НОЕМВРИйчета 2006г.

• 61 137
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честито, скъпи ноемврийчета!!! На всички желаем много здраве (мамите знаят защо Simple Smile ), радости и безгрижни детски дни!

Крео, напълно те разбирам. Каките са на градина и всяка седмица са с нови сополи. Те почти не ги забелязват, но Никола ги влачи по месец. То добре че само със сополи си остава де.
Аз с това бебе открих сребърната вода за капане в носа. Струва ми се, че има по-добър ефект от куп други капки, а твърдят, че е безвредна.  Hug

Поздрави на всички!

# 241
Здравейте!

Честито на порасналите младежи и девойки! Пожелавам им здраве, Есма много добре го е казала - мамите знаят защо Simple Smile

А днес дойде и нашия ред да почерпим, макар и виртуално.

Да за здрави и весели и другите двама рожденници - Ангелчо и София!

А на всички ви - весел и усмихнат ден  Hug
 Heart Eyes

# 242
  • София
Честит 4-ти рожден ден на всички празнували досега ноемврийчета и на техните мами. Желая много щастие, здраве, усмивки, щури купони и весели рождени дни!!!

# 243
ЧЕСТИТ 4-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС,СОФИЯ И АНГЕЛ!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТО И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!  bouquet
ВЕРЧЕ,ВИДЯХ ЕДНА МНОГО ХУБАВА ЛЕНТИЧКА В ПОДПИСА ТИ,ЧЕСТИТО МИЛА,МАЛЕ ТО НЕ ОСТАНАЛО БЕ,РАДВАМ СЕ ЗА МНОГО ЗА ТЕБ  bouquet HugКАКВО ЩЕ Е БЕБЧЕТО,КАК Е БЪДЕЩИЯТ БАТКО
РУМИ,КАК СТЕ ВИЕ,БЕБЧЕТО КАКВО ЩЕ Е,СПОДЕЛИ МАЛКО ЗА ВАС ДЕ Heart Eyes

# 244
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честито на всички празнували до този момент дечица и мами!!!

Леле, като гледам подписите, много нови бебенца се задават  Grinning

# 245
SIMONA_S, благодаря добре сме  Hug

Александърче е на градина тия дни, вчера имаше тържество в градината за РД. В неделя ще правим освещаване на новата къща и ще отпразнуваме рожденния ден с бабите и дядовците. А тук има малко снимки от вчера - http://rumipg.snimka.bg/children/sashi-03-11-2010-v-gradinata.546382

Иначе за бебенцето казаха, че ще е момче, но аз докато не видя с очите си вяра нямам. Вече съм официално по майчинство от понеделник. Нямам търпение да вляза в деветия месец, че ме мъчат доста контракции. Надявам се да устискаме и двамата с бебочето Simple Smile

Това е при нас. Вие стеее Simple Smile

Слънчев и приятен ден на всички ви!
 Heart Eyes

# 246
Много сте напреднали с коремчетата Simple Smile браво Simple Smile))

# 247
  • София
Слави, ти пък всичко забелязваш  Mr. Green Да, понаближава времето поне за отпуска по майчинство. Иначе се очертава да си имам розаво подаръче на връх рождения ми ден  Heart Eyes (ако реши да се появи на термина). Баткото се радва, защото не знае какво го чака после. Но е станал толкова лигав, не знам как са вашите деца, но моя изобщо не ме слуша, отговаря и ми се хили лукаво на среща. За сега действа заплахата, че няма да му поръчам торта за рождения ден, но след това не знам .....  ooooh!  
Домъчняло ми е за всички вас    bouquet

Специални поздрави на другите мами с коремчета  Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 13:20 от bubalina

# 248
Руми,много добре изглеждаш,пу-пу,а Алексчето много е пораснал PeaceА за бебко каквото и да дойде,няма да го върнете я,живи и здрави да сте Hug
Верче,е ти ще ги нашариш поне,радвам се,много е хубаво да киприш момиченце,да знаеш Heart EyesА относно послушанието и ние сме така,ем ей девойка,хаха,но не се подчинява на никого и за нищо Winkдори и заплахите за РД не помагат при нас,луда работа LaughingКак няма да забележа бе,то направо си бие на очи Heart Eyesи без да ни се пофалиш а,майтапче,прегръщам те Hug

# 249
Благодаря на всички за пожеланията! Hug
Честит рожден ден на всички празнували ноемврийчета! Нека бъдат здрави, щастливи и безгрижни! newsm59
Верче, прекрасна новина! Леко да доизкараш до финала и да гушнеш малка прекрасна мадамка! Simple Smile

Съдейки по себе си, нали и аз съм скорпи, хич не се и учудвам на ината и пакостливостта на Тедката, а като чета и на другите ноемврийчета Mr. Green лошото е, че се опитва да задмине майка си, ама засега не се давам...голям е хитрушко...
От известно време иска "да си родим кака" Crazy Аз сега ще тръгвам по изследвания, че миналата седмица ме изненадаха (засега незнам дали е неприятно) и на този етап темата за бебе не е на дневен ред.
На всички бъдещи рожденници пожелавам весели и щури празници, а на чакащите бебчета - спокойни коремчета!
Целувки!

# 250
Честит 4-ти рожден ден на синеокия прекрасен Бу!Много здраве и щастливо детство му желаем от сърце! newsm59  ura Tada
Ренка,честит празник на цялото семейство!  bouquet newsm51 smile3525
Дени,какво има,проблеми ли имаш,дано не е нещо сериозно,прегръщам те Hug Praynig

# 251
Е, и нашия ред за почерпка дойде Simple Smile! Благодаря за пожеланията!
Честито и на всички пораснали дечица в темата! Да са живи и здрави и винаги усмихнати Simple Smile!
Верче и Боил реагира по същия начин като му се карам. Като се разлиготи е направо нетърпим  Rolling Eyes. Честито и на теб! Здраво и пухкаво бебче на финала!
Аз нямам никакво време за форума, че мъча държавните /отново/ или по-скоро те ме мъчат  Rolling Eyes. Остана последния от трите. Стискайте ми палци в сряда и в петък /писмен и устен/:)! Ако го взема ще черпя  Mr. Green. Сега обаче да почерпя за здравето на Бу!

Весел празник утре на Вая и Георги, а и на всички останали, на които им предстоят рождени дни   bouquet!

# 252
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ренка, да ти е жив и здрав Боил и все така да те слуша  Wink

Дени, надявам се всичко да се оправи при теб и да няма сериозни проблеми.

# 253
Честит рожден ден на Ваяна! От името на нейния пръв съквартирант в живота - Мишо, й пожелавам много здраве, усмивки и безброй красиви таланти! Иве, да ти е живо и здраво детето, и хубав празник!

На всички ноемврийчета, които вече станаха на 4 г.- много здраве и красиво детство!

# 254
Честит рожден ден на сладката Вая  Flowers Bouquet
Честито на всички вече 4 годишни слънчица  Hug

Споделям малко снимки от партито на октомврийския ноемвриец Алекс Simple Smile http://picasaweb.google.com/iv4ovcite/lUmJdK#5534493820678354370

Общи условия

Активация на акаунт