На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
ще се постарая Flutter

януш,как е малката??

# 556
РОДИХ НА 17.08 МОМИЧЕНЦЕ ЛЮБОВ-С РАЗМЕРИ 3900 И 52 СМ.
Вече сме си унас и се гледаме,но си имам и разни екстри като мастит и най- вероятно и ще ме кюртират в понеделник.Но се надявам скоро всичко да отшуми и да се гледаме  и любуваме на спокойствие.

# 557
Нин- От вчера вече е по-добре. Започна да яде малко, т.е. се захранва с по 4,5 залъка, щото не е яла от 5 дни. Останаха и само мускулчетата на милото, така се стопи за 5 дни, нос ега ще навакса,знам си я аз нея  Wink.
Иначе за малко да влеззнем в болница- аз се чудех( Аз не исках в болница, защото Габи си пиеше вода, т.е. няма начин да се обезводни и само заради това бях така куражлия), мъжо пък не искаше в Силистра, вика: да палим колата и да се прибираме в София. Звъняхме на нашата лекарка,описваме състоянието и я питаме да влизаме ли в болница? Тя вика- щом пие вода- НЕ.
Решихме да пренощуваме тук и на сутринта да пътуваме. Габи, взе, че се оправи, спа си през нощта, пи оризовата вода.
И най-странното: не помогнаха силните лекарства, хапчета, сиропи, ентероли, хидрасепт, накрая пак минахме на хомеопатия и с два приема на china  rubra и нямаше и следа от разстройство. Нашата хомеопатка ни спаси за пореден път, но доста се наплаших. Първо от тази висока температура, после от това разст-во, т.е. беше слуз, то нямаше вече нищо в червата, само водата излизаше....Мнгоо ме ядоса лекарката тук в детското отделение, защото я питам какво да правя вкъщи, тя ми вика- нищо не може да се направи. Как да не може, що за глупост, само със системи и антибиотици ли се оправят децата. Добре, че не я послушахме, а си слушахме нашата лекарка. Добре че даваше постоянно консултации по телефона. Като се видим в Сф сигурно ще я разцелувам  Mr. Green. Олекна ми вече, че оздравява детето. Всички бяхме посърнали вкъщи, никой не говори, умълчани.
Всички изкарахме вируса след това, но за 1 ден и съвсем леко. а това малко човече толкова се изтормози с какви високи темпер., колко пъти беше с разстройство....горкичкото ми.

Ниночка- Никита и тя много се труфи, фиби избира, сега е с диадеми, иска плитки. За роклите и блузи да не говоря.....

Асе- майка ми и вуйна ми , и те така сами с децата на плаж....сега им се чудя на куража, аз не бих посмяла да го правя. Но едно време е било по-различно всичко...

ПСМ- честито ти момиченце! Жива и здрава да е....гледайте се и се радвайте на мъничето. Целувки!

# 558
Честита ви Любов, да я дарявате с много любов, да расте здрава, щастлива и красива, и да ви носи много радост!  Heart Eyes  Hug
псм, а за мастита говори ли с някой от консултантите по кърмене? Може да са ти много от полза и да мине по-леко.

# 559
  • На морето!
Да е ни е жива и здрава Любов! Да радва мама, татко и батко! Да бъде спокойно и усмихнато бебче!
псм, аз бях с мастит и консултантите по кърмене много ми помогнаха! Знам колко е ужасно и ти пожелавам бързо да се оправиш!  Hug
Януш, този вирус е доста опасен, добре че е минал вече!

