Нашето МАйско човече борбено крачи далече (37)

• 9 021
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
EVA x 2 .........Мерси за кафето и закуската Hug Hug  bouquet

# 136
Благодарим за закуската и кафето  Hug
Ние от снощи сме на гости  Grinning обадих се за разходка, стана гости, че и накрая останахме тук  Laughing и като имате предвид, че живеят на около 20 мин пеш и с количка от нас  Grinning
Лека, успешна на работещите и безаварийна на бебоците седмица ви пожелавам   bouquet

# 137
Влизам набързо.Да ви разкажа-в събота си направихме прощъпулника и първото нещо, което хванахме беше термометъра.Маминото зайче ще става докторица, а дано.В къщи имаше 4деца на две, едно на една, моето голямо и едно на седем.Обърнаха ми къщата наопаки тези малки вандалчета и два дни не мога да оправя.Ама нейсе за здравето на детето е все пак.Иначе всичко при нас е ок с изключение на факта, че не се храним целодневно.Голямото ми магаренце замина с баба си на село и снощи си поплаках горко.Ще ми липсва много.
В тази връзка по повод свекървите-смятам, че трябва да бъдем много търпеливи и честичко да броим до 10 преди да направим генерално заключение.Моята е що годе читава, да не кажа идеална, за последните 10г.го е доказала.Абе с две думи възпитан и интелегентен човек е.През годините съм се убедила - от тях винаги има нужда и те са хора, които няма да ти утрепат децата, точно обратното ще направят всичко добро за тях според силите си.Освен това са и майки на мъжете, с които живеем, отгледали са хората до нас. И не можем и не бива да ги лишим от радостта и щастието да бъдат с внуците, ако имат тази възможност.А тези от тях, които не искат да се възползват от това да се наслаждават на някоя малка душица, да духат супата и да си живеят сами. Хайде стига, че прекалих.

# 138
На моята свекърва не съм оставяла децата повече от 48 часа 1 или 2 пъти досега, 3астото е болна, 3ле е с нервите, гледа други 3 внука отвреме навреме (те живеят бли3о до нея). Пре3 септември сте и ги оставя 3а 1 седмица. Тя е ограничена жена, консервативна, със съвсем друго въ3питание, ама в името на това нестата да вървят доста често преглъстам коментарите си... Иначе няма кандидати да ми гледат децата, собствената ми майка е при мен броени седмици, прави всичко каквото може и 3нам, че и се вижда нанагорно... А а3 вече съм свикнала, не 3нам какво е човек да има едно дете, сигурно е по спокойно  Laughing 

Exence, честит простъпулник и честита ви бъдеща докторица   bouquet

# 139
Привет мамита и бебоци т.е. малчогани вече!
Ние бяхме на село до вчера, дойдохме си да пуснем бюлетини, е сега броя дните до петък да се връщаме, да там нет няма но пък всичко останало е на 6  Simple Smile

Морето ни ще бъде живот и здраве от 25 юли с каката и малката и да видим как ще се справя.
Иначе Ема яде вече всичко, имаме си 13-ти при това кучешки зъб.  Laughing

Хубава седмица и поздрави от нас тричките!

# 140
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!
Един светкавичен отчет от мен.
И нашия Прощъпалник беше в събота. Синковеца си хареса автомобилните професии. Та да видим какво ще е!  Thinking Избора е доста голям - от автомонтьор, през състезател, та чак до автоджамбазин!  Joy
Снимки и повече писаници от мен - след 10-ти юли!  Hug

# 141
Здравейте, мамчета на майчета!
За два дена сте написали доста, като се има в предвид колко бавно вървят темите.
Еве, хм  Crossing Arms за три седмици на морето няма ли да ви се напукат петите,а Crossing Arms
Кой кат вас

