псм, оправяй се бързо и се стягай в кръста, че вторите деца са пиявици неописуеми в сравнение с първите (мъдро казвам аз)

птица - на финала сте. ще видиш, че скоро ще се притесняваш да не станеш баба без време, вместо за такива здравословни простотии

както става ясно от обръщението, върнах се от париж по живо, по здраво. много хубаво беше, пък било то мокро и студено - 3 дни валяха камъни, жаби и пороища, а Т беше 11-15 градуса. наложи се да си купим допълнителен чадър, а също и малко дрехи. когато намокрихме всички обувки, и обувки трябваше да си купим. това с обувките премина в безумен шопинг, който на финала се остойности с общо 11 чифта обувки, сандали и ботуши. беше много трудно да натъпчем багажа в куфара (пътувахме с уиз и бяхме платили само за 1 куфар), но все пак успяхме. следващия път, когато ида в париж, ще нося двойно по-голям куфар, за да има мегдан за още повече стока. само ще кажа, че чифт обувки/сандали/ботуши от ест. кожа струваха 5 или 10Е, което предопредели и шопинг-безумието ни. друга фрапираща цена беше тази на детските дрешки на petit batеаu, 1 брой всяка от които струваше 1 Е. за информация, в софия дори подарък за РД не съм купувала от там (знаете, за РД хората обичат да се изхвърлят; за да не се 'посрамят' сигурно...);
не мога сега да пиша повече, че имам текстове да кълва. само се записвам като завърнала се
дали ще е топло все още? 

ако имате опит кажете след като зарастне с какво мажете за белега, че е много дълбок

Момичета