На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Кака Мири заспа, въпреки, че днес спа от 14.30 - 18.00. Милата не може да се отлепи от възглавницата, на няколко пъти се надига да стане, ала много изморена нещо го раздава Mr. Green Laughing
Стихчета и песнички знае, но не казва, особено последните месеци, измисля си много  и си бръщолеви по цял ден измислици Laughing

Натиии, и аз искам снимки на бебка, а пък теб Силви ще те следя как наддаваш Mr. Green Heart Eyes
Розалина, много неприятно, аз като малка съм си "чистила" ушите с кибритена клечка и съм си нарънила тъпанчето.
Чувала съм, че не се спуква тъпанче как да е, как ли се е получило при теб? newsm78 Оправяй се Hug
Майче, да завиждаме ли още, как е?

# 241
Силви ще те следя как наддаваш Mr. Green Heart Eyes
скорострелно  Mr. Green този пьт май ще стана още по `крьгла`  Crazy

и моето дете е от срамежливите, особено, ако има насреща мьж  Simple Smile понякога отсича `сьрдита сьм`, а друг пьт просто ги подминава.

# 242
  • Варна
и моето дете е от срамежливите, особено, ако има насреща мьж  Simple Smile понякога отсича `сьрдита сьм`, а друг пьт просто ги подминава.
аха, точно така, и Мирела прави точно това със "сърдита съм", и верно от мъже много се срамува Peace

# 243
не съм в темата и дори не знам за какво иде реч - уж мааалко сеобразовах, но само ми стана ясно, че някой си прави гаргара с потребителите. което е напълно възможно впрочем. никой не знае зад нечии ник кой седи, мъж ли е, жена ли е, и само подобни отчетни теми като нашата, развиващи се с времето, водещи до приятелства, срещи и др. гарантират някаква доствоерност на споделеното  Peace
кат се замисля, аз от години чета само темите, които лично ме интересуват - 3те отчетни, за път, когато планираме пътуване, на пазар, когато е време за е-намаленията, за диеи, като реша, че съм се освинила и трябва да се вталя, и готварския, като ме тресне готварската вълна. толкоз от мен. следенето на всички теми ме измаря и губи ужасно много време. не че едно време не съм чела навсякъде - петра като беше малка, като се вълнувах от всичко бебешко и семейно, но 5 години по-късно интересите /и времето/ ми се промениха. свиркайте си и не се вързвайте, особено вие, бременните, щото това може да доведе до трайни негативни последници  Peace
Майче, да завиждаме ли още, как е?
оф, не знам дали е за завиждане. времето е жегаво, водата е топла, има безплатен надуваем замък-батут, сладоледи и кебапчета на корем, децата пощуряват, което генерално поледнато би трябало да е за завиждане, обаче аз лично се чувствам много изморена и изтощена (от слънцето най-вече), а като добавим и разните му там тексчета, дето ги чета по пладне, докато домашните си почиват (ама нека има, де, че 2 месеца беше почти пълна суша - сега не мога да се нарадвам, че колелото пак се завъртя Wink), то мога да споделя, че с нетърпение чакам утрешния ден, за да си тръгнем. 5 дни на море са ми напълно достатъчни на тоя етап от лятото. дори не 5, ами 4 ще станат - решихме тая нощ още да се завръщаме и да си спестим утрешното пържене по плажа. най-ми харесва минералният бесейн на гранда (плаща се между другото, но не е скъпо - х 10 лева е, а децата минават гратис) + джинчетата, дето си ги пийвам тук-таме по терасите и пясъците. в софия, дори децата да са кротки, някак не ми иде отвътре да си налея един малък 'жин с тоник. друго си е на почивка. но най-добре вече да свъшва тая почивка, че се изморих от почиване  Laughing

# 244
уф,забравила съм - и от мен честита годишнинаа Hug Hug

януш,защо учиш чак да не говори с непознати? номерът на блока съм й казала да не го казва на непознати, ама... тя по тв  Mr. Green  хубу, че не каза квартала ooooh! Mr. Green

