Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Меги пиши версии защото нали знаеш колкото повече толкова повече,а тя последната много хубава дано да е истина
Ади благодаря много го харесвам този филм
А относно коментариите за харун нека не корим толкоз сценаристите
че те такава магнетична любов ни поднесоха
че главите и умовете ни отнесоха
МНОГО МИ БЕШЕ ПРИЯТНО ВЪВ ВАШАТА КОМПАНИЯ
ЛЕКА НОЩ ОТ МЕН

# 241
# 242
Определено заради вторато !!
Като полицейско куче се изявявам само за неизлъчените още серии.
Тези дето са излъчвани по Нова ги гледам с удоволствие ,най -вече заради ................./сетете се сами кой/ Embarassed Embarassed
леле харизма харизма ама тоз Серхан от толкова много въздишки по него сега разбирам що не го хваща съм човека и отслабва така драстично ами той като не го хваща съм от толкова положителни да ги наречем емоции дето се носят из въздуха към него ходи все на снимачната площадка и на тенис и сигурно д ахапне не му не може че и по ресторантите по него въздишат  Joy

той затова толкова се съсипа, умърлуши изленя отслабна и....от много любови и нито една реална Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
ади-то ами днеска така съм трябваше и аз да си видя малката виличка и да се наситя на чист въздух че тука в тая София верно е много мръсен въздуха аз като отидох там нищо общо заредих се страшно положително абе природата си е природа. А само гадните крадци ми развалиха настроението но разбрах че са ги хванали май и направо ах тяхната кожица. #2gunfire #2gunfire
А за темата за сега няма проблем ако имам нужда ще ти пиша д ами помогнеш благодаря ти. Hug Hug
вигдам че днеска си от страна и на Бара не само на стола на Ди Джея направо си неуморима.

# 244
Остава открит въпроса дали сама ще падне или ще излъже, че някой я е бутнал?

# 245
  • Варна
Ами Еда и нея си я бива!В една от предишните теми имаше коментар по повод на анцузите и размъкнатите жилетки,с които я обличаха как изобщо не се забелязват чак толкова,защото тези нейни очи са като звезди-много често няма нужда изобщо да говори, с поглед казва всичко необходимо,че и повече!Например в сцената когато Харун беше прострелян от наемника или от баба Тюркян и лежеше в болничното легло и Еда влезе при него-велика сцена-всичко си казаха с едни отворени очи(нейните) и едни затворени очи в определен момент(неговите).Голяма работа!

# 246
ади-то ами днеска така съм трябваше и аз да си видя малката виличка и да се наситя на чист въздух че тука в тая София верно е много мръсен въздуха аз като отидох там нищо общо заредих се страшно положително абе природата си е природа. А само гадните крадци ми развалиха настроението но разбрах че са ги хванали май и направо ах тяхната кожица. #2gunfire #2gunfire
А за темата за сега няма проблем ако имам нужда ще ти пиша д ами помогнеш благодаря ти. Hug Hug
вигдам че днеска си от страна на и ан Бара не само на стола на Ди Джея направо си неуморима.
така така ела да видиш при мен чист въздух ама и партенките ти замръзват - сутринта от терасата видях отсреща в гората катеричка - красота всяко нещо си има и положителни и отрицателни страни- вие там си имате много молове ние тук гори гори и въздух
бях решила и мезе да туря ама никой не се сети да каже наздраве

# 247
Остава открит въпроса дали сама ще падне или ще излъже, че някой я е бутнал?
И аз това си мисля.
Но може би няма да е исценировка.
Тя пада по стълбите в голямата къща.
Еда я дават в страничната пристройка.Няма как тя да я бута по тези стълби.

# 248
вигдам че днеска си от страна на и ан Бара не само на стола на Ди Джея направо си неуморима.
така така ела да видиш при мен чист въздух ама и партенките ти замръзват - сутринта от терасата видях отсреща в гората катеричка - красота всяко нещо си има и положителни и отрицателни страни- вие там си имате много молове ние тук гори гори и въздух
Мила благодаря но го знам какъв е въздуха там в тия Родопи даже много добре и почти всяко борче знам около Смолян така че това няма спор че е върха но все пак като не може винаги и от време на време е решение но определено във Велинград много често ходя дори на планинарски излети там. За Якоруда имам спомени само как съм гонила теснолинейката в движение след един дълъг преход през Мусала и не ми се е отдавало възможност да я зърна поне малко.

# 249
Ами Еда и нея си я бива!В една от предишните теми имаше коментар по повод на анцузите и размъкнатите жилетки,с които я обличаха как изобщо не се забелязват чак толкова,защото тези нейни очи са като звезди-много често няма нужда изобщо да говори, с поглед казва всичко необходимо,че и повече!Например в сцената когато Харун беше прострелян от наемника или от баба Тюркян и лежеше в болничното легло и Еда влезе при него-велика сцена-всичко си казаха с едни отворени очи(нейните) и едни затворени очи в определен момент(неговите).Голяма работа!
Само с поглед му каза колко съжалява за това което майка и е направила и колко много го обича.

# 250
Ади-то ама за наздравето като гледам няма време хората направо са почнали със сътрастите тука. Joy Joy

# 251
Според мен има някаква връзка между празнанието на Мелда, че е направила спонтанен аборт и това падане по стълбите, но какво точно, не напразно така са подредили нещата. newsm78

# 252
Ади-то ама за наздравето като гледам няма време хората направо са почнали със сътрастите тука. Joy Joy
за утре вечер ще го оставим нали и повод си имаме- но аз рано дадох питиетата

# 253
# 254
  • Варна
Няма ли някой да постне някоя снимка на Серхан(аз не зная как), да оплакнем очи за последно днес,че да спим...А пък утре пак на свежа глава ще нищим откъса, ще въздишаме(особено аз) по най-якия пич Харун Embarassed и ще се чудим какви ли още ще ги забърка Мелда, че то такъв мъж ама хич не е за изпускане,ей!Главата ми се върти от мисли за него-ей,богу,ама никак не е за изпускане!!!Как няма да си брани своето Аблата- в края на краищата тя първа го видя и си го заплю!Няма да го даде без бой!

Общи условия

Активация на акаунт