Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
За още по - добро настроение след този/ загатващо оптимистичен/ фрагмент, Ви пускам най- хубавата според мен снимка на нашия любимец.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs089.snc3/15713_388 … 280_7039132_n.jpg
Ето ти.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 14:33 от migi_megi

# 256
И още:

На последните две снимки Серхан е с една и съща ризка ,което значи ,че са правени по едно и също време ,т.е. в Ава по време на снимките на  18 и19 епизод.
И още ..

Лека нощ!!!

# 257

и ако не си доволна- по двеста пъти сериите да изгледаш Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 258
  • Варна
Уау!!!Олеле,боже,дъхът ми спря!Абе,хора,аз се канех да спя, пък то какво стана?!Как се спи след такива гледки?...Боже, опази ме от греховни мисли Embarassed!Олеле, майко мила,мъж и половина,ох... Embarassed Embarassed Embarassedох,ох, дойде ми чок...

# 259
 didi 69, pantovka11, jaklin, haryn, danidorina, elimach, rumi09, makoni, mg_mg, gachoni, marmalon, sysyz, migi_megi, dejavue, moni_niki, Лукреция (+ 2 Скрит/и) и 17 Гости преглежда(т) тази тема.
 ако не знаиш да знаиш ето те на балкона в чървено - слез и престани с твоите шпионски работи- че като се кача ша ти дам да са разбиреш-оти я си пих питиетата и сега..... моя харун е на сватба и почвам тебе hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 260
Специално за Петко! Надявам се да ти харесва.

# 261
Уау!!!Олеле,боже,дъхът ми спря!Абе,хора,аз се канех да спя, пък то какво стана?!Как се спи след такива гледки?...Боже, опази ме от греховни мисли Embarassed!Олеле, майко мила,мъж и половина,ох... Embarassed Embarassed Embarassedох,ох, дойде ми чок...
като си така разгорещила страстите ша та пратим горе на балкона при харунски да види той как стават тия неща ами да не ми стои кат кокона пред чаиз Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 262
  • Варна
Леле, много се забавлявам!БЛАГОДАРЯ на всички Ви за приятната компания, наистина много се забавлявам.Днес за пръв път се осмелих да се включа ,макар че следя форума от месеци и много,ама много ми е приятно да съм във Вашата компания -толкова мили, умни, талантливи,симпатични и малко "луди" в най-добрия смисъл на думата хора.БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА!  

# 263
ама много го плаша аз туй нашто харунче- все бяга трябва да измисля друг подхват не в чървено да го оцветявам- той вместо да налита като бик -бяга в другата посока

браво карпатия чок гюзел като създателя  bouquet  bouquet  bouquet

# 264
Честит рожден ден, Мария!!! Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслади, време за мечти. Остани винаги този специален човек. Нека това да бъде поздрав за теб от всички нас тук, които те обичаме.
http://www.vbox7.com/play:f2210b69

в твоя чест за празника един чаши да вдигнем и да те поздравим

# 265
  • Варна
Лека нощ! Макар че след ония снимки дето ми ги постнахте ще е малко трудно да се спи, обаче едно е ясно - ще се сънува и това е!  bouquet

# 266
  • Варна
Не издържах и пак се включих! Гледам снимки,много снимки на Серхан Яваш и като сравнявам как изглежда като по-млад и сега,  си мисля, че той е от типа актьори дето колкото по остаряват, по-хубави мъже стават- с по-силно присъствие-по-аристократични, по-харизматични и обаятелни- например като Шон Конъри, Джордж Клуни или Патрик Демпси. Направо разцъфтяват!Леле, май яко съм си паднала! EmbarassedХайде вече, лека нощ! Макар че както казах- ще се сънува и това е!

# 267
  • София
Добро утро на всички с пожелание за хубави емоции. Така като гледам сценките от следващия епизод, в кърпа са ни вързани поне до сряда. А падането на Мелда ще го преживеем някак, макар че и аз съм съгласен с вас - едва ли идеята на това падане е просто Мелда да си очука дебелата глава и да си натърти задните части. Но ще видим. Дано този епизод се окаже един хубав подарък за нас зрителите в навечерието на Гергьовден. Напълно го заслужаваме.

Благодаря на всички, които реагираха положително на последното ми стихче и специално на Карпатия за великолепното му оформление.

Относно анкетата сигурно ви дължа извинение. Аз също не съм в състояние да дам отговор и вероятно не точно това съм имал предвид, но да съм бил по-ясен какво съм искал да кажа. Понякога и аз самият не съм наясно със себе си.

А вчера добре си прекарах на корта и мисля по-сериозно да продължа с тениса.

# 268

Добро утро и от мен

Чудно време навън се е отворило
а някои важни дела в службата ги е затворило
но вие идете в парка с децата
или с кола в планината
може и айларипи да пеете
важното е да се веселите и да се смеете
този прекрасен ден изживейте
така както вие си умейте

# 269

А вчера добре си прекарах на корта и мисля по-сериозно да продължа с тениса.
Ти маи сериозно си се заел с този спорт помня, че имаше някъде такава препоръка към теб след предаването с тенис ракетата
ама верно си го решил, че като гледам Еда как я държи като бухалка бая уроци ще и трябват на това момиче

Общи условия

Активация на акаунт