Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София

А вчера добре си прекарах на корта и мисля по-сериозно да продължа с тениса.
Ти маи сериозно си се заел с този спорт помня, че имаше някъде такава препоръка към теб след предаването с тенис ракетата
ама верно си го решил, че като гледам Еда как я държи като бухалка бая уроци ще и трябват на това момиче

Аз тенис играя от доста време, но напоследък не бях много редовен. А на Еда мога само да й разкажа (за) играта. То и без това Харун няма да има време да я учи и мисля да го отменя.

# 271

А вчера добре си прекарах на корта и мисля по-сериозно да продължа с тениса.
Ти маи сериозно си се заел с този спорт помня, че имаше някъде такава препоръка към теб след предаването с тенис ракетата
ама верно си го решил, че като гледам Еда как я държи като бухалка бая уроци ще и трябват на това момиче

Аз тенис играя от доста време, но напоследък не бях много редовен. А на Еда мога само да й разкажа (за) играта. То и без това Харун няма да има време да я учи и мисля да го отменя.
Въобще не съм се съмнявала че Еда ще е в добри ръце т.е. твоите за тениса имам в предвид ,че той Харунчо бая изпосталя и може и да няма
 сили горкия

# 272
  • София
Сега пак ви оставям, че ще ходя на цирк.

Цирк

В града ни днес гостува
Цирк един Незабравим
Билет кой ще си купува
Че свършиха яко дим

На манежа ето я Мелда
Пъргава като стрела
Жонглира с топки две
Пирон с поглед ще кове

Пада от стръмни стъпала
Без да си счупи глава
На яхти се бори с мъже
Накрая ги дарява с дете

Куршум даже не я лови
От рани няма и следи
Железна е тази Мелда
Във всичко е много добра

Но звезда на цирка е Еда
Безпогрешна на стрелба
От метър цели едър мъж
А на сестра си вика “Къш”

Харун излиза със ракета
И погледи свирепи мета
Търси своите топки две
Къде Мелда му ги завре

Във паузата за награда
Керем ще прави клоунада
За всекиго по нещо има
На арената Незабравима

# 273
  • Варна
Добро утро и от мен,мили хора! Искам от сърце да Ви поздравя за това, че Ви има, че внасяте такова настроение и позитивизъм с Вашия невероятен талант да изразявате чувствата си в рима! Желая чудесен ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
Честит рожден ден, Мария!!! Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслади, време за мечти. Остани винаги този специален човек. Нека това да бъде поздрав за теб от всички нас тук, които те обичаме.
http://www.vbox7.com/play:f2210b69

в твоя чест за празника един чаши да вдигнем и да те поздравим

Мила Ади, много, много ти благодаря. Аз също много ви обичам. Желая и на всички вас много любов и късмет.

# 275
  • Варна
Гледам откъса от 43 еп. и се чудя как ли ще реагира дядо Феяз,когато разбере истината за Харун и Еда(когато му дойде времето,де!-не мисля,че ще е в тази серия). Той е човек от старата генерация и независимо,че е кръшнал на времето е човек на честта и традициите.Да не говорим,че фаворитката му Мелда е "потърпевша"-вярната,честна и "бременна" съпруга на сина му Харун и любимият му син Толга,който така внезапно изчезна от живота му.ЩЕ ХВЪРЧИ ПЕРУШИНА-това е! bash tantrum box

# 276
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН НА МАРИЯ  bouquet newsm51с най-добри пожелания за лично щастие и много късмет в живота! Познаваме се от скоро, но съм сигурна,че общите ни интереси ще ни направят ,надявам се ,добри приятелки! с обич nbirthday  party023  bigdance2 newsm18

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН НА МАРИЯ  bouquet newsm51с най-добри пожелания за лично щастие и много късмет в живота! Познаваме се от скоро, но съм сигурна,че общите ни интереси ще ни направят ,надявам се ,добри приятелки! с обич nbirthday  party023  bigdance2 newsm18

Скъпа danidorina, много благодаря. Всички тук сме добри приятели. Всеки,който е дошъл при нас се е убедил в това.

# 278
СКЪПА ЗА МЕН МАРИЯ ,
ПРАЩАМ ТИ ЦЕЛУВКА - ВЗЕМИ Я !
С НЕЯ ИСКАМ ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ
И ПРАЗНИКА ТИ АЗ ДА ЧЕСТИТЯ !
ПОЖЕЛАМ ТИ ДЪЛГИ И ЩАСТЛИВИ ДНИ
И НЕКА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ !   love001  newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  newsm59

# 279
                                         Имаме си сред нас Мария
                                                                                                                                 тя е божия благословия
                                                                                                                                 с чудесни снимчици ни радва сетива
                                                                                                                                  и с щастие ни пълни душата
                                                                                                                                  Днес рожден ден има тя
                                                                                                                                  затова и подарявам тези цветя
                                                                                                                                  бъди винаги с такова добро сърце
                                                                                                                                  и  усмивката да не слиза от твоето лице

# 280
# 281
СКЪПА ЗА МЕН МАРИЯ ,
ПРАЩАМ ТИ ЦЕЛУВКА - ВЗЕМИ Я !
С НЕЯ ИСКАМ ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ
И ПРАЗНИКА ТИ АЗ ДА ЧЕСТИТЯ !
ПОЖЕЛАМ ТИ ДЪЛГИ И ЩАСТЛИВИ ДНИ
И НЕКА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ !   love001  newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  newsm59

Мила Тарабас, много благодаря, И за мен вие сте специални. Винаги съм знаела,че малките ежедневни хубави неща, които ни се случват, правят живота толкова красив.Целувам ви всички.

# 282

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИЯ!
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВНА МАГИЯ!
И В ТОЗИ ХУБАВ ДЕН
НА ТВОЯТ ДЕН РОЖДЕН
ЕДИН РОМАНТИЧЕН БУКЕТ ТИ ДАРЯВАМ
И НАЙ-ИСКРЕНО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ!

# 283
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ!
Явно сте си мислили, че ще пропусна купона. Излъгали сте се. Аз само отскочих до Клисура и Копривщица да се видя с бунтовниците, но не съм ви изпускала от очи.  #Crazy Видях, че сте разнищили фрагмента и аз за сега няма какво да допълня.Браво!   bouquet

Бай Ганьо, "Пробуждане " е поредният ти шедьовър, а така оформен от Карпатия е направо.............Поздравления!
Циркът, който се гледал е толкаво правдив, че и да съм пропуснала някой номер от програмата вече наваксах.  bowuu

Да не пропусна да поздравя Ради и Ади , те си знаят за какво . Браво момичета!   love001

# 284

Имаме си сред нас Мария
тя е божия благословия
с чудесни снимчици ни радва сетива
и с щастие ни пълни душата
Днес рожден ден има тя
затова и подарявам тези цветя
бъди винаги с такова добро сърце
и  усмивката да не слиза от твоето лице                                       

Мила Ради, благодаря ти. Бъдете ти и всички останали свежи и красиви като тези рози.

Общи условия

Активация на акаунт