Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Меги , според мен там кадето Харух успокоява Мелда тя е наметната със с сако и е с превързана ръка , а има снимка и в същия вид и с Еда която е с черното шлиферче.Това вероятно е веднага след изстрела ,а Харун и Еда се разправят пак в офиса ,  може би тези сцени са от началото на епизода и всички са в офиса

# 196
Като ги гледам тези снимки с падането на Мелда, се замислих, че така можеше да обвини Еда не само, че я е бутнала, а че в резултат на това е загубила и бебето. Но тя този коз вече го изигра, а и беше много рисковано. Нали тогава трябваше веднага да ходят на доктор и да се разбере истината. Но Мелда със сигурност не се е отказала и използва всяка пукнатина, за да разруши идилията на Харун и Еда. Те пукнатините и в сценария станаха доста, но да видим докога ще издържи.
Ама и тези сценаристи са страшни.! Изобщо не ми е минавала през ума такава реакция на Мелда.
Очаквах да се кара с Еда ,с Харун , даже да каже на Феяз за прелюбодеянието им/според нея любовта им е такава/,но да се преметне по стълбите,обвинявайки Еда ,че я е бутнала,не съм очаквала.

# 197
  • София
Ама това с падането по стълби на отхвърлени жени се очертава като още един стандартен прийом в турските сериали. И в "Любов назаем" имаше същото изпъленние, но там Галиб не се върза. Докато Харун по се вързва на такива циркаджийски номера.

# 198
Здравейте,...някой може ли да ми каже от къде да си изтегля песните от сериала ....?

# 199
Меги , според мен там кадето Харух успокоява Мелда тя е наметната със с сако и е с превързана ръка , а има снимка и в същия вид и с Еда която е с черното шлиферче.Това вероятно е веднага след изстрела ,а Харун и Еда се разправят пак в офиса ,  може би тези сцени са от началото на епизода и всички са в офиса
Мисля,че това не е офиса , а хола на Еда.
Погледни да видиш синия полюлей.Има го на много от снимките ,който ти твърдиш ,че са от офиса.Полюлея се вижда и при снимките с бебето и "сюрията" посетители.!

# 200
Според мен снимките, на които Харун и Еда се карат, са след инцидента в офиса и са във връзка с това защо Еда го е направила, а не е свързано с Мелда.

# 201
Здравейте,...някой може ли да ми каже от къде да си изтегля песните от сериала ....?
От http://vbox7.com/
само че,трябва да се поразровиш.!

# 202
От http://vbox7.com/
само че,трябва да се поразровиш.!
Мисля ,че ги има на първа страница на всяка тема.!

# 203
  • Варна
Дали Мелда наистина би била способна на такава низост-да си измисли,че Еда я е бутнала по стълбите,ако не да я убие,то поне за да загуби бебето(Еда не знае,че тя вече не е бременна,както и останалите от двете семейства).Абе,ако трябва да се абстрахираме от симпатиите ни(и нещо повече) към Еда и Харун,те постъпиха бая гадничко към Мелда-не,че тя не им го върна тъпкано и с лихвите даже-но фактите си остават факти!Сестра и и отне годеника-единствената и любов,а пък той продължава да я мота,а че взе че се и ожени за нея!!!После пък не я щял,че хукна и пак подир сестра и,търси племенницата си-дъщеря и изобщо луда работа!

# 204
Мисля,че това не е офиса , а хола на Еда.
Погледни да видиш синия полюлей.Има го на много от снимките ,който ти твърдиш ,че са от офиса.Полюлея се вижда и при снимките с бебето и "сюрията" посетители.!
Ох, права си за полюлея въобще пък не го бях видяла но все си мисля,че това е в началото на епизода,а падането на Аблата е след това

# 205
ЗДравейте и от мен

Позволих си да сложа анкетата предложена от ББай ни Ганя.  Аз определено мисля че държанието на Мелда няма нищо обчо с разделението европейско или ограничено а просто като себелюбиво. Но да се дели по тези признаци е много трудно Европейско или ограничено определено а и това според мен е някакъв въпрос на гледна точка само без това да дава ясна представа за характера и и това от какво поражда този и начин на действие.

Подкрепям мнението ти за анкетата, че такова разделение е въпрос на гледна точка и няма да гласувам. Хора с ограничено мислене има навсякъде по света. Дори да имат прекрасни CV-та, веднага можеш да ги усетиш при общуването с тях. Тук имам предвид конкретни нашенци, които напоследък са в изобилие и гледат само келепира за себе си без да се съобразяват с нищо (мисля, че келепир е турска дума, а българската е изгода).  

# 206
Дали Мелда наистина би била способна на такава низост-да си измисли,че Еда я е бутнала по стълбите,ако не да я убие,то поне за да загуби бебето(Еда не знае,че тя вече не е бременна,както и останалите от двете семейства).Абе,ако трябва да се абстрахираме от симпатиите ни(и нещо повече) към Еда и Харун,те постъпиха бая гадничко към Мелда-не,че тя не им го върна тъпкано и с лихвите даже-но фактите си остават факти!Сестра и и отне годеника-единствената и любов,а пък той продължава да я мота,а че взе че се и ожени за нея!!!После пък не я щял,че хукна и пак подир сестра и,търси племенницата си-дъщеря и изобщо луда работа!
когато Мелда ги видя заедно в Ава се зарече,че ще им почерни живота  и от  тогава само  това прави

# 207
И тази картина също я има на всички снимки!

Жълто -оранжевата.

# 208
# 209

Общи условия

Активация на акаунт