
10 minutes ago · Flag

Maria Katelieva Г-н Бозуков, считам, че още преди няколко дни трябваше да сигнализирате МВР. Ако и сега не го направите - съжалявам, но аз не бих участвала повече в този театър.
8 minutes ago · Flag

Rositsa Bukova ABE,niama li koi da sezira POLICITA .Tuka smardi ot kilometri na razvaleno choveshko.
6 minutes ago · Flag

Rositsa Bukova Bozukov,TI SI DLAJEN SEGA vednaga da huknesh kum MVR i lichno da kajesh i izpeesh priatelcheto si.VEDNAGA!
5 minutes ago · Flag

Dimitrinka Teliiska Аз мисля, че и Бузуков го пере сачмата, след като реагира толкова сладкодумно...
4 minutes ago · Flag

Facebook © 2010English (UK)

Общи условия

Активация на акаунт