Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аааа, вече често казано искам нещо по-ведро, по-романтично! Наистина се измъчих покрай  страданията на Харун,Еда и Ямур, а дори след серията когато отвлякоха бебето не можах да спя почти цяла нощ.Искам нещата да почнат да си идват на местата-дядо Феяз най-сетне да изплюе камъчето, че ще го дяволите вземат най-накрая и дърт пръч-защо ги убиха ония хорица-родителите на Бату и какво общо има той с тая работа, да я видим вече коя е сестрата-Едже,Ниса,Еда,Мелда или някоя друга, да разобличат Бурак и Мелда и най-вече искам малко любов в действие-целувки,прегръдки...Аааа,стига вече мъка!!! #Cussing out

# 526
  • Варна
Ха,сега де!Май сестрата на Бату ще се окаже Мелда! Или май изобщо не става дума за това, а може би че баба Тюркян отдавна знае,че Хаккъ е Харун ли?

# 527
Ха,сега де!Май сестрата на Бату ще се окаже Мелда! Или май изобщо не става дума за това, а може би че баба Тюркян отдавна знае,че Хаккъ е Харун ли?
[/quote]

Друго няма какво да е!

# 528
  • Варна
Мелда май се кани а се саморазобличи ли като разкаже всичко?!

# 529
Бон-бонче много благодаря за превода smile3525 smile3525 smile3525

# 530
И аз благодаря отново за превода.

Сега Бату към Ниса ли ще насочи своето  отмъщение или отново ще се мъчи да навреди на Феяз?
Как мислите Вие момичета?

# 531
Момичета помогнете ми!
Аз мислех ,че съм блокирала всички снимки в темата ,но щом като вие не реагирате , значи съм блокирала само моя компютър.
Не ми показва снимките ,пуснати посредством "прикачи".Не само моите ,но и на всички останали.
Не мога да кача и нови снимки/посредством този файл/
Ще Ви опиша какво направих ,ако можете да ми помогнете!
Върху една снимка ,която съм си я качила аз кликнах с десен бутон.
После без да искам кликнах в/у "блокирай всички снимки качени от прикачи. сом"и всичките снимки изчезнаха. Не знам ,как да деблокирам командата.!
 Ако можете помогнете ми!! hit
Влизаш в прикачи.ком и кликаш с десен бутан в страницата.
От менюто избираш view page info(виж информация за страницата)
След това media или втората икона .
И там махаш отметката от blok  images from prikachi.com.
Успех.  Grinning
Здравейте с днешна дата!
Благодаря ти  Лиди!
Успях да си отблокирам командата! smile3525 smile3525 smile3525

# 532
Бон-бонче много благодаря за превода smile3525 smile3525 smile3525

Задължена съм на един мой колега , когото помолих днес да преведе резюмето.
Дано и Binzi го преведе за да ги сравним, че нещо  не мога да схвана за саможертвата на Мелда и тайната на Тюркян.

# 533
Здравейте Момичета и Момче

Добър ден и успешна седмица (макар и къса) на всички. Преди две теми Ви бях попитала "Дали някой знае място от където да свалям сериите на филма. Получих отговори, но всички сте останали с погрешно впечатление. Явно въпроса ми не е бил правилно зададен. ОТ КЪДЕ МОГА НЕ ДА ГЛЕДАМ А ДА СВАЛЯМ ФИЛМА?. Разберете ме ще полудея. Последно гледах 40 серия.След това ми отрязаха на работа интернета. Затова само чета форума с диалозите и от там схващам за какво става дума в серията. В къщи нямам време да го гледам и затова предпочитам да го сваля, ако има от къде. например ТОРЕНТИ или подобни. Ще ги свалям в къщи и ще ги гледам на работа. Ако трябва да ги чакам по НОВА (от умрял писмо). Благодаря ВИ МНОГО предварително
Здравей

Иска ми се д ати помогна но поне аз не съм виждала да може да се тегли филма така както искаш. Ьа сега решението е да го гледаш малко по малко от нета ама иначе трябва да пробваш различни торенти и там да го търсиш но едва ли ще го намериш там
Vbox=com - от там можеш да си свалиш сериите и от ютубо

# 534
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=102464064879#!/group.php?v=wall&gid=102464064879
новия фрагмент

# 535
Яд ме е че заради ограничението на форума снимките да са с максимален размер 600х600 - не може да се чете хубаво. За това сложих линк който иска да си го изтегли и прочете.
Някой знае ли автора?
Преписама съм го от една стихосбирка през 90-те години на миналия век в бибилиотеката, по повод някаква домашна работа и още тогава ме грабна.
И колкото й да го четеш все нещо ново намираш.
Радвам се, че ви харесва. Чакам мнението на IR65, че и тя обича много стиховете. Аз не мога да пиша, но за "консуматор" ставам.  bowuu

dejavue твоето е страхотно. Леле хора шашкате ме, ако тези стиховеса плод на моментни хрумки, нямам думи какво ще изкарате ако целенасочено творите.
Поклон пред таланта Ви.  newsm20 newsm20
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501  love001 newsm51

Да ти отговоря за себе си, за другите не знам. Не става целенасочено и по поръчка. Тоест става, но ще е фалшиво и ще си личи отдалеч. Това му е и хубавото, и лошото на този вид занимание. Понякога е голяма суша, друг път ти идва на мига и докато не го излеееш, не спираш.