А, има също още нещо много съществено - като си даваме детето на някой друг да го гледа, без да има значение кой е той, трябва да сме наясно, че то никога няма да бъде гледано по начина по който ние го гледаме, никога. Това е принцип. Ако не можем да го приемем, най-добре е да не го даваме, така ще си спестим много излишни тревоги и ядове. Това го казвам от личен опит! Ирен до съвсем скоро не можех да я дам на никого или ако я давах беше с голям зор, хиляди притеснения и безброй ядове покрай това! А, уж идеята е да си почина малко... Ефектът е обратен. Сега разбрах, че това различно гледане дори може да бъде и възпитателно, няма нищо страшно в него и вече съм по-спокойна като я оставям при баба и например. За Крис не говоря, той е още малък за подобни експерименти  Wink  

Точно така е.Аз отдавна съм го разбрала.Като оставих каките на село казах на лелята на Велис(свекърва ми беше още в София):- Сега ти си майка на моите деца и ти ще ги гледаш както ти намериш за добре и както ти намериш за правилно.Единственото нещо,което поисках е да им кваси мляко, а не да ядат купено.Знам, че децата ми са в добри ръце, въпреки, че вечер ядат филий, а не говено без хляб;въпреки, че под ноктите на краката им е черно;въпреки, че няма да са сресани и вързани така както аз го правя....и т.н....т.н...но няма как да искам от някой, дори и от майка ми, да ми гледа децата като мен.

Ленка, и ние снощи откарахме гости до нощите.Прибрахме се в 4.00 и сега едвам гледам, но няма да лягам с малката-ще се лакирвам Crazy.Довечера съм на РД и ще се разкрасявам Flutter

Да е честита докторката на мама exence и авто.....(каквото и да стане Laughing) на мама Лейди.Много здрави краченца и по добри пътеки да вървят!

Лейди, изпита мина ли?
Деси, много зъбки наредила Ема, бре!

(няма картинка среден пръст,само това заслужават тия смотани свекърви )

Има Онче, има Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:14 от greta.kr

# 142
Благодаря за пожеланията! Дай боже всички дечица да са здрави и пътят им да бъде осеян с щастие, късмет и благополучие.И както казват направи каквото трябва, пък да става каквото ще.
От днес започваме поредния ремонт. И ми иде да тичам в гората.Цялата ни спалня трябва да се опразни и да останат четири голи стени,у защото ще се прави замаска и след това паркет.Чудя се къде да слагам багажа и мебелите ooooh!.И всичко това мъж ми ще го прави след работа, а то е след 19ч.-чудна картинка.От пет години сме в този дом и всяка по някое ремонтче си измислям-имам чувството че целият ми живот ще мине в ремонти. #Cussing outОт сега съм замислила следващия за другото лято, а той е доста сериозен и изисква една торба пари-тухли, вар, цимент..... Joy
Та това е от нас, почивка на тръстиката...

# 143
Здравейте мами.

kiss Преди 2 год на 07.07.2007 г се  married  бракувах    dancing

Днес имаме годишнина с мъжо и ви черпя със скромна почерпка

И друга майска мама помня че се е омъжила на 07.07.07 да им е честита годишнината,много любов и семейно разбирателство

# 144
  • Варна
минавам на бързо да ви кажа, че ние сме си в Бг.
Малката се скъса да спи от топлото, вчера беше будна общо около 3 часа през цялото друго време спа  Crazy
Връщам назад да ви изчитам и ще пиша вече по- редовно

# 145
Добре 3авърнала се Алабала...   bouquet

# 146
ОнчеЧестита Годишнина!Бъдете щастливи.
Алабала добре дошла  bouquet

# 147
ЧЕСТИТ ПРОЩЪПУЛНИК НА  Lady Frost  И exence
 smile3501 newsm51
Alabala   welcome Hug
 oncheto ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА.....МНОГО ЩАСТИЕ,МИР И ЛЮБОВ В СЕМЕЙНОТО ВИ ОГНИЩЕ.............МЕРСИ ЗА ПОЧЕРПКАТА newsm53 newsm53 newsm03

# 148
Честити проходили краченца на майчетата на exence и Lady FrostHug

Честита годишнина на Ончето! Да сте много щастливи и да живеете в разбирателство и любов  Hug

Добре дошла на родна земя на Alabala   welcome

Мушмурочето къде се изгуби? 

# 149
Момичета, да ви питам след годинката , получихте ли си майчинството? Такова бавене не е било до сега при мен.

Общи условия

Активация на акаунт