Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте,скъпи мои приятели! HugЧета Ви с голямо удоволствие и с нетърпение очаквам всяко мнение и поетична изява.Благодаря Ви-от няколко месеца Вие сте моето семейство!Гледам,че на никого не му минава през ума,че може би тази данъчна проверка не беше случайна.Единственият начин да разделят Харун и Еда е,ако някой от тях е физически възпрепятстван.А какво по-добро решение от затвор! newsm78Има финансови нарушения в холдинга,а шефът е Харун!

# 91
  • София
Наистина това е спалнята на Еда, в която беше по време на пожара, но как спокойно си седят Еда, Харун и Ямур, това не ви ли кара да мислите, че ако все още не всички знаят чие е детето, те ще са така спокойни, все пак са в едната от къщите в имението, а не в къщата на Харун далече от всякакви очи. Мисля си, че надали вече има някой от домашните, който да не знае истината и затова се чудя какво ще развиват още 9 епизода.

Така е права си, но виж, че Харунски е по костюм, не е по-домашному! Изглежда като да се е отбил набързо! hahaha hahaha hahaha

И аз мисля, че е гадно Еда да стои в тая празна къща в имението сама, а Харун да притичва на прибежки от време на време! Още повече, че и сестра й е там! Но, явно не е случайно и има връзка с развитието на филма
Ама умно е нашето девойче, щом Харун е в къщата и тя е там да пази Харунчо от мецана!  hahaha hahaha hahaha

# 92
 мисля че на харун хич не му пука вече, кой знае и кой не, важно е те да са добре

# 93
  • София
Здравейте,скъпи мои приятели! HugЧета Ви с голямо удоволствие и с нетърпение очаквам всяко мнение и поетична изява.Благодаря Ви-от няколко месеца Вие сте моето семейство!Гледам,че на никого не му минава през ума,че може би тази данъчна проверка не беше случайна.Единственият начин да разделят Харун и Еда е,ако някой от тях е физически възпрепятстван.А какво по-добро решение от затвор! newsm78Има финансови нарушения в холдинга,а шефът е Харун!

Здравей, мила!  А що не се включваш?  newsm78

Сакън начи с тоя затвор за нашите гълъбчета!  Това с данъчната проверка и според мен не е случайно, но аз мисля, че това ще е разкритието на Бурак и Мелда /евентуално/ и покрай това и на Бату, защото Бурак ще го изпее със сигурност за да оттърве кожата!

# 94
  • София
мисля че на харун хич не му пука вече, кой знае и кой не, важно е те да са добре

То, че не му пука е ясно, но защо не си стоят в тяхната къща, а да им си мотат в краката разни мечки и луди! Можем ли да разчитаме Саадет да седи мирна! Ако пак спре да си пие хапчетата... hahaha hahaha hahaha

# 95

http://www.vbox7.com/play:190d3438 превод на 1 част на 42 епизод                     
добро утро и от мен то обед стана вече ама както и да е

# 96
  • София
Ей, тоя СЕМ ги побърка от страх! Значи не може да са в една къща сами защото не са женен, а докато страдаха и си търсеха бебето- можеше! Но, сигурно тогава не е било неморално, защото като са нещастни не им минават разни мисли за интимност! Побъркана работа!  hahaha hahaha hahaha

# 97
  • София

http://www.vbox7.com/play:190d3438 превод на 1 част на 42 епизод                     
добро утро и от мен то обед стана вече ама както и да е

Благодаря ти, Ради! Това кафенце като за Харунчо и Еда си го спретнала! Много романтично!

# 98

Благодаря ти, Ради! Това кафенце като за Харунчо и Еда си го спретнала! Много романтично!

[/quote]
Бобоянче, ами след тоя фрагмент нека малко романтика  love001  love001  love001 стига с тези екшъни яяяяяя

# 99
  • София

Бобоянче, ами след тоя фрагмент нека малко романтика  love001  love001  love001 стига с тези екшъни яяяяяя

[/quote]

Ама нека, разбира се! Hug Дай боже това да гледаме до края на филма, а между другото Бурак да го приберат за злоупотреби, Мелда да се изнесе от къщата и да си иде при мама и тати, Бату да се кротне, като го разкрие Харун и т.н. Нищо против нямам!

# 100
Ей, тоя СЕМ ги побърка от страх! Значи не може да са в една къща сами защото не са женен, а докато страдаха и си търсеха бебето- можеше! Но, сигурно тогава не е било неморално, защото като са нещастни не им минават разни мисли за интимност! Побъркана работа!  hahaha hahaha hahaha

Явно техния СЕМ се съобразява с зрителите. Има много протести против сюжета на филма. Непрекъснато в фейса чета под някоя снимка,мнения и цитати от корана, че любовта на Харун и Еда са голям грях.

# 101
  • Варна
  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
  • София
Ей, тоя СЕМ ги побърка от страх! Значи не може да са в една къща сами защото не са женен, а докато страдаха и си търсеха бебето- можеше! Но, сигурно тогава не е било неморално, защото като са нещастни не им минават разни мисли за интимност! Побъркана работа!  hahaha hahaha hahaha

Явно техния СЕМ се съобразява с зрителите. Има много протести против сюжета на филма. Непрекъснато в фейса чета под някоя снимка,мнения и цитати от корана, че любовта на Харун и Еда са голям грях.

Сигурно е така! И то, не че СЕМ се съобразява със зрителите, а явно имат задължение по закон! Разбира се, ти следиш нещата отблизо за нагласата на зрителите, но аз случайно вчера попаднах на пост в един техен форум, в който някакво девойче открито се обясни в любов на Серхан! Затова съм сигурна, че има всякакви мнения!
Но, така или иначе аз нямам против да си съблюдават моралните норми - ами нека да ги съберат, да се оженят и да не живеят в "грях".  Мисля, че всички това искаме!  hahaha hahaha hahaha

# 103

Сигурно е така! И то, не че СЕМ се съобразява със зрителите, а явно имат задължение по закон! Разбира се, ти следиш нещата отблизо за нагласата на зрителите, но аз случайно вчера попаднах на пост в един техен форум, в който някакво девойче открито се обясни в любов на Серхан! Затова съм сигурна, че има всякакви мнения!
Но, така или иначе аз нямам против да си съблюдават моралните норми - ами нека да ги съберат, да се оженят и да не живеят в "грях".  Мисля, че всички това искаме!  hahaha hahaha hahaha

Не само това девойче се обяснява. Хиляди по малки и по големи момичета пишат и по форуми и във фейса, че го обичат. Но точно това не им харесва на някои,които са много силно религиозни. Не могат да разберат, че Бог е истинската любов, а истинската любов между един мъж и една жена е дар божи. Не всеки получава този подарък. Големия грях на Харун и Еда е, че скриха истината и за това платиха, а и продължават да плащат много висока цена. Опитах се чрез бог да изразя мнението си, макар че не съм религиозна. Вярвам,че има някаква сила,някои я наричат Бог, други космическа енергия, която ни помага или вреди. 

# 104
И аз го засяках това обяснение в любов на Серхан,а след фрагмента настана голямо въодушивление и в техния форум
така че СЕМ и да си съблюдава те хората си я приемат и поддържат тази любов, е може и да има противници, но то без опозиция няма и коалиция /ох нещо на политика ме изби/

Общи условия

Активация на акаунт