НОЕМВРИйчета 2006г.

• 61 154
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
  • София - Дианабад
http://radogeri.snimka.bg/nature/ekskurzii-lyato-2010.519277.20392708
Ето и снимките от Пирин, в района на Тевно езеро.

# 151
Гери, пълните ми душата, страхотна емоция ми достави със сутрешното кафе, благодаря.
Да са ти здрави и усмихнати принцесите! Heart Eyes
Не съм ви забравила, мили дружки, ако има срещичка, с удоволствие ще дойда.
 PeaceЧестити бебенца на мамите-куражлийки!  bouquet

# 152
  • София
Гериии с две ръце заставам зад думите на Весето! Страшни сте Hug
А малката Матеа  наистина е само за мачкане. Дундичка сладка!
Мацки да знаете нещо за Меги? Родила ли е?
Ние сме добре тази седмица правим изследванията за градината и от вторник Митко тръгва. Лятото мина неусетно. Първо бяхме тримата на море в Турция (снимките май ви ги пусках), после август го гледаха бабите. В началото ходи с нашите на море, а после беше на вилата до Стара Загора при свекървата. За един месец много е пораснал. А и да се похваля - вече от известно време почна най-накрая да казва и "р". Даже се бях замислила и за логопед, но отпада. Ами това е набързо от мен Hug

# 153
  • София
Мони, не съм родила още.... май до последно ще иска да седи на топло малката, а мен определено вече ми писна...

Гери, много ви се възхищавам на ентусиазма... Де да можехме и ние да сме така...

На мен най-лудото ми преживяване тази бременност беше разходката до Каварна за Рок Феста. В осми месец, едно много дълго пътуване с почти неработещ климатик и страшна жега.. струваше ми се че ще родя на всяка дупка... но си заслужаваше.

Мъжо беше спечелил среща преди концерта с нашата любимка Таря Турунен, и тази среща наистина беше най-страхотния ми момент това лято!  

Йоанка беше 2 месеца на бабин дом, 1 месец на море при нашите и един на село при свекърите. Прибра се преди няколко дни, много ми беше залипсвала, но веднага я пуснах на градина, че ако тръгне раждането няма какво да я правя.

# 154
  • София - Дианабад
Мегиии, леко раждане!!! Очакваме с нетърпение хубавата вест  Hug!!!

Моля ви, пуснете някоя снимка и на вашите симпатяги, че да им се порадвам  Heart Eyes.

Ако се организира срещичка, мисля и аз да съм на линия  Peace.

Между другото, я кажете къде ще ходите в идните почивни дни. Ние още се чудим заради времето, пък и не само де. Ако сме си тук, сигурно ще отидем да видим кравата Милка в събота/неделя.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
Гери, браво на вас, искрено Ви се възхищавам,  smile3501 аз не бих се осмелила.
Не съм писала отдавна, че време все не остава, тези дни бях в болнични, нещо хрема и от утре съм в отпуск. Стегнахме куфарите и мислим да отскочим до яз. Душанци-на вилата на кумовете ни и после в Плевен.
Силно се надявам да се класирам за обща среща  Peace
Страхотни снимки на сладките ноемврийчета от планини и морета  Hug
Меги, леко раждане и скоро с добра вест да се похвалиш  Hug

# 156
ГЕРИ,СТРАХОТНИ СНИМКИ,СТРАХОТНИ ДЕЧИЦА,ПУ-ПУ!
МЕГИ,ЛЕКО И СКОРОШНО РАЖДАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ И НА ФИНАЛА НАЙ ПРЕКРАСНОТО МОМИЧЕНЦЕ Hug
ЗА ОБЩА СРЕЩА СЪЩО СМЕ НА СРЕЩА Peace
ХУБАВА И СПОКОЙНА СЕДМИЦА ВИ ЖЕЛАЯ Hug

# 157
  • София
Гледам пооживила се е темичката!

И аз да дам своя принос. Отдавна не съм писала, за което се извинявам.

В нашето семейство има нов член. На 12.08  се роди Боян. Ето малко снимки от изписването
http://www.facebook.com/photo.php?pid=240165&id=100000701561 … amp;id=1296770578

За съжаление и тази бременност не беше лека, но пък завърши добре и навреме. В края на 28 седмица ме приеха в болница и ме чакаха да родя. Даже ми поставиха инжекции за разкриване на дробчетата. Слава богу с много лежане накрая даже ми предизвикаха раждането. Mr. Green
Сега се гледаме и си свикваме на режимите.

Ники е добре. Много е грижовен, не ревнува и много помага. Laughing Много е добро детето.
След като гушнах бебето, Ники ми се струва направо огромен, а бебето миниатюрно.

Гери, направо ви завиждам за смелостта. Все си казвам, че колкото повече се престаравам в гледането и притесненията за детето повече го ограничавам и това не му се отразява добре, защото става много несигурен, но за много неща не ми достига смелост.

Меги, стискам палци всичко да мине леко и бързо.

# 158
Хей, Крео,
Честита радост! Да ви е жив и здрав Боян- видях ви снимките- много, ама много сладък (пу пу пу  Wink), а, как будно гледа само, нищо че е толкова мъничък... Абе, супер е да си имаш бебе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes... поздрави за добрия батко!!!

Мой Данни след една седмица започва да ходи на футбол, много се е запалил уж, ще видим докъде ще я докараме... и за да има справедливост Вики днес отивам да я записвам на гимнастика... купих и даже едно миниатюрно трико  Laughing...

# 159
  • София - Дианабад
Крео, честит сладък син Боян! Да расте здрав, щастлив, да бъдат най-страхотната компания заедно с бате Ники! Снимките са страхотни, изглеждате много щастливи, а ти си прекрасна  Hug!!!

Софко, ще те чакам с нетърпение да разкажеш как върви футболът. Гимнастиката също  Peace.

bouquet

# 160
Крео, честито!
Това вече беше изненада, огромна Simple Smile Не съм разбрала, че чакате бебе, важното е, че има щастлив край!
Хайде, приятно гушкане ви пожелавам!!!! Hug Hug Hug

# 161
Крео,честит ви втори син!Да расте здрав,умен и щастлив и само радост да ви носи!Голяма изненада ни донесе,браво!Снимките са страхотни а ти си прекрасна!

# 162
  • София
Много обичам да чета хубави новини!

ЧЕСТИТ СИН КРЕМИ!!! ДА Е ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!!! ПОЗДРАВИ ЗА ТАТЕ МИТКО И БАТЕ НИКИ!!!  bouquet

И аз не знаех, че си бременна, но най-важното е, че всичко е завършило добре. Снимките не мога да видя, пратих ти покана във Фейса.
Меги леко раждане ти пожелавам от сърце, а каката съм сигурна, че ще е много грижовна Hug
Софко нямам търпение да видя Вики в трико, а и бате Данни футболист. Grinning

Леле за три изречения три пъти написах батко или кака Laughing Явно вече наистина са ни пораснали децата.

# 163
  • София
Много благодаря на всички за пожеланията!!!

Направо се чудя как ме познахте. От скоро съм с къса коса и май не си приличам много.

Жени, аз няколко пъти си мислех да пиша в темичката, но с тези мои трудни бремености не знаех какъв ще е резултатът и не посмях. Всеки път като решах да ви кажа и все се случваше нещо.

Мони, наистина са ни станали много големи дечицата.

Сега вече ще имам повече време и ще мога да се включа във Фейсбук и в Скайп ако още съществува чата Mr. Green Голяма зарибявка беше едно време. Laughing Не можех да свърша никаква работа от висене в чата. Mr. Green

# 164
  • София
Видях снимките! Страхотен е малкият! А Ники е страшен чаровник!!! Просто много ви се радвам Hug

Покрай толкова много бебета май трябва сериозно да се замисля и аз - нещо изоставам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт