На ТРИ годинки стана вече Май-ското ни мъничко човече!

• 29 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
 Hug за всички май-чета и техните майчета, къде с проблем къде не Hug След всеки дъжд изгрява слънце, така че ...чакайте доброто време, то все пак ще дойде. Какъв философ съм станала Embarassed

Мила е още при баба си и нямам търпение вече да си я нагушкам. Всек иден се чуваме и още по телефона ми е различна пък на живо -ще видим в неделя.

Иначе вкъщи освежаваме за новия член на фемилито и уж не беше много, но си се изморихме както си пише по книгите- добре че още ходя на работа да си почивам Laughing

# 586
  • Перник
Светле  Hug и се научи да казваш НЕ в работата и да отказваш

Ааа, без бой няма да се дам  Naughty
Днес ме ядосаха майка ми и мъжа ми - сутринта ми се обадиха да ми се накарат и двамата, че детето ми не е добре и трябва да се заведе на лекар, пък за мен държавната служба била по-важна  Shocked После ми се обадиха да ми се извиняват, но още треперя. В работата е обичайната лудница. И аз съм леко болна - хрема, боли ме гърлото  ooooh! Остават ми само днес и утре! В понеделник, живи и здрави трябва да сме вече на море.
Просто ми идва да хвана гората вече!

Сори, че ви натоварвам, но това ми тежи в момента  Embarassed

Hug за всички и хубав и спокоен ден и здрави дечица ви пожелавам!

# 587
Светле, не се ядосвай,мисли си само за морето и че ще си на почивка.
С мъжо мислихме да ходим до Варна само двамцата,но не стана. Нещо и той е болен, кашля и така си кара цяла седмица вече. Мързелува при нас на село Mr. Green
Ето мало снимки от нас .

Джули- по-често се разписвай при нас, не ни забравяй така  Wink.

# 588
  • На морето!
Джул, мракът е най-непрогледен преди изгрев! Скоро всичко ще мине! Какво казват психологът и логопедът за подобрението на Андрей?
Птиче, с вас сме  Hug
Светле, къде работиш, сега всички в държавната администрация и МВР са вдигнати на балон. Оправяйте се и вие бързо!
Завиждам на всички почиващи! На мен ми се ходи на планина, но не се очертава скоро.
Симеон пак не е на градина. Този път диария. Тези сборни групи ни разказаха играта- на него от вируси, на мен в работата- някакъв омагьосан кръг. Започвам да се замислям за работа на смени, но предвид предстоящото преместване, май не е удачно.
От 1ви Симеон ще е на нова градина и има имен ден, ще започне с почерпки първият учебен ден. Съжалявам много за градината, която напуска- страшно съм доволна от всички там, детето също, но знаете как е в градините- където ви приемат, там си натискате парцалите. Чух, че едната г-жа била по-строга, но се опитвам да не се настройвам предварително, ще я видим как е съвсем скоро.
Това е от мен в общи линии- разбъркано, нахвърлено и набързо, както и нещата в ежедневието ми в последните дни. Целувки!

П.С Януш, много сте готини!

# 589
  • Перник
Януш, много сте сладки!  Heart Eyes

Менина, в Агенцията за малки и средни предприятия съм. Работата е много, хаосът - пълен, а хората напускат постоянно. Аз също много, ама много сериозно се замислям  Thinking
Успех на Симеон в новата градина! Дано госпожата е готина!

# 590
хеййй аз се кефя адски много на новия си комп лаптоп дел лилав  Flutter подарък от сестра ми Hug

джул светле  Hug

за градината толкова се моля да ни е готина госпожата Praynig Praynig Praynig

сложих нови снимки в нашия албум, пада се на 4стр май, като влезеш с паролата Peace

# 591
ехооооо де сте Flutter

да ви напомня, че другата събота, 4ти, вече е нашият ден с бате енчо Flutter пак ще напомня, ама мн ми е вълнуващо Heart Eyes

