На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  Рум, честити да са ти годинките и само здраве и радост около теб!

Ние пък оставихме в неделя Мила при прабаба й, която е на 65 де
Прабаба на 65 Crazy суперрр!

# 541
Руми, чрд! Да си здрава, много здрава и да се радваш на здрави дечица, мъж и любими хора!  Hug

Майче, от де се сдоби с таз красота, в неделя ще кръщаваме Борче и ми се ще и аз да се спретна с нещо новичко. Днес се подтиснах ужасно, много ми грабна окото една красива рокла, ма пусто не можах да я закопчая.  Animal Pig

Хай, ти търчиш след колело, а аз търча до Пирогов - Мила миналата седмица си сцепи брадичката, лепиха я, но вечерта уж за кротко забавление на пазар се цепна пак и я шиха.  Tired За другите болежки просто не ми се пише...

Много  Hug на всички!

# 542
здраве желая на руми, и все по-добър мъж!

асе, роклята е от оня аутлет, дето е до джъмбо (на една линия са джъмбо, спрайдер, кафе, аутлет). ама не е нормална да знаеш - филков каза, че била като да съм я боядисала в пералнята (млечно и червено, омазано от едната страна). на мен ми хареса точно тоя ефект, ама да кажа - да не се изненадаш. иначе номера имаше от 34 до 42  Peace там има и други капаскини неща - шлифер за към 50 лева, от там и панталони за 13 съм купувала, други рокли за х 30тина лева е имало. ама преди време беше. сега само шлиферите и тия омазани рокли се въртяха. мъжкият щанд беше по-подробен.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 11:08 от маик

# 543
  • Перник
Руми, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и щастлива!   bouquet

Ася  Hug за теб и Мила, дано и мине бързо брадичката.

# 544
Ася - съчуствам. Ние Пирогов го пропускаме (за сега) но сме в бойна готовност - спасител го вади от басейн щото скочихме както си обикаляше около басейна, опърли си миглата с клечка за кибрит, размаза се като муха на стъклената витрина на дайхман в кауфланд и е целия подут и на цицини...изобщо става ми все по трудно. купих мехлем за рани, че от колелото е целия обелен. Оплаках се. Понякога се чувствам като "неефективна" майка, честна дума.

# 545
  • Перник
xai  Hug, на теб нито ти е лесно, нито ти е смешно, но ме развесели с вашите "приключения"...Мойто дете изглежда кротко на фона на твоето...май това, че коленете му са нон стоп ожулени и едва изкарва по 2-3 дни без цицини на главата не е чак толкова смущаващо  Wink
Снощи обсъждаме морето и мъжът ми мрънка, че бил много дълъг пътя, при което аз му предлагам да проверя как стоят нещата за самолет. Калоян обаче веднага се намеси "а аз къде ще седя в самолета?". Баща му отговаря "ти ще караш самолета, искаш ли?", при което малкия много угрижен отговори "ама аз нямам книжка"  Laughing
А за курбана на тати в неделя ще правим торта, според Калоян трябва да е като за неговия рожден ден с мечета  Mr. Green

# 546
Баща му отговаря "ти ще караш самолета, искаш ли?", при което малкия много угрижен отговори "ама аз нямам книжка"  Laughing

това изказване ме разби  Joy големи са философи от малки

# 547
Привет от нас!
На патерици честит имен ден на всички Марии!   bouquet

Днес кръстихме Борче. Държа се геройски малкият човек, само за малко се разплака по време на церемонията, обаче вече в ресторанта много се вкисели. Мила се забавлява много, аз също. Видяхме се накуп много роднини и беше много изпълващо преживяване. Снимките ще ги очаквам утре и ще показвам.

Хай за "неефективната" майка напълно те разбирам, аз се определям като "несправяща се" майка. Това чувство много ми се засили напоследък, от близо два месеца ту единия е болен, ту другия, ту и двамата. Това със сцепената брадичка беше "черешката на сладоледа", но се оказа, че има още "черешки" и аз вече взех да изпушвам. На всичко отгоре ми е кихавишкия период и кислорода не ми стига...
Спирам, че иначе мога да се оплаквам със страници... Rolling Eyes

Много гушки на всички майчета и септември да вземем да направим една майска среща!  Hug

# 548
  • Перник
Много гушки на всички майчета и септември да вземем да направим една майска среща!  Hug

Ася, четеш мисли - точно това исках да ви кажа  Mr. Green
И честито ти християнче!
Само моето дете остана некръстено  Embarassed (планирали сме го за есента, ама да видим, 3-та есен планираме...нали съм магистър по планиране  Joy)
Иначе сме добре, в неделя беше курбанът на тати, а сега очакваме да дойде 30.08 и да потегляме към морето.