# 560
Януш, сега прочетох. Мъничко Габче бая си препатило то. Добре, че всичко е минало и сега е добре малката душа златна.  Hug

# 561
Добре дошла на Любов,тя си е с името за много здраве,щастие и много обичана!!!!! Hug  bouquet
Скорошно възстановяване на мама!  bouquet

При нас приключиха нещата от към ХТ,престои ни лъчи терапия,една година подържащо лечение на таблетки.
Момичета,много съм изморена,не мога да повярвам,че минахме през тоя етап,на лечението,има още но нека Господ бъде с нас и другата година. Praynig

Иначе се чувства добре Йони,но малката е непоносима,ще наваксваме сега с дисциплина и държание.
На 13.09.стартира и нейната градина,до тогава ще се гледаме,ще се ходи на море най вече. Laughing

Слагам малко пресни снимки от нас,че скоро време не съм правила фото сесия. Embarassed
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000516763978&v=photos

На всички,с поводи и без поводи,много приятно изкарване на лятото,макар и да е към края,с много здраве! Hug
Вече ще съм по активна в темата пъкк....................! Heart Eyes

Галя Георгиева,съм във фейса!

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 14:30 от Птичка

# 562
  • Пловдив
PSM ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!желая ви здраве,и спокойствие сега,да нямате проблеми и да си се гушкате Hug
аз вече съм средата на 7 месец,много взе да ми тежи нещо.От една седмица и Ради и аз пък сме и болни,хрема и кашлица,лекуваме се с хомеопатия

Ох незнам има ли друго толкова трудно дете като нашто-ако знаете какъв зор са лекарствата при нас,от  половин година насам не иска нищо да пие,като го хване хремата,добре че са хомеопатичните -тях ги смуче,но нищо друго,сиропа за кашлица го слагам в сок от компот,едни капки за третатата сливица и тях в сок,ако вдигне температура -само като спи мога да сложа свещичка,като спи меря температура,капки за нос слагам само като спи.Вчера падна и си ожули коляното доста,рева ,мрънка и не ми даде нито да го промия,нито да го намажа.Вика ми на мен"аз искам да оздравее само".И аз му казах като не даваш да го намажа няма да ревеш,ще стискаш зъби и той млъкна.
После като заспа го промих с Риванол.
Аз не че ако искам не мога да му сложа капки,или да промия раната,но трябва да го хванем ,той ще се дере,и така,опитвам се да му спестя тези раздразнения.
Преди бях писала че заеква,ходихме тогава-края на юли беше  му ляха куршум,баяха му и точно след 2 дена от раз  спря да заеква-който иска да вярва Simple Smile
Сега от няколко дена обаче пак се опитва,всичко се дължи може би на характера му-много е чувствителен,иска да види,да разбере всичко,много се дразни ,мрънка ,като е сред много хора се преуморява психически-претоварва му се как да кажа системата на възприемане .И също много хваща уроки,ама и тук на село където сме сега има много лоши хора.Жената която му бае и лее восъка казва че много се стряска от какво ли не ,и наистина е така ,аз го виждам.

Птичка ,радвам се че сте минали успешно лечението дотук,дано и занапред да е така.Стискам палци  Hugи какво друго да кажа незнам,това което го преживяхте не го пожелавам на никоя майка.
лек ден на всички

# 563
psm Честита Любов - жива и здрава, много да ви радва. При теб всичко бързо да се оправя

# 564
ПСМ,честито бебче! Да е здрава и красива сладурана!
Птичета, ние сме с вас! Всичко ще е наред и занапред! Hug

# 565
псм, честито бебче! да е здрава, а на теб бьрзо вьзстановяване!

птица  Hug и дано Бог е с вас!

руми, мирелка е много сладка, пораснала е мадамата  Heart Eyes

pochti_bezobidna, дано скоро не ви се налага да посещавате заболекари!

# 566
  • Варна
Добро утро!
От кога не съм ставала раничко и аз не помня, ама на днес се случи Grinning

Честито ново попълнение в голямата ни вече дружинка. Честито бебче на ПСМ! Пожелавам й да е много здрава, много обичана!

птиче, приеми моята голяма прегръдка. Hug Много силна жена си и заслужавате най-доброто. Нека Господ бъде с вас и скоро малката душичка да се върне към досегашните си детски мигове, с игри, песни и приятели Hug Пожелавам ви го от сърце!

Януш, стискам палци за скорошно оздравяване Hug
Мирела и тя се съсипа това лято да боледува, а още не е започнала градина. не зная тогава как ще е. То не беше хранителна алергия, вирус с растройство и повръщане, което продължи седмица. Не стига и това, ами от петък е лепнала и новия хит- вирус ангина + много висока температа.
Ошашках се, точно в петък надвечер вдигна висока температура, а щяхме да пътуваме извън града. Заведохме я в спешен център и веднага й изписаха антибиотик. Хванахме  нещото още в зародиш, та температурата се понижи след 48-я час- голям кошмар и не спане Tired Tired

Всъщност и аз не зная още дали не е по-добре само на хомеопатия, но в такива моменти като тези, искам само по-бързо оздравяване на детето. А иначе антибиотик не беше пила от около година, а и имунната й система през последните месеци нещо се е сринала. Ще давам някакъв имуностабилизатор, стана ясно май.

Знаете ли на какво се дразня най-много, на безотговорни родители, които държат болни децата си сред здрави. Този последния вирус, Мирела го лепна от една детска площадка, и даже зная кое дете я зарази, защото явно майката не се усещаше, че детето й е болно и се наложи аз да й кажа, да го заведе на лекар. Часове по-късно, същата тази госпожа, заяви, че детето й е с ангина...... #Cussing out #2gunfire : Без коментар!

Та така, дано бързо да оздравяват децата. Но по подходяща среда от тази, това лято (горещо и влажно), няма май за тези бацили Mr. Green

Нин, чакаме снимки! Наистина напомни ни за Бати Енчо Hug
Асе, дано твоята кукла преживее по-бързо този ужас. Знаеш ли, може пък да стане някой ден добър стоматолог, в което няма нищо лошо. Нека натам я избие Simple Smile

Нати, как сте вие?
niko11 , малко са децата, които пият с охота лекарства, особено ако са някои горчилки, които и аз едва помирисвам. Понякога се налага и насила  да ги пият, но за тяхно добро. Като станат родители, ще го разберат Mr. Green
Иначе аз вярвам в уроки и пак си мисля,  да сложа едно конче на Мирелка (на Тея не го свалям изобщо), че всеки много й се радва, и знаеш ли,  откъде могат да погледнат "лошите очи" Peace Стискай и ти, още малко остана, но най-тежкото от бременността Grinning

Май се поолях, като неписала скоро Laughing Оставям ви за сега!

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 08:03 от She_R

# 567
ПСМ, да ви е жива и здрава Любов и да е залог, че при вас никога няма да свърши Heart Eyes

Птиче,  Hug- невероятна си  bouquet

За уроките са ми казвали, че като си кръстен няма нужда от конче Rolling Eyes

И накрая едно голямо  Hug за всички болни май-чета.

# 568
  • България
ПСМ честито бебче! Да ви е жива и здрава Любов и вие да сте много щастливи!
Птица  Hug на теб и на децата. Във фейса обаче има доста с твоето име и не те разпознах. Моето име там е  Tatiana Raicheva.
Бързо оздравяване на болничките, много целувки!
Аз понеже не ни позволиха да си ползваме повече от 10 дена отпуск си бех в болнични миналата седмица и си бях в Силистра при детето - като го видях за пръв път след две седмици ми се стори толкова пораснал... голям е бърборивец, но и баба му много го глези - моята дисциплина я няма въобще, но хайде да са живи и здрави - още две седмици и си го прибираме- надявам се от петнадесети септември да почне тая детска градина. Докато си бях в Сс отсокчихме и на едно плажче до морето - че не ми стигна тази година - с двете баби и внуче - всички бяха много доволни - бабите, че виждат морето, внучето че има много хора които да му вървят по гайдата...
Успешна седмица на всички!

# 569
  • Перник
ПСМ, честита дъщеричка! Да е жива и здрава Любов и много да ви радва! На теб - бързо възстановяване и спокойно майчинство!   bouquet
Птица, радвам се на добрите новини при вас  Hug
Руми, радвам се,че писа. За детската градина те разбирам напълно  Hug
Калоян е хремав от нощес  Confused Дала съм инструкции какво да му дава майка ми, но сега се притеснявам да не се разболее преди морето  Sad Дано да пресечем каквото е - вирус, настинка...че иначе лошо...

Общи условия

Активация на акаунт