Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Варна
Дали пък най-сетне Мелда не си признава,че отдавна знае за връзката на Еда с Харун и че си е отмъщавала newsm78,гледам нещо се изясняват...

# 212
  • Варна
А! Ами това сако,с което е наметната  чие е?Да не е на дядо Феяз-ако е така,Аблата и с топ не можеш я мръдна от мястото на снаха на Арсланлъ.Пък тоя Харун-джентълмен,бе до мозъка на костите си-все да утешава,все да помага(ох,боже,ккъв мъж Embarassed)

# 213
Меги , според мен там кадето Харух успокоява Мелда тя е наметната със с сако и е с превързана ръка , а има снимка и в същия вид и с Еда която е с черното шлиферче.Това вероятно е веднага след изстрела ,а Харун и Еда се разправят пак в офиса ,  може би тези сцени са от началото на епизода и всички са в офиса
Мисля,че това не е офиса , а хола на Еда.
Погледни да видиш синия полюлей.Има го на много от снимките ,който ти твърдиш ,че са от офиса.Полюлея се вижда и при снимките с бебето и "сюрията" посетители.!
Ох, права си за полюлея въобще пък не го бях видяла но все си мисля,че това е в началото на епизода,а падането на Аблата е след това
Може би наистина е така.
Всичките сцени да са след стрелбата.Мелда е наметната със сакото на татко Феяз.
Може би се разправя с Еда ,а Харун както винаги се опитва да балансира м/у двете.
После да са всички снимки с гостите и "семейната идилия".
За десерт т.е. за края на епизода да са ни оставили "премятането" на Мелда.

# 214
А! Ами това сако,с което е наметната  чие е?Да не е на дядо Феяз-ако е така,Аблата и с топ не можеш я мръдна от мястото на снаха на Арсланлъ.Пък тоя Харун-джентълмен,бе до мозъка на костите си-все да утешава,все да помага(ох,боже,ккъв мъж Embarassed)
то затова толкова го харесват мадамите

# 215
А! Ами това сако,с което е наметната  чие е?Да не е на дядо Феяз-ако е така,Аблата и с топ не можеш я мръдна от мястото на снаха на Арсланлъ.Пък тоя Харун-джентълмен,бе до мозъка на костите си-все да утешава,все да помага(ох,боже,ккъв мъж Embarassed)
Удар в десятката. Peace Peace Peace

# 216
Жаклин,не гледай от балкона ,ами се намеси.!!Компетентно!!
Че аз така се омотах , вече не знам ,какво да мисля!!

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 23:12 от migi_megi

# 217
Меги права си мила
в тая хронология дето си ги подредила
но стига с тези догатки
искам да ви кажа две думи сладки

Снимки глрдаме като побеснели
и редим хипотези изленели
но то ще стане видно  в късен час
като гледаме серията в сряда пак в захлас

Ясно е, че Еда бебето си ще прегърне
и мечтата си в реалност ще превърне
а Харун приказки ще им чете
на любимата жена и своето дете

Мелда като лъв разярен ще обикаля
а после и по стълби ще се търкаля
иска тя на всяка цена Харун да си върне
и живота им с Еда в ад да превърне

Гюлерови и те са там
а защо въобще незнам
и цялата тази семейна идилия
сценаристите защо наредили са я

# 218
Меги права си мила
в тая хронология дето си ги подредила
но стига с тези догатки
искам да ви кажа две думи сладки

Снимки глрдаме като побеснели
и редим хипотези изленели
но то ще стане видно  в късен час
като гледаме серията в сряда пак в захлас

Ясно е, че Еда бебето си ще прегърне
и мечтата си в реалност ще превърне
а Харун приказки ще им чете
на любимата жена и своето дете

Мелда като лъв разярен ще обикаля
а после и по стълби ще се търкаля
иска тя на всяка цена Харун да си върне
и живота им с Еда в ад да превърне

Гюлерови и те са там
а защо въобще незнам
и цялата тази семейна идилия
сценаристите защо наредили са я

Много хубаво.Завиждам Ви благородно на всички ,които можете от един коментар ,стих да напишете.!!

# 219
Ради,може да ми се подиграваш, ама ме връхлетя поредната"версия".
Да я напиша ли??? Thinking Thinking Thinking

# 220
супер е ради може да му туриш и заглавие ............. http://www.vbox7.com/play:173a0685 за теб

# 221
ЗДравейте и от мен

Позволих си да сложа анкетата предложена от ББай ни Ганя.  Аз определено мисля че държанието на Мелда няма нищо обчо с разделението европейско или ограничено а просто като себелюбиво. Но да се дели по тези признаци е много трудно Европейско или ограничено определено а и това според мен е някакъв въпрос на гледна точка само без това да дава ясна представа за характера и и това от какво поражда този и начин на действие.

Подкрепям мнението ти за анкетата, че такова разделение е въпрос на гледна точка и няма да гласувам. Хора с ограничено мислене има навсякъде по света. Дори да имат прекрасни CV-та, веднага можеш да ги усетиш при общуването с тях. Тук имам предвид конкретни нашенци, които напоследък са в изобилие и гледат само келепира за себе си без да се съобразяват с нищо (мисля, че келепир е турска дума, а българската е изгода).  
Да така е аз казах моето си мнение но тука става въпрос за друго и аз понеже долових малко може би от това което искаше да каже bganio и си мисля че той имаше предвид, че ще е интересно да се види тук за нас във форума нещо като психологически тест кой към какво повече клони да бъде това държание и чисто и просто като статистика която да определи хората с които тук общуваме какъв тип са повече дали това поведение се вижда повече в ограничените разбирания или повече във Европейските(имайки предвид по-свободолюбивите такива). И аз затпва пуснах тази анкета защото и на мен ще ми бъде интересна като резултат в смисъл че тя ше даде повече отговор за хората тук във форума не толкова за филма и самата Мелда.

Затова недей да не гласуваш а по скоро обратното направи го ако искаш да видиш истинския резултат който ще се получи.

Ох малко се поолях в обяснението извенете ме но исках да го разясня та затова

# 222
  • Варна
Нощта напредва и ми се въртят едни...Гледам епизодите по НОВА-бре,тоя Харун бе,мале мила,мъж отвсякъде бе,боже опази ме от греховни мисли,то хубав,то фърчи тестостерон отвсякъде...Нищо чудно,че подлуди Еда,Мелда,че и мен,че и други,бре,бре EmbarassedНаправо съм като омаяна...

# 223
Ради,може да ми се подиграваш, ама ме връхлетя поредната"версия".
Да я напиша ли??? Thinking Thinking Thinking
Пиши я меги пиши

# 224
Нощта напредва и ми се въртят едни...Гледам епизодите по НОВА-бре,тоя Харун бе,мале мила,мъж отвсякъде бе,боже опази ме от греховни мисли,то хубав,то фърчи тестостерон отвсякъде...Нищо чудно,че подлуди Еда,Мелда,че и мен,че и други,бре,бре EmbarassedНаправо съм като омаяна...
За кой пореден път ги гледаш.?
Мене ме е срам да си кажа колко пъти съм ги гледала.!!

Общи условия

Активация на акаунт