# 549
хай от мен Simple Smile на моренце бяхме, двечките, беше ни много приятно Heart Eyes беше обаче и мн кратко, щото доакто я понауча кое не и кое да и трябваше да се тръгваме, едва последния 7ми ден успях да легна за минута по гръб на плажа Crazy самата кваритра и жега бяха ужасни, но напук на всичко не си пропилях времето да се нервя много, поне докато мира е будна, за да можем все пак да се възползваме от времето си Heart Eyes в сз сме също Grinning
мира самата е станала доста лудичка и тя, променила се е и то много откакто съм в отпуск  Crazy Heart Eyes абе да са живи и здрави Heart Eyes

асе,разкажи си,човек Peace

чрд на румката и именици и кръстени също Hug

аз си чакам новия лаптоп подарък от сестра ми и яко играя по майката на митниците и разпоредбите в бг #Cussing out

# 550
Асе, честито ти християнче!

Ние ходихме на море,беше хубаво всичко- пообиколихме южното черноморие- бяхме в Лозенец,но ходихме и до Синеморец, Китен,Поморие. Никита не мога да я изкарам от морето, много се радваше на пояса,плува си....Габи и тя е голяма жабка, само където сега е висока темпер. и разстройство. Май е от солената вода, разбутал и се стомаха, доста си поблза от нея, езика и все навън беше и цокаше,хаха. Цяла нощ не съм мигнала, щото вдига темпер. за минути и поостоянно я мажех с оцет, мокри чаршафи увивах....ужасно беше. Досега не съм се боре;а с такава висока температура. Днес е по-добре, дано пикът да е отминал.
Толкоз за сега от нас, утре пак ще пиша.

# 551
  • Варна
Привет мацки! Абе много сме икономични, с една тема може да си изкараме и една година, супер сме Mr. Green
Благодаря първо за пожеланията за р.д.. Да ви се връща на всички вас Hug

Светле , изобщо не се притеснявай, не сте само вие, Мирела и тя е все още не е кръщавана, но все някога ще стане.
Ние бяхме на плажче и малко почивчица в Царево. Беше супер, но много горещо. Ужасни горещи дни и нощи бяха, та се прибрахме доста скапани.
Вече приключихме с морето тази година, освен ако не прескочим до плажа в някоя събота и неделя, но пак не се знае.

Сега ни тресе треската детска градина. Може и да ви е смешно, но на мен като ми е за първи път, супер много се вълнувам.
Иска ми се да тръгва на градина, после ми става мъчно и  така, смесените чувства се появяват.
Мирелка започва на 2 септември, а то не остана време и мисълта ми е там, все си мисля и гадая как ще  реагира детето Crazy
Та така, ще пиша вече по редовничко, вече се спряхме от хойкане.... Laughing
Поздрав от Мирелка:

# 552
Румка, много обич и слънчеви усмивки!   bouquet
И мен ме тресат същите вълнения, но още не с пълна сила, че има време до 15, а и ще я пусна тогава колкото да се запознае с децата и после през октомври, че ще ходим на гости при свекърва ми. Дано нямат проблем с адаптацията девойките, че и аз не знам.  Thinking

Януш, да оздравява бързо сладкото Габче и дано не е вирус, че гадна работа.

Нин, двечките сами ли бяхте? Браво на теб!  Simple Smile

На Мила и умъртвиха още едно зъбче, надявам се другата седмица да го оправят и да приключим за дълго таз зъболекарска история.
Горкото ми дете се сбърка вече. Последната половин година само на някакви доктори си играе. Сега последната вълна е да връзва ръце и крака, както са я връзвали, докато я шият. Репликите й са "Съжалявам, но трябва да те боцна. Още малко остана и така... Много ли те боля? Ооооо, забрави да си изпиеш лекарството..." и разни подобни.  Rolling Eyes

Hug

# 553
да,сами!честно казано сега за сефте ми се иска да се похваля на целия свят,че бях най големият стоик на света и просто нз как издържах!беше много много трудно и мн се радвам,че ъпреки това останахме с приятни почивни морски спомени Heart Eyes трудно беше не заради нейно неполсушание или характер,а заради отговорността,притеснението и ужасната жега е неклиматизираната ми много ужасна клаустрофобична стая!!!!! но мина и то много приятно,имаме някои уникални снимки и нямам търпение да ги поустна  Flutter

а това с мила е ужасно тъжно,наистина,дано да отминал този период и да е здрава!! нека си играе тези игри,да го отпреживява,все пак я зареждай позитивно да ги ПРЕживява и ОТживява,да не им се фокусира много Hug

румка,иаз туй викам,ще ми се повече да пишем  Hug не се притесняай за мирелка, а само се вълнуай:мисля,че тя ще се кефи Flutter

мира е с бронхит,както и преди 2м - и пак на аб Cry само много много се моля за приключим за дълго реме занапред и мн се притеснявам за болестите на градината:дано да няма силни такива!!! Praynig иначе и ние сме големи:с бодра крачка нена ясла, на градина Heart Eyes

наближи 4 септември: юе сме кой е по по най звезда по тв Mr. Green Heart Eyes

мира е добре иначе пупу, знае вс дисни принцеси,хвали се на познати и на непознати по улицата с рокли и прически , сама за себе си,акто е с рокличка днес възкликна "ах,колко съм прекрасна"  Joy Mr. Green пупу да ми е здрава Praynig голяма е бърборана, много неща,ама не се сещам кое да кажа Mr. Green има и 2-3 прекрасни снимки с едно съседче момченце Mr. Green ходи на една работилнички и оцветява фигурки Mr. Green и така Heart Eyes

# 554
На мен ми изглежда непосилна такава отговорност, а като си представя, че майка ми ни е водила сама на море за по 20 дни двете със сестра ми, аз пълзящо бебе на около 1, сестра ми на около 3... Shocked
За оставянето да си преживее нещата - оставям я. В някои моменти ги и говорим страховете й, но много внимавам, че наистина ме е страх да не се фиксира върху травмата.
Иначе и Мила е голяма кипра, фръцка се, фука се. Като бяхме на морето леля й я лакира, е няма такова фръцкане... Laughing

Нин, за по-по-най да подсетиш от предната вечер!

Общи условия

Активация на акаунт