мира понякога не ще да говори, но по принцип рядко е срамежлива Heart Eyes а много обича да учи да казва чути неща Heart Eyes абе да са ни здрави пупу Heart Eyes

силви,коремчето да расте и ти също, после ще се смалявате Hug

# 245
И аз не разбрах особено за какво иде реч в тази тема със снимките. Като бях бременна с Ники , разбрах,че висчко се пише във форума и че АЗ трябва да си подбирам на кое да вярвам и на кое не. Само в тази пиша и чета 1,2- На пазар. За други нямам време,пък и нямам желание за четене. Пък и наистина тук си се знаем от 4 г.

Нин, не че я уча да не говори с непознати, ами просто и бях казала 1,2 пъти, че не се говори с непознати хора. Но Ники го прие мнгоо присърце и сега даже 'здравей' не казва на съседите  Mr. Green. Просто много се дразня на хора, които се заговарят с децата и ми ги хващат за ръка и казват: айде, бабо , да идем ей там, или Ще дойдеш ли с мен на разходка. Това са възрастни баби и дядовци в парка и се шегуват. Но знам ли един ден дали някой нарочно няма да и каже това и тя да си го хване за ръка и да тръгне с него?!
Габи например дава ръка на всеки и си тръгва, пък аз в парка ставам разногледа да следя къде е Ники, щото съм до Габи обикновено.

За зоопарка- Никита беше много,мнгоо впечатлена.  В събота имаше някакви други забави- пъзели, рисуване, оцветяване, подаръци и тя като застана там с племенниците и зарязахме животните. Толкова и хареса,че и в неделя ходихме пак там, за да може да видим всички животни. Най-много и хареса слона, хипоТатамите( както казва) и червените дупета на маймуните( били червени, щото не си ги миели  hahaha).

Майче-приятна почивка Wink. И аз съм така след разходките, бягам след тях, те се катерят,после спят и почиват, пък аз-не и се чувствам изморена.

# 246
  • На морето!
Гледам сте ми зачекнали болната тема- срамът при децата. Симеон е ужасно срамежлив, много, много срамежлив. С непознати не говори, не ги поглежда дори, подминава почти бягайки ако някой го заговори. Забива главата надолу и мълчи, така реагира и на разговори с познати, гости вкъщи или хора, които не е виждал няколко дни. Напомням му, че е хубаво да поздравява поне, но няма смисъл. Сеща когато хората са тръгнали.
Майче, разбирам прекрасно какво означава да се измориш от почиване. Случва ми се на всяка почивка, на която сме с детето.
След като се оплаках колко е срамежлив е редно и да го похваля колко е послушен. Откакто стана на 3 все едно го замениха с друго дете- кротък, разбран, спокоен, усмихнат, вслушващ се все по-често в думите ни и все по-малко безпричинно беснеещ. Вече дори може на заведение да се отиде с него, поради което силно се надявам, че и на почивка ще мога и аз да почивам.

# 247
 Здравейте!!!!
       Във форума има много измислени теми,но пък това ме смая,някой да си измисля бременност,трагедии покрай нея ooooh!,той или тя има нужда от помощ.В тая връзка и аз напоследък съм много предпазлиза в пускането на снимки.
 Явор различно приема хората които го закачат понякога отговаря,но в повечето случаи даже не им обръща внимание.
  И на мен ми се искат 4-5 дена на моретооо Crazy
   Ася засега се оправяме добре.Явор ходи на градина и се моля само да не се разболява,че тогава настава трудното.Таня е послушна,мъчат я колики от време на време,нощем спи,но яде на едни по големи интервали изобщо никакъв режим на ядене няма ама какво да правя.Много се притесних тази сутрин защото в 3.30 бях сменила панперса,сутринта се събуди в 8.30 и когато я преобух памперса беше почти напълно сух,а това никак не е нормално за такова малко бебе Rolling EyesКато служим че и ака на два дни ooooh! Много ми е притеснено сега.
     Менина браво на Симеон,дано и аз да дожияея да се похваля така LaughingВ повечето случаи в които викам(крещя) Явор сякаш има бетон в ушите си Mr. Green

# 248

Ето няколко снимки на Явор и Таня  Peace

# 249
..**НаТи**.. , много са ти сладки дечицата . Има ли ревност от страна на баткото.Борис снощи ми каза ,че не искал да вадят бебето,а до сега такава любов струеше от него и все ми целува корема и го прегръща.Може да е само  моментн,незнам.При вас как е?

# 250
здравейте. Нати децата са страхотни на снимките, от страни бърза растат
за темите аз следя само което ме интересува на момента, и тук си влизам редовно  Wink
Калоян не е от срамежливите, доро напротив. Вчера пред блока правят площадката и нашия "ей чичовци, вие какво правите?" на всяка манджа мерудия, особено тези дето не са за него.
батута ни е сбъдната мечта, не излиза поне час и повече, а после и спи  Laughing та и на мен батута ми се очертава като сбъдната мечта. Лора свърши училище ,зелени ичилища и вече сме пакет
аз работа имам до ушите и се задава поредната 7-дневна командировка...за сега морето е в необозрим хоризонт, но сме обещали на Лора да я водим в Истанбул на техния "дисни ленд". Още се чудя малкия дали да водим  newsm78 тези дни ще им вадим паспортите

# 251
честит ден-ден на кокича! да е игриво, умно и будно дете, което да радва и слуша жена си след 25 години, но да не забравя от къде е тръгнал, кой му е майка и кого по-първо трябва да почита (туй във връзка с бъдещото свекървенство на светлето  Mr. Green )

от днес ние си имаме ново бебе в семейството - сестрата на филков измъти пиле на име мартин, андрей, михаил или велин. да са здрави   bouquet

ние се прибрахме вчера от морето, та даже сутринта и за градинското парти на едно детенце от ДГ на петра сколасахме (станахме в 4, тръгнахме към 5 Simple Smile). вчера цял ден оправях багажи и прах кърпи и гащи, а днес до сега бяха в тина киркова в чакане на мартин, андрей, михаил или велин, като с голямо облекчение си мислех колко е хубаво, че затворих темата с децата, бременностите и ражданията. да са здрави всички, които имат, чакат или искат още децата - за мен тая книга е затворена - сега с нетърпение чакам камен да спре да се буди нощем (има ли друго маймунче, дето х 3 пъти на нощ да зее като него?), и да премине в ДГ, че всяка сутрин настава потоп заради сълзи и сополи - не ще туй дете на ходи на ясла и това си е!
...
снимки: http://majceto.snimka.bg/family/june-2010-seacoast.507949.19092514

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 12:24 от маик

# 252
майче - честит племенник

# 253
... сега с нетърпение чакам камен да спре да се буди нощем (има ли друго маймунче, дето х 3 пъти на нощ да зее като него?)...
Има, има... Мая и се събужда, и реве, и мляко пие.. преди няколко дни, т.е. нощи, рязко се изправи в леглото с вик 'Искам сладолед бееее, със шоколад!'  Rolling Eyes И след като си порева, защото естествено не получи сладолед в 3 през нощта Crossing Arms, премина на 'Много ми се спиии, искам да спя, в този моментooooh!
Емоционални дечица.. Ама да са ни живи и здрави  Hug

# 254
Мдаааа, относно подигравката в отчетните на октомври 2010г. думи нямам, но и няма смисъл от тях вече. Ако не беше тази тема сигурно съвсем щях да се откажа да влизам във форума Rolling Eyes.

Мила от сряда е на антибиотик отново, хвана от този вирус с кашлицата и Т, но вече се оправя. Гледам, че се обсъждат емоционалните ни теленца, ами мойто от няколко дни е много, хипер, ултра избухбиво  и нервно. Незнам дали се плаши от уголемяването на корема ми и края на едноличната й власт, но единия път дори се уплаших от агресията, която прояви Sad. А си я гледам супер спокойно и няма откъде да види подобно нещо, освен от яслата де......

Общи условия

Активация на акаунт