Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Нощта напредва и ми се въртят едни...Гледам епизодите по НОВА-бре,тоя Харун бе,мале мила,мъж отвсякъде бе,боже опази ме от греховни мисли,то хубав,то фърчи тестостерон отвсякъде...Нищо чудно,че подлуди Еда,Мелда,че и мен,че и други,бре,бре EmbarassedНаправо съм като омаяна...
За кой пореден път ги гледаш.?
Мене ме е срам да си кажа колко пъти съм ги гледала.!!
Praynig НЕ САМО ТИ МИЛИЧКА....!

# 226
Нощта напредва и ми се въртят едни...Гледам епизодите по НОВА-бре,тоя Харун бе,мале мила,мъж отвсякъде бе,боже опази ме от греховни мисли,то хубав,то фърчи тестостерон отвсякъде...Нищо чудно,че подлуди Еда,Мелда,че и мен,че и други,бре,бре EmbarassedНаправо съм като омаяна...

Меги ама на мен ми е интересно защо толкова пъти си ги гледала?

Дали за да изследваш всеки детайл толкова обстойно и всячески че чак ти си възхищавам като частен детектива си  Joy и ти и бон бонката и Жаклинката и други да не забравя някои де.

Или за да гледаш Харун и д аму се наслаждаваш а може и заради друго ама аз да не се сещам сега

# 227
Ради,може да ми се подиграваш, ама ме връхлетя поредната"версия".
Да я напиша ли??? Thinking Thinking Thinking
Пиши я меги пиши
Щом все пак някой ми разреши започвам!

Ако последния извод до който стигнахме е верен ,т.е. падането на Мелда е последно след другите сцени,то това означава ,че нямаме основание да си мислим ,че е исценирала падането.
Може пък наистина да си е паднала "женичката".
Семейството не знае ,че е направила аборт.Нали така??
Мелдичка се спъва и пада по стълбите,може би припада.
Намесва се семейството. Закарват я на доктор и казват да я прегледат ,че е бременна.
Докторите я преглеждат  и установяват ,че тя дори не е била с мъж.!

Какво ще кажете за поредната ми "бляскава" идея????

# 228
А аз определено мисля че ще свърши със свада между Харун и Бату следващата серия. Другото гледам сте го разнищили ама това май не

# 229
  • Варна
Ами поне по десетина пъти всяка,някои и по повече.Сега съм на фаза да сравнявам оригиналните серии на турски с излъчените по НОВА и откривам,че има епизодчета от по 20-30 сек,които липсват в сериите по НОВА.Например когато Мелда заведе Харун и Еда на Ава,след целувката им когато Мелда ги видя има една прегръдка между Харун и Еда,която липсва в серията по НОВА и в реакцията на Мелда едно първоначално изплакване и после една много злобна физиономия,която дава много ясно да се разбере,че ще тепърва ще върши мръсотии.Абе има и други...

# 230
Ради,може да ми се подиграваш, ама ме връхлетя поредната"версия".
Да я напиша ли??? Thinking Thinking Thinking
Пиши я меги пиши
Щом все пак някой ми разреши започвам!

Ако последния извод до който стигнахме е верен ,т.е. падането на Мелда е последно след другите сцени,то това означава ,че нямаме основание да си мислим ,че е исценирала падането.
Може пък наистина да си е паднала "женичката".
Семейството не знае ,че е направила аборт.Нали така??
Мелдичка се спъва и пада по стълбите,може би припада.
Намесва се семейството. Закарват я на доктор и казват да я прегледат ,че е бременна.
Докторите я преглеждат  и установяват ,че тя дори не е била с мъж.!

Какво ще кажете за поредната ми "бляскава" идея????

newsm10 newsm10 newsm10 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 231

Дали за да изследваш всеки детайл толкова обстойно и всячески че чак ти си възхищавам като частен детектива си  Joy и ти и бон бонката и Жаклинката и други да не забравя някои де.

Или за да гледаш Харун и д аму се наслаждаваш а може и заради друго ама аз да не се сещам сега

Определено заради вторато !!
Като полицейско куче се изявявам само за неизлъчените още серии.
Тези дето са излъчвани по Нова ги гледам с удоволствие ,най -вече заради ................./сетете се сами кой/ Embarassed Embarassed

# 232
Меги , според мен там кадето Харух успокоява Мелда тя е наметната със с сако и е с превързана ръка , а има снимка и в същия вид и с Еда която е с черното шлиферче.Това вероятно е веднага след изстрела ,а Харун и Еда се разправят пак в офиса ,  може би тези сцени са от началото на епизода и всички са в офиса
Мисля,че това не е офиса , а хола на Еда.
Погледни да видиш синия полюлей.Има го на много от снимките ,който ти твърдиш ,че са от офиса.Полюлея се вижда и при снимките с бебето и "сюрията" посетители.!
Ох, права си за полюлея въобще пък не го бях видяла но все си мисля,че това е в началото на епизода,а падането на Аблата е след това
Може би наистина е така.
Всичките сцени да са след стрелбата.Мелда е наметната със сакото на татко Феяз.
Може би се разправя с Еда ,а Харун както винаги се опитва да балансира м/у двете.
После да са всички снимки с гостите и "семейната идилия".
За десерт т.е. за края на епизода да са ни оставили "премятането" на Мелда.
Здравейте дами, тъкмо ви изчетох Simple Smile
Меги последната хронология ми се вижда доста логична.
Така ще да е Мелда май ще се премята по стълбите в края на епизода

# 233
# 234
Ами поне по десетина пъти всяка,някои и по повече.Сега съм на фаза да сравнявам оригиналните серии на турски с излъчените по НОВА и откривам,че има епизодчета от по 20-30 сек,които липсват в сериите по НОВА.Например когато Мелда заведе Харун и Еда на Ава,след целувката им когато Мелда ги видя има една прегръдка между Харун и Еда,която липсва в серията по НОВА и в реакцията на Мелда едно първоначално изплакване и после една много злобна физиономия,която дава много ясно да се разбере,че ще тепърва ще върши мръсотии.Абе има и други...
точно но това много одавна го съзрях  даже пуснах да видят и хубавата прегръдка от yutubito пък икогато бяха в хотела ръката на харун беше върху тялото му после в другия кадър над главата и много други - това е защото може да са си дали почивка по средата на сцената  чок други - може да ти ги изредя по серии и минути... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 235
  • Варна
За такъв мъж моя позната казва-сядаш отгоре му и не ставаш една седмица Embarassed(простете ми за дързостта,но все пак аз цитирам) Embarassed

# 236
Определено заради вторато !!
Като полицейско куче се изявявам само за неизлъчените още серии.
Тези дето са излъчвани по Нова ги гледам с удоволствие ,най -вече заради ................./сетете се сами кой/ Embarassed Embarassed
леле харизма харизма ама тоз Серхан от толкова много въздишки по него сега разбирам що не го хваща съм човека и отслабва така драстично ами той като не го хваща съм от толкова положителни да ги наречем емоции дето се носят из въздуха към него ходи все на снимачната площадка и на тенис и сигурно д ахапне не му не може че и по ресторантите по него въздишат  Joy

# 237
# 238
Това и аз го забелязах още тогава ,когато го излъчиха.
Струва ми се ,че се получава така ,защото това са моментите ,в които свършва серията /по турския вариянт/и започва следващата.
Получава се един забавен кадър,който няма как да се даде в нашата версия ,защото се пода по средата на епизода.

# 239

здрасти бе слънце- дежаву  къде се губиш цял ден или пак темата подреждаш - кажи да ти помогнем нас ни бива само в гледане по н-ти път на сериите

Общи условия

Активация на акаунт