На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
голямо бонжур на ЛЮБОВ! да е здрава, мила и гальовна, а брат й винаги да се грижи за нея, дори ако тя му разваля инсталациите от колички и трактори, или не оценява достойно каквото и да е друго негово мъжко безумство  bowuu
псм, оправяй се бързо и се стягай в кръста, че вторите деца са пиявици неописуеми в сравнение с първите (мъдро казвам аз)  Peace

птица - на финала сте. ще видиш, че скоро ще се притесняваш да не станеш баба без време, вместо за такива здравословни простотии  Hug

както става ясно от обръщението, върнах се от париж по живо, по здраво. много хубаво беше, пък било то мокро и студено - 3 дни валяха камъни, жаби и пороища, а Т беше 11-15 градуса. наложи се да си купим допълнителен чадър, а също и малко дрехи. когато намокрихме всички обувки, и обувки трябваше да си купим. това с обувките премина в безумен шопинг, който на финала се остойности с общо 11 чифта обувки, сандали и ботуши. беше много трудно да натъпчем багажа в куфара (пътувахме с уиз и бяхме платили само за 1 куфар), но все пак успяхме. следващия път, когато ида в париж, ще нося двойно по-голям куфар, за да има мегдан за още повече стока. само ще кажа, че чифт обувки/сандали/ботуши от ест. кожа струваха 5 или 10Е, което предопредели и шопинг-безумието ни. друга фрапираща цена беше тази на детските дрешки на petit batеаu, 1 брой всяка от които струваше 1 Е. за информация, в софия дори подарък за РД не съм купувала от там (знаете, за РД хората обичат да се изхвърлят; за да не се 'посрамят' сигурно...);
не мога сега да пиша повече, че имам текстове да кълва. само се записвам като завърнала се  Wink

# 571
da,аз мира не я водя болна. за мирелка мн тъпо,аз щях мн да се ядосам и аз!!

честита ти любов, псм!!!!! да е здрава и мн да сте щастливи! и да ти отминат скоро дребните екстри Wink

птица,отпусни,мина тежкото-стискам палци!!

майче Hug

някакви идеи за неспарващи пантофи? чудя се вече с какво да я стягам за градината Flutter  дали ще е топло все още? newsm78

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:34 от ninochka

# 572
a защо пантофи? вземи гумени или сандали  Peace

# 573
 Rumi,  моята болна тема"неусещащи се майки, с уж сополи от зъби"...аман вече!
 За урoки-мурoки и аз мисля като Mамила:) Но си е въпрос до вяра все пак:) Ако имаме второ дете мислим да го кръстим още на 40-тия ден, а не като Василен на 4 месец Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 22:41 от smiled_

# 574
                                     БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИГЕ И ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 575
  • Варна
Ооо, Майче, с тези цени и аз бих му ударила един шопинг. После да се чудя как да помъквам багажа насам, иначе нищо не ме спира... Blush Laughing
Нин, то ще стане пак студено изведнъж, както всяка година. Така, че има ли смисъл от два чифта пантофи в рамките на месец, не мисля. По-добре вземи такива, че и по-натам да се носят. Ох, не зная, чудя се и аз какво да купувам. Засега се спрях на пижама с дълъг крачол, и с горница с къс ръкав... Grinning
 Миналата година говорихте с евтени дъждобрани, та ще ми се да ми кажете нещо повече за тях, че мъжът ми ще е в командировка октомври месец в София, направо да купи един за Мири. Hug

# 576
в джъмбо гледах за х 5-6 лева големи красоти. ама му кажи да приготви поне 200, че там много се харчи   Mr. Green

# 577
вчера не пропуснахме Пирогов - падна от колелото и на един камък си сцепи лицето до окото
за сега сме само лепени  Cry ако имате опит кажете след като зарастне с какво мажете за белега, че е много дълбок

и още нещо да си споделя, че много ми стана криво -  занесохме с децата дрешки и играчки в дом за деца, леле...много ми стана криво. стоят и гледат през оградата на двора, едно жално..."за кой идваш? какво ни носиш" ужас...
голямата  като че ли глътна езика...мамо това, мамо онова...

# 578
уви, много бели има по тоя свят...

контратубекс за белега;

# 579
psm, честита ти дъщеричка! Много да ви радва и да носи много любов в семейството ви!
Птичка, много се радвам, че хт е вече зад гърба ви и от сега нататък да има само добри новини при вас Praynig
xai и аз препоръчвам контратубекс...дано бързо зарасне раната...
Аз не ви чета редовно, но нали се върнах на работа и не ми остава много време...Децата са още при майка ми и в събота и неделя ходихме да ги видим. Никито на 5 мин. ме проверяваше дали съм там и много ме гушкаше. Но не пожела да се прибере с нас в София. Събират се 5-6 деца и играят по цял ден навън. Но след 2 седмици ще си ги взема и двамата, че става време за училище...