# 592
оо, къде сме - на толкова места ходихме вчера: на село, където децата се разголиха и шляпаха цял ден голи и боси, къпаха се в корита със слънчева вода, и браха домати и пипер, возиха се на каруца и на кон; после на друго село ходихме - там пък се търкаляха по поляна с райграс, фъчкаха се на воля и дивяха повече, отколкото съм предполагала, че могат. а в допълнение, аз също се возих за първи път в живота си на каруца, та се друсах и хилих като ряпа. прибрахме се вечерта в 9, изкъпахме ги, накльопахме ги с хартисали селски кюфтаци, и маймуните моментално припаднаха.
сега пък ще го водим на тая инициатива 'фан стрийт' - 3 недели шишман щяла да бъде пешеходна улица с нещо-си. та сега в 10 ще ходим да видим какво е това нещо-си.
другата събота и неделя пък на батенберг ще има нещо на шоколадите милка, включващо и раздаване на шоколади, а по-натам пък, ще има парад на уличното куклено изкуство, после пък пак на море ще идем, и так, както се вижда, програмата за уикендите до края на септември е абс. пълна  Peace

хай - пуснах поръчка през май-тойс, че разни поводи има наблозо, но си мислех, че идва коледа - ще харчим ли пак заедно  Mr. Green

# 593
маик, прииска ми се и на мен да съм ти дете! Страхотен кеф си им осигурила на децата.  Grinning А това с каруцата е било яко преживяване, сетих се аз как цвилих, като се возих на комбайн, но това преди да се разкихам де.  Laughing

Нин, честит ти лаптоп. Аз съм в траур за моя, от близо две седмици сдаде багажа и сега ми е едно търсене, едно криво... искам си гоооооо, искам да си играяяяяяяя.  newsm45

В петък мислех, че за последно сме на зъбар, но се оказа, че Мила има още едно кариесче, много малко, но е добре да се направи. Това е втори зъб, на който има повече от една пломба. С нея мисля да закрием сезона, дано този път няма повече изненади.

маик, като ти гледам календара, май ще трябва да правим октомврийска майска среща, но тогава мамамила май ще е с бебче?!
Мая, я дай една снимка на шкембенце!!! Мен пак ми се бременее  Crazy , ма много трудно се гледат, няма да издържа и с трето.  Confused

Hug

# 594
Мен пак ми се бременее  Crazy , ма много трудно се гледат, няма да издържа и с трето.  Confused

Ъъъъ, това е нещо, което изобщо не ми се прави. Таман взех да се чувствам човек, никога повече бременности и бебета.

# 595
Една приятелка скоро роди трето, като второто е на година и малко и е леко казано  #Crazy. Така, че ако ще има трето ще е по-нататък във времето, ако изобщо има Rolling Eyes. Аз пак съм си с малък тумбак, снимката е от началото на месеца, като досега няма голяма разлика : http://kekemanovi.snimka.bg/children/mila-3g.510143.20330298 оправено е вече....

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 10:24 от mamamilla

# 596
Аз пък не мога да видя, щото се опитвам да се отървя от фб.

# 597
Не знам, аз изпитвам особена нежност по време на бременност, някак да усещам ритничетата и нарастването на бебчето ми е особено вълнувателно, раждането също беше невероятно преживяване (секциото с Мила за съжаление не), а гушането на новородено бебе ми е просто...  Heart Eyes
А иначе то и с две лудницата не е никак малка, особено след като започне и мъника да си иска повече внимание, да пълзи и да бута в устата всички опасни дребни играчки на кака си... Crazy

Мая нещо не мога да отворя снимката.

# 598
Вече в снимка.бг трябва да се отваря Rolling Eyes

# 599
Мая, много хубаво малко тумбаче си имаш  Laughing
Нин- и вашите снимки видях  Hug
Майче- ние сме така на село от 3 месеца, ама взе да ми писва малко, сякаш ми се прибира в София вече....
Джули- и моя мъж си изтри профила във ФБ(не им вярва на сигурността), аз не мога да се разделя с профила си. Харесва ми да гледам снимки, кой накъде е хайманил през лятото, кой с едно дете, кой с две, кой иска три  bowuu.
Харесва ми бременеенето, но после първата 1 год. и 2,3 месеца хич не ги долюбвам...ако можеха да се прескочат  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт