Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 800
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 4 140
  • след Околовръстното
Колко километра трябва да е изминало самО това момченце от дома си, за да стигне до река? Може и да е написано някъде, но темата е с много страници и не успях да се ориентирам...

Не повече от 2.

# 4 141
  • София
В статията пише повече от 20 дни. Спрете се. Едва ли с точност може да се определи за толкова кратко врме точно колко е престоял Веско, но със сигурност е било дълго време.

Друг е големият въпрос и той е социален, и за жалост - по-глобален. Писах за това преди няколко страници.
Да, и касае всички ни, макар и не винаги така остро.  Cry

# 4 142
 smile3518 Flowers Rose Flowers Rose мило ангелче почивай в мир.....

# 4 143
  • София
Единственото важно нещо, за което следва да говорим в момента, е въпроса, който Клонка поставя от няколко дни - КАК действа системата на МВР при изчезване на дете и какво следва да се промени, за да се подобри тя.
Това е, останалото е истинска човешка и семейна трагедия, пред която следва да замълчим.

# 4 144
Почивай в мир , Веско . Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Съболезнования на родителите и близките   Cry

# 4 145
Единственото важно нещо, за което следва да говорим в момента, е въпроса, който Клонка поставя от няколко дни - КАК действа системата на МВР при изчезване на дете и какво следва да се промени, за да се подобри тя

Точно така. Защото представете си - ако действително се изчакват 24 часа след сигнал - колко пъти по 2 километра от дома си до стръмния бряг може да измине едно детенце.

# 4 146
Единственото важно нещо, за което следва да говорим в момента, е въпроса, който Клонка поставя от няколко дни - КАК действа системата на МВР при изчезване на дете и какво следва да се промени, за да се подобри тя.
Това е, останалото е истинска човешка и семейна трагедия, пред която следва да замълчим.
Това имах впредвид с постинга си по-горе. Лошо е, че след такъв край.

# 4 147
# 4 148
Това с 24 часовото изчакване при изчезване на дете е пълен абсурд. Ако е възрастен човек- ок, може да е решил да отиде някъде и т.н. Но да изчезне дете и те да чакат 24 часа да почнат да го търсят.....Малоумие.

# 4 149
Доста страници по-напред, майки споделиха опит със (за кратко, слава Богу) изгубените си деца- щом става въпрос за дете, полицията реагира веднага, а не след 24 часа.

# 4 150
Не съм чела темата подробно, затова изказвам мнение може би малко неинформирано.

# 4 151
  • София
Доста страници по-напред, майки споделиха опит със (за кратко, слава Богу) изгубените си деца- щом става въпрос за дете, полицията реагира веднага, а не след 24 часа.
Точно майка на такова дете сподели, че първо са я разпитвали, после са я пратили вкъщи, а на другия ден са отишли на мястото и са почнали да търсят детето. И са го открили.

# 4 152
  • София
 Rolling Eyes Пишете така сякаш никога не сте чували за Съвестин. Тодор Деянов работи и се бори вече толкова години, за да промени системата при издирване на изчезнали деца в България. Много от въпросите, които ви глождят сега, са го глождили сигурно него тогава. Защо е нужно сега да се открива "топлата вода"? Беше ли нужно сега поредното изчезнало дете да загине по такъв нелеп начин, за да се сетим за Съвестин...  Sad

елиас, а чете ли, че една от майките психолог я е питал дали е пияна? А чете ли цялата тема...

Промени са нужни. Били са нужни още, когато Съвестин е изчезнал. И всички дечица през тези години на овчедушие.

-----------------
Хора, опитвам се да ви отворя не само очите...
Защото, изчезне ли ви детето, ще трябва изобщо да забравите,
че въобще някога сте имали дете...         
Вижте ме - аз като баща нямам в България права да защитя рожбата си!
Вие в състояние ли сте да защитите вашето дете?

---------------------
Това са думи на бащата на Съвестин...

# 4 153
Точно майка на такова дете сподели, че първо са я разпитвали, после са я пратили вкъщи, а на другия ден са отишли на мястото и са почнали да търсят детето. И са го открили.
Да Клонка, аз го разказах това и беше моето дете. Затова съм потресена от този случай.Дори и няколко часа да е било разлика от изчезването и удавянето то сега е равно на един живот.

# 4 154
Dragon's Bride - сигурна съм, че не съм единствената, която мисли така и със сигурност много хора отдавна са на това мнение. Просто не се стърпях да го кажа и аз.

Общи условия

Активация на акаунт