# 580
Ей, какво правите Simple Smile

Не съм ви чела, че нямам време...
Ние сме в някаква черна серия сега, свекърва ми падна и си счупи тазобедрена става, операции, болници, мъжът ми почти цял месец е при нея да я гледа, не ходи на работа...
А преди два дни баща ми получи инсулт, слава Богу не много тежък, дано се оправи по-бързо...

Аз съм си в нас с децата, бачкам като ме оставят на мира.
От 1ви Андрю тръгва на градина, днес го водих да му вземат кръв. Аз пък почвам нова работа. Изобщо едно стресово ми е напоследък, не знам до кога ще ми издържат нервите.

Андрей още не говори, тоест говори малко, правихме консултация с логопед и психолог, те ми говориха за сензорно интегративна дисфункция и аутизъм  Shocked Изкараха ми акъла. Та сменихме тактиката на отглеждане, тотално спряхме телевизора, много игри и занимания с него, четене на книжки. И ето, след месец вече има видим напредък, започна да повтаря след нас, а преди не искаше. Дано и градината му помогне, щото от яслата нямаше никакъв ефект.

Тва е при нас, шибано некво, ама...

Всички болни и пребили се да се оправят бързо Simple Smile

# 581
Болестите,да не ни спохождат,Джул,неприятно но неизбежно с това което преживяваш.
Скорошно оздравяване на всички около теб,а за Андрей,той по скоро,ще се развива правилно,но той си знае работата. Peace

Хай,при вас пак инцидент,дано не ви сполетява повече нищо неприятно.
КСИ,много ми е драго!!!!! Hug

При нас нещата са добре,Ивана се е залепила като пиявица за мен,не мога и до тоалетната да отида,ходи ме по цял ден из улиците на разходки,следобед спим по 3 часа и така всеки ден.
Другата седмица сме на Варна с ЙОни,ще правим 4 дена подържащата ХТ,подкожно и така ще е всеки месец в началото до изтичане на втората година! Peace

А щях да пиша за домовете,че аз много често ходих преди в нашият,и така съм се възмутила,от персонала,пък в болницата вече не ми правеше впечатление,Йони се подари почти всички кукли по децата!
За съжаление малцинствата преобладават все повече по домовете. Embarassed

# 582
Просто като чета последните постове и сърцето и стомахът ми се свиват!  Sad Момичета  Hug Hug Hug

Птичка, то няма начин и Иваната да не страда в цялата тази ситуация и да не й се отрази и на нея. Всички преживяхте ужасно много! Много силно ви прегръщам.  Hug

Джул, много прегръдки и на теб. Понякога като започнат подобни серии и имаш чувството, че си в някъв вакуум и няма отърване... Дано скоро изплувате, а новата ти работа да ти носи много позитив емоции.  Hug Нагушкай и Андрейката от нас. Hug

Хай, голяма прегръдка и за Калата. За белези е Контрактубекс, но трябва да мине известно време, преди да почнеш да мажеш. Преди време бях чела и за още някакво лекарство, но вече нямам спомен. Ще трябва да се разтърся в скоро време, че да видя, с какво да мажа брадичката на Мила.

Някой чувал ли е наскоро Темп, че нещо много за дълго зачезна тя, пък последните й постове не бяха много весели?!

# 583
  • Перник
 Hug за всички - новопоявили се, пострадали, болни.

Калоян е с хрема трети ден. Днес беше на лекар и според него (нашата педи я няма) не ни е нужно нищо, освен Нурофен за температурата, която е ок. 37 и спрей за нос. Последното не знам как ще стане, защото той не дава да му се слага нищо в носа, май ще прибягваме до насилие, или ще се надяваме хремата сама да мине  ooooh!
Чета кофти прогнози за времето другата седмица и малко ми се разваля настроението, но дори и да е лошо времето, ще си гледаме моренцето и ще се разхождаме  Mr. Green В работата се опитват да ме товарят допълнително, пък аз трудно отказвам, да видим как ще се развият нещата  Thinking

Хубава вечер на всички!   bouquet

# 584
Джул  Hug стискай зъби, всяко чудо за три дни- ще отмине
Светле  Hug и се научи да казваш НЕ в работата и да отказваш
за белези ни изписаха дерматикс ултра, за цената която струва не трябва да има остане никакъв белег   Close
ние от утре сме мини ваканция в края на лятото - цялото семейство комплект дано успеем да починем

Общи условия

Активация на акаунт