Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Днес фрагмент ни пуснаха
та душите ни отпуснахнай
наи накрая да доживеем
да се радваме и пеем
лека и спокойна и от мен 

# 76
Наистина това е спалнята на Еда, в която беше по време на пожара, но как спокойно си седят Еда, Харун и Ямур, това не ви ли кара да мислите, че ако все още не всички знаят чие е детето, те ще са така спокойни, все пак са в едната от къщите в имението, а не в къщата на Харун далече от всякакви очи. Мисля си, че надали вече има някой от домашните, който да не знае истината и затова се чудя какво ще развиват още 9 епизода.
Добро утро и спокоен ден от мен smile3525Тази сутрин ви изчетох с голямо удоволствие и наслада,но след всичко видяно и казано,си мисля че си напълно права и едва ли ще има много,може би 2-3епизода

# 77
ДОБРО УТРО, КАК СТЕ ТАЗИ СУТРИН, НАСПАХТЕ ЛИ СЕ?

# 78

ДОБРО УТРО
ДО КОГА  ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ СЕМЕЙНА ИДИЛИЯ?

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 08:54 от bghelp

# 79
Добро утро и от мен!

Благодаря за кафенцето Simple Smile

# 80
# 81
Добро утро и Честит Празник на Труда!Приятен ден на всички!::Simple Smile))

# 82
Добро утро и Честит Празник на Труда!Приятен ден на всички!::Simple Smile))
честит да е на всички!

от ради
Днес фрагмент ни пуснаха
та душите ни отпуснахнай
наи накрая да доживеем
да се радваме и пеем
лека и спокойна и от мен 

браво, точно........

отдъхнахме си май
тоз фрагмент е като рай
всички планове на бату
осуети ги нашия хару
и приказката продължава
харун се много наслаждава
на любимите си- щастливата еда
и прекрасната си  малка дъщеря

благодаря за хубавите снимки

# 83
Предполагам, че ще настане голямо фиаско, когато разберат кой е бащата на Ямур. Защото знаещите в момента са само Тюркян, Мелда и Ниса.
[/quote]

Aшел ще се усети, 4 Ямур прили4а на Харун!

# 84
Привет на всички,
сутринта по един канал на телевизията казаха,че в България празнуваме Деня на социалните грижи, т. к. труд почти нямало - това само сутришно бязиче де.  Joy
Само да Ви кажа, че този фрагмент е супер, но да не е подвеждащ номер пак на сценаристите.  newsm78
Бурак никъде не го дадаха а той наистина не е за подценяване. А й завършва много провокиращо - какво ще последва дали Харун и Бату ще се наранят един друг ...
Приятен ден на всички   bouquet

# 85

След като  зарязва Мелда, харун отива в спалнята на Еда!

# 86
Честит празник на всички, кой както го усеща, кой на труда, кой на социалните грижи!
Все още си задавам въпроса как така Харун е сам при Еда  това си е пряк начин всички да разберат кой е бащата, ако бяха заедно с Мелда при Еда, няма проблем, но така сам, за мен е много чудно как така няма всички да се усетят. Толкова той да се интересува и грижи за племеницата си, а Мелда да не загрижена не само за племеницата си, а и за сестра си - не мисля, че ще остане човек, който да не почне да си задава съответните въпроси.

# 87

След като  зарязва Мелда, харун отива в спалнята на Еда!
та той харун  само за/спалнята/  на еда мечтае и и от време на време на сухо  тя го оставя, но еда, разбра, че тя също не може без това ха ха хаааа

# 88
  • София
Здравейте незабравими мои!   bouquet

Ади, благодаря за закусчицата! Многооооооооо беше вкусна! Пък и ка да не съм в настоение - навън е прекрасен пролетен ден, а за фрагмента нямам думи - най-послеееееееееееее newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Само едно леко ме смущава - защо Еда и Харун се върнаха в имението!   newsm78 Това не е добре и почти означава, че все още няма да е ясно, че Харун е бащата! Еда ще я водят жена на Толга, а гадината Мелда си стои там като жена на Харун!

Да не забравя - Честит празник!

# 89
  • София
Ама мамини сладки те, бе на тая снимка! Тати чете приказка на дъщеря си! Идилияяяяяяя!  Peace Ама какво ли ги очаква още, а и нас!  newsm78
Наистина сте прави, че от тоя сюжет могат да разтеглят още няколко серии! Какъв трети сезон ги гони тия, не ми е ясно!

Общи условия

Активация на акаунт