Първо да поздравя Dejavue с нейното великолепно произведение. Впечатляващо е наистина и много силно въздействащо. А за стихотворението, което ти си пуснала, мога само да кажа, че това е просто бурен океан от чувства и явно е писано от дълбоко наранен, с невероятна чувствителност човек.

# 536
Момичета много ви благодаря за превода и фрагмента.Мислех ,че малко ще се успокойм в следващата серия но уви ще ни се поднесът нови изненади.Както си казахме Феяз ще остане много доволен от Мелда нали тя винаги си му е била любимка и сигурно ще иска по някакъв начин да продължи да я налага на Харун.Тюркян видимо се противопоставя на Джамил.Чопли ме и мен мисълта ,че Мелда може да се окаже сестрата на Бату. Но пък от последния кадър между Харун и Бату ми се чу, че Харун го нарича Кенан и погледа му беше враждебно настроен както само той си го може.

# 537
[quote author=dejavue link=topic=494058.msg15031338#msg15031338 date=1272885093]
Здравейте пак аз искам да сложа нещо което ми беше дошло от преди на идея за римата и това, което през уикенда сте разговаряли виждам всеки си е казал неговото мнение и аз да си го кажа в рима. Сложих името |Творец защото мисля че Бог е точно това Творец на живота и затова реших  така да го представя долколкото аз си мога де. И понеже тука се говори много често за любовта та това пречупено през мойта призма изглежда ето така.

КАКВО ТЪРСИ ЛЮБОВТА

Реших се аз тук в стихотворна форма
Да опиша любовта в нормалната и норма
От къде тя води и показва своето начало
И как за нея не е само черно или бяло

Един Творец на всичко вложил е туй чувство
Във своята творба показал е това като изкуство
И плод да може любовта на всеки да дарява
та по-възвищена все повече да може тя да става

Как от любов голяма тук живота се поражда
И един Творец с част от себе си живот съгражда
За да бъде Той хем така вечен и хем така безкраен
И  живота ни да има смисъл и да бъде все по-траен

Дали заради това Той живота го създава
За да покаже че не прави го това за слава
А за това че чувства възвишени Го заобикалят
Честта Му  и достойство Му всички да долавят

Така плодът от чистата любов остава съвършен
и по-правилен дори и даже по-възвишен
Когато тя превърне се в нещо не толкова добро
Тя объркана е и не може лесно да  опише се с перо    

Тогава почват да въртят се много неизвесни
И възела заплетен и човек не може да се свести
И остава там в сърцето незабравен порив дето
Не може хем да го подминеш ако оставиш го и ето

Хем тегли те хем страдаш а любовта не е такава
Не иска тя страдание че от теб нищо да не остава
Тя търси си копнежа по мира и радоста във всичко живо
Да дава си плода да бъде все разцъфнало и толкова красиво

Тя търси съвършенство дори и в нашите нищожни чувства
Които кат блаженство изразяваме ги ние във всякакви изкувства
Ала чистотата трябва да си се запази и до край да съществува
Всеки в нея прероден да е и със сърцето да не смее да търгува

Надявам се да ви е харесало и допаднало
[/quote]

Всички поети ставате все по- добри.
Творите на всякакви теми,щеш за любов ,щеш за чорапки,за разяла и какво ли не!!!!!!!
ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА МНОГО ДОБРЕ!

# 538
  • Варна
Скъпи дами ,моля преведете!Тия хора май си казваха бая важни неща newsm17

# 539
adi_h  мила незнам как мога да изразя благодарността си към теб за  положения труд да ни доставиш това изключително удоволствие което си сътворила да ни върнеш във времето на щастливите мигове на нашите герой. Остана ми още малко да го догледам но те съзрях на балкона и исках да ти изразя моята огромна благодарност.Благодаря ти  мила!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Ти си ми като слънчев лъч в сивото ми ежедневие от сутрешната ти закуска до късна нощ.
Бъди ми жива и здрава и все така добронамерена и всеотдайна .Покланям ти се .  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт