Нашето МАйско човече борбено крачи далече (37)

• 9 021
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви момичета отново!  Hug
От почти 10 години сме заедно и винаги сме били като едно същество. Наистина. Никога не сме се карали за нищо. И не мога да повярвам как се промениха нещата след като се роди детето  Tired Говорихме. И двамата не сме сигурни как ще е най-добре да постъпим.

Меги, много е пораснала Коки!  Hug

# 181
Sinara, да, много сме близо  Simple Smile. Ходим често до Лозенград - по-близо ми е от Бургас даже. Памперсите са по-евтини там и още много неща.

Ние вчера ходихме на плаж в Царево. Всичко мина ок. Много му хареса на моя син. Смятаме другата седмица да отидем за 5-6 дни - дано само да не се обърка нещо.

Незнам как се слагат тук снимки. Може в снимка.бг да ги кача.

# 182
  • София
Вики, неминуемо много неща се променят след появата на детето/децата.

И ние сме имали много сътресения. И ние сме заедно от 10тина години. А колко пъти съм му "стягала багажа" с думите "ще те върна на майка ти".

Малко да те разсмея

“Господи, моля те,
дай ми мъдрост, за да мога да разбера мъжете;
дай ми любов, за да мога да им прощавам;
дай ми търпение, за да изтърпя техните настроения.
И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!
Иначе ще го пребия до смърт…”

# 183
Добро утро мами

Ето кафенце от мен

И кафето си пиеме по цял ден на глъдки в движение,акоможе някоя да го изпие така ,евала

Една жена е длъжна да може и да прави всичко.Да гледа детето/децата.,да поддържа чист дома,да сготви на всичкиии и всеки ден да е различно (имам комшийка готви завсеки от семейството,защото единия не ядял боб,зеле и т.н )
Да слогинства с една дума,накрая да е усмихната и да бъде и активната в леглото.
Мъжете в повечето случай,ходят самона работа и искат горе споменатото да е на 6.

Евала на мъжете,които помагат на жените си.Не казвам ,че няма такива.

След появата на детето,за мен мъжа ми почна да ревнува.Няма време за него,домакинската работа и тя изостана,аз след операцията съвсем незнаех къде се намирам.

Вики,много ми е познато вашето,то като нашето,само към нашето имаше и компа от който не помръдваше и не помагаше с нищо,а иска от менвсичко.
Ще се оправите.

АнМари,вица си е баш на място

И найстина ако имам сила до сега да не е жив,идвало ми е с един по главата и да не мръдне.Или да го полея с чаша вода докато спи с надеждата да се удави  Wink

На последния скандалкогато го изгоних с всичкия му багаж,дори мокрите дрехи от простора му дадох,такива 2 шамара получи,че още каза,че му търнят.
Ама то сене издържаше.

Вики спокойно мила.Няма ли къде да заминеш с детето?

# 184
  • Луната ни пази
Благодаря ви, момичета за милите думи! Ето и едно кафенце и от мне (вече го изпих де, ама точно това ми беше сутрешното кафе)

Ние тази вечер пак се пренасяма на вилата, че тук голяма жега! Когато се завърнем, ще ви пиша пак  newsm51

# 185
Здравейте! Изписали сте толкова много!
Беше ни развален компютърът, пък и рядко ми остава и време да ви чета!
При нас все още няма кой знае какви напредъци. Има дни Терито се отпуска повече да ходи и други, в които не ми пуска ръката. Не е още самостоятелна и все ми търси ръката да се хване. Иначе почти всяка сутри плаче преди да тръгна за работа, та чак ми къса сърцето. Усеща вече. Иначе през деня слуша баба й. Доста добре си хапва и е натежала, но колко не знам, не сме я теглили. Понесе добре ваксината, сега и този месец дано добре я понесе.
Мущмороче Hug дано кризата отмине и нещата да ви се наредят Hug
Иначе нищо интересно. Толкова бързо ми минава времето, докато е понеделник и пак петък. Върти се едно и също и така.
Дано да имам време и по редовно да влизам да ви следя поне, че много изостанах

# 186
Майчета, я ми кажете, след имунизацията на година и месец, на година и колко е следващата?

# 187
  • София
Година и половина.

1 година и 6 месеца - Полиомиелит (IV прием - І реимунизация); Тривалентна жива полиомиелитна ваксина (I, II, III тип) Imovax-Polio;мускулно, 0,5 мл
До 2 години (не по-рано от една година след III прием) - Дифтерия, тетанус и коклюш (I реимунизация); Ваксина ДТК; подкожно, 0,5 мл

# 188

“Господи, моля те,
дай ми мъдрост, за да мога да разбера мъжете;
дай ми любов, за да мога да им прощавам;
дай ми търпение, за да изтърпя техните настроения.
И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!
Иначе ще го пребия до смърт…”

Много точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 189
# 190
Добро утро момичета,
И ние не сме писали отдавна-няма да се оправдавам, но наистина не остава време.Нашта цоцка и тя най накрая проходи на 1г и 1мес все си мисля, че е от кг ние сме 10 500 и 80 см за момица май май сме малко дунди.Това обаче не й пречи да търчи по цял ден насам натам даже е отслабнала 400гр откакто е проходила.Ще я водим на ортопед защото малко си криви крачетата стъпва като дюстабан на вътре.Според доки мн от прохождащите деца имали подобни изкривявания,но мойта свекървещица ми натяква че е получила това изкривяване защото зимата сме ходели само по терлички и чорапчета а не с обувки???Тоест аз съм виновна....Ще видим какво ще каже ортопеда следващата седмица.На всички които имат поводи за празнуване Честито  bouquet
и спокоен ден на всички

# 191
  • у нас
Яна, това че сте проходила на 1,1 г няма нищо общо с кг. Ние също проходихме на тази възраст, а бяхме 9,500кг. Така че това си е индивидуално - едни прохождат по-рано, други - по- късно.

Не се обвинявай, че детето стъпва на криво. Ние ходихме на лекция с ортопед (един от най-търсените тук) и той каза, че това е нормално за деца до 3 години. Много хубаво било децата да прохождат боси през лятото, или с чорапки, терлици - през студените месеци.  Peace

# 192
Привет и от мен. При нас положението не е по различно щъка навсякъде, лапа всичко и отваря и затваря навсякъде. Скоро се научи да си отваря вратата и сега няма спирка.
Яна, Синара е права, няма значение от килцата, Хриси проходи на 11 месеца а беше 11кг.
Вики, кризи има във всяко семейство ( в нашето особено често), наистина щом се появи детето всичко се променя,  дано се оправите бързо, нали знаеш-няма огън без дим Hug
Меги, Коки е супер  Hug
Сега и аз да ви покажа снимки от вчерашната сватба http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398776 . Валя направо порой, но въпреки това изкарахме чудесно.

# 193
През седмицата почти никой не пише,асъбота и неделя съвсем никой.
Къде се губите в тия дъждове бе мацки и бебета.
Да не гостувате на бабите?

# 194
Ние вчера цял ден бяхме по 3аведения и детски плостадки, а днес сме у дома, българска баба сте има от четвъртък нататък Party

Общи условия

Активация на акаунт