СЕПТЕМВРИйчето чака с нетърпение морското вълнение

• 43 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Сънка, радвам се, че заминавате да си починте, през толкова здраволовни проблеми преминахте, пожелавам ви да се насладите 100% на всичко, което предла лятото и морето

# 436
Аник, честит рожден ден! Много здраве  и усмивки!

# 437
  • Варна
АНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

НИЯ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Съни, честита първа година! Всички останали да бъдат все така успешни!   bouquet

Мариска, много сладка бременна  Heart Eyes

# 438
  • Plovdiv
Ани, мила, да си ми жива и здрава! Честит да е денят ти! Много усмихнат, изпълнен с радостни преживявания, позвънявания и срещи ден! А, ти си остани все така лъчезарна, усмихната и прекрасна!

Сънка, браво на теб. Hug Аз въобще не съм се съмнявала. Laughing Честито.  bouquet

Ооо, Мариско, прекрасна, прекрасна.  Hug Първата снимка е страхотна. Heart Eyes

Мечо, явно вирус е било. А, аз тази сутрин съм с канско главоболие. Laughing Ама, то след такъв ден, няма как. Laughing Май прегрях.
 Hug за всички.

# 439
Марис- сладко коремче си Hug

N i y a - вирус, да, ама такъв никога не ме беше хващал #Crazy  ooooh!  А за твоето главоболие- Алказелцер или нещо подобно   Wink   Hug

# 440
Ани, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана  Hug bouquet. Да е жив и здрав и мъжа ти, с малко закъснение.

Ния, Честит Празник и на теб. Da si много щастлива, ценена и обожавана   bouquet

Мариска, много си готина  Hug

Sunka, отличничка си ти, браво   bouquet

Ivy, няма я хамалогията с цеденето вече. Дари си яде от гърдите и не иска и да погледне кърма от шише. Понякога се налага Миро да го нахрани, ако се налага да ме няма по-дълго време, но не става, не признава шишето това дете, иска си циците и това е   Mr. Green . Сладур мамин.

Отивам с цялата банда навън, а днес съм обещала и на боулинг да ги водя. Другата седмица пък големите ги записах на спортни занимания по цял ден, ще им вземат силиците  Mr. Green  Twisted Evil

Изчезвам. До скоро  Heart Eyes

# 441
  • София/Осло
АНИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ПРЕКРАСНА, СТИЛНА, СПОКОЙНА И АМБИЦИОЗНА ЖЕНА И ПРИЯТЕЛКА!

# 442
  • София/Осло
Мариска, невероятна си -сияеш, грееш ,разхубавяваш се!  Heart Eyes

Съни- действай импулсивно ,няма нищо по хубаво от това. Поздравления за изпитите!  Hug
Светлили, всеки мой познат посетил Куба иска да се върне там отново и отново и отново  Flutter
Ния- мислих доста за фотото, но като се познавам каква съм и знам, че ще искам още и още обективи и реших, че с Никон или Канон, ще трябва да продавам апартамента си  Laughing, затова взех по малкото зло..пък и след няколко месечно четене се убедих ,че правя перфектен избор  Wink
Дани- направо ти се възхищавам на енергията бе момиче   bouquet
Мечи- оздравявайте  Hug
Полче  Heart Eyes

# 443
Мила, Ани желая ти от цялото си сърце много здраве, любов и разбирателство! Ти си невероятна и истинска с много сила и финес жена!Бъди много щастлива!

Мариско, да ти се смея и през ум не ми мина, но че ме зарадва е сигурно. Много красива и нежна Heart Eyes
Дани, откъде тази сила в теб? Възхищавам ти се!
 Съни, да си прекарате много хубаво! И браво за шестиците, умница си ни ти!
 Светли, и аз искам в Куба! Някак магично ми звучи Hug
 Мечи, на теб много здраве!

Хубав ден, от мен!

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:51 от Rady

# 444
Ани, милада си жива и здрава! Все така изпълнена с енергия и много щастлива!

# 445
А пък от мен следобедно кафенце и нещо сладичко, че ние правим днес 8 години от как сме се взели!  Mr. Green

Мерси на всички за милите думи! Поли по-голяма съм за съжаление. А аз си мислех, че не съм, но по снимки от както бях бременна с Ади сега по размер съм 1 месец напред/
Сънка, браво! Аз не съм се съмнявала в теб!  Hug
Дани, как намираш сили, мила, не знам!  Hug

# 446
 Мариска наздраве!Да сте живи и здрави и много да се обичате с командира! Hug
Ето и една извадка за теб!

8 години - Тенекиена сватба

С това твърде сиво название наричат 8-та годишнина от бракосъчетанието. И в потвърждение на това, че семейният живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието, двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове. Взимат се лъскави предмети за кухня.

# 447
Eй, аз без да съм знаела как съм налучкала. Е не е лъскаво, но е за кухнята  Joy

# 448
Мариска, наистина много ми хареса, една такава спокойна изглеждаш, нежна, красива  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet А това , че си по-голяма - да не ти пука Mr. Green
Дани браво момиче   bouquet
Клавèл а вие къде ще почивате ? Милихте ли?

Ние утре сме на тържество в градината, по случай завършването на "учебната" годината. Защо на тази дата - незнам. Но всяко детенце има реплика, която Вероничка репетира всеки ден. А репликата гласи : Аз съм Лъв - Царят на животните! Аз съм силен, здрав и смел!Имам красива и хубава глава!И като се разяря, мога да рева - ауууууу Joy Joy Joy Joy Joy
Всичко това се казва с леко запъване, с много патос и много желание. А аз имам усещането, че съм отгледала гений Joy Joy Joy Joy JoyГолям кеф

# 449
Хей, че много празници  Grinning

Ани - честит рожден ден! Да си здрава и щастлива!  Hug

Ния - честито на патерица! Много здраве, късмет и все така добро настроение!  Hug

Марис - честита годишнина и изглеждаш чудесно на снимките!

Съни - хайде и другите години да минават с такива добри резултати!

Общи условия

Активация на акаунт