На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Направо му дай-Гентамицин ампула в по-малкият процент,ще го пресечеш за един ден,по гадно е но, по ефикасно,усвоява се от червата не минава през кръвта. Peace

# 481
 ПСМ честито и от мен HugЖива и здрава!! И скоро най хубавия подарък Hug

Светла дано бързо се оправите,че тоя вирус много гаден,може да пробваш със Смекта и Ентерол(разтваряш  по половин прахче и от двете и го изпива).Явор пък е с още по гаден-температуа 37 и малко и афти в устата,ужас е -пищи ,неще да яде,такова чудо за пръв път виждам ooooh!Пръскам Хексорал и мажа с Генгигел дано да даде бърз ефект.
 Птичка Hug да си починете Peace

# 482
      Hug  благодаря ви момичета,и аз чакам вече с нетърпение малката госпожица,че е много шавлива .

# 483
светле,аз незнам, да се оправяте бързо Hug

нати, дактарин мажа за афти  Hug

# 484
psm,  Hug здраве, здраве и здрави деца!
Птичета, на вас същото! Ето, че му се видя края! Hug

# 485
PSM, честито! Да си жива и здрава и всички около теб! Леко и безпроблемно раждане  Hug  bouquet

Птиче, много се радвам за вас Hug Хубаво да си изкарате на почивката!

А болните дечица бързичко да се оправят.
Ние все още сме на морето. Митко вече се насити на водата и сега главно се въргаля в пясъка и щурее. Борислава не се плаши от вълните вече и тя започна да напъва да ходим все във водата  Sunglasses

# 486
 Днес е моя ред да почерпя Simple Smile   party023  по повода Явор е станал от 6 сутринта Mr. Green

# 487
още един ранобуден рак имаме - да е здрав и щиплив, когато трябва   bouquet

пожелавам добри новини от тук насетне на птичка и птичета. за килата не се тревожи - нормално е и твоят отганизам да реагира по своему на стреса, който преживя - скоро ще се успокоиш, а с теб и тялото и, и ще станеш фина и кльощава мацка. а и аз лично установих, че цифрата на килата не е толкова важна - продължавам да се учудвам на кантара, че показва 70 кила - самата аз не си давам повече от 60-60 и малко - при някои хора кокалите и мускулите тежат в пъти повече от мазнините, така че това ще да е причината. цаката май е да си повтаряш колко чудесни сме и да правиш лееекинки опити в посока отслабаване без да се вманиачаваш  Peace

# 488
Честит празник   bouquet (но мисля,че не раче ,а лъвче  Simple Smile)

# 489
така е, да! нищо де - пак да поодрасква лекинко при нужда пожелавам, основно с мааалки котешки ноктенца, но при нужда и с голеееми лъвски нокти  Wink

псм - мислех си дали ще мога да се включа в програмата ти (ако все още не си родила Wink) след 10тина дни - в петък заминаваме към русе, така че може да пием по едно кафе на Л. или другаде  Peace ако искаш, метни гсм номера си като ЛС, защото от последната ни среща до сега загубих телефона си няколко пъти и все още не съм възстановила всички контакти, така че щом пристигнем, да звънна в някой делник.

# 490
да се появя и аз за малко. децата са на село до сряда, отивам да ги взема, малкия за първи път го оставяме за 10 дни без мама и тате. първите дни направо ревеше по телефона, сега само пита "свърши ли работа" много ми домъчня, направо къщата е празна, а и половинката е командировка та съвсем ми е празно

Птичка  Hug ЧРД Нати  bouquet на патерица ПСМ   bouquet Светле да оздравявате...

# 491
  • Перник
Здравейте  Simple Smile

Как сте?
Нати, вие оздравяхте ли?
Аз съм на работа. Калоян още ака редичко, но вече е по-добре. След като в петък вечерта посетихме и "Пирогов"  ooooh! Заспа в 19:00 и се събуди в 21:15 - ака 4 пъти, последните 2 имаше и кръв  Shocked, беше отпуснат-ааа, да припадне, поляга, уж иска да яде, а няма сили... Мъжът ми реши, че е обезводнен, събрахме багажа и - към "Пирогов". По пътя обаче се сети да му даде близалка, детенце я изяде и се освести. Явно му е била паднала захарта - нали почти не ядеше, а сладко - изобщо. Аз не се бях и сетила да му предложа в цялата лудница с двама болни мъже  Embarassed
Там от вратата ни казаха,че сме за инфекциозна болница, тук само хирург можел да го види. Е, прегледа го хирурга  на всяка втора дума повтаряше,че сме за инфекциозна. Пуснаха ни да си ходим със съвета да се отбием там, така и така е наблизо. Аз обаче съм чувала само лоши неща за тази болница и решихме да се приберем. Вкъщи вече прецених, че е крайно време да му набутам Хидрасек по някакъв начин - предните дни отказваше да го пие - и с вода, и с чай. По идея на тати го смесих с Панадол, съвсем малко вода и го дадох със спринцовката. Как не съм се сетила по-рано  ooooh!

Айде, хубава семица на всички, че трябва да работя  Sunglasses

# 492
  Светле дано се оправи вече детето.Тези спринцовки от Панадол и Нурофен на мен са ми първи приятели при болести ooooh!само с тях бутам когато неще.Иначе и Явор е вече по добре,днес започна да хапва нормално.Почти три дни изкара основно  на мляко.Той вече  е ваканция и съм с двамата в къщи,засега се справям някакси,дано оцелея до 1 септември Crazy
 Хай  Hug,аз немога вече да си представя даже тишината,но и сякаш не искам Mr. Green(луда работа)
  Брей какъв дъжд вали....това лято е супер непостоянно Crossing Arms
 ааааа виждам МИлеееееееенка в темата Hugдрасни някоя новина

# 493
  • Бургас
Светле пиша няколко бързи съвета за разстройството.
Не помня от колко дни Коко е така, но Момчил изкара около 20 дни преди нова година. Стане ли дълго време, причината е вече във власинките на червата - прекършвали им се връхчетата (или поне така ни обясниха в болницата).
Момчил го оправих с:
1. Капки Биогайа - за възстановяване на микрофлората на червата;
2. Фреш от ябълка (не е нужно да е идеално бистър). В общия случай разхлабва, но при продължително разстройство или след прием на антибиотик помага. Давах по 3 пъти на ден малка чашка.
3. Стандартната диета от сварен морков, картоф и ориз, сухари, солети, обикновени бисквити. Малко по-късно и обезсолено сирене.
При захранването също много внимавах, дори май бях намери схема.  Ако ти е нужна ще я изровя пак.
Дано по-скоро се оправите  Hug

# 494
 След такъв вирус и аз съм давала от капките БиоГайя,много ги хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт