Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 285

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИЯ!
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВНА МАГИЯ!
И В ТОЗИ ХУБАВ ДЕН
НА ТВОЯТ ДЕН РОЖДЕН
ЕДИН РОМАНТИЧЕН БУКЕТ ТИ ДАРЯВАМ
И НАЙ-ИСКРЕНО ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ!

Мила Бон Бон, много благодаря. Горда съм,че съм ваш приятел.

# 286
Здравейте всички в този хубав ден. Настроението тук е супер.  
Гласувах за Мелда, че има европейско държане. За съжаление (не мога да я понасям) фактите са следните:
-тя работи на отговорна позиция в холдинг и се справя добре (Хаяз я цени и дори я одобрява за снаха. А и на Харун в началото му е направила впечатление и с интелектуалните си качества за да я хареса),
-имаше успешна презентация на английски,
-дрескодът й е на европейско ниво,
-умерено религиозна е (имайки предвид силата на религията в Турция) – впрочем, ако ви прави впечатление във филма изобщо не се засяга въпроса за религията),
-уважава родителите си (финансова помощ и съпричастна когато е необходимо –имам предвид, когато им прилошава),
-избира си свободно годеника (Харун)- в смисъл, че не я сватосват.  
А стремежът й за да си запази Харун без да подбира средствата си е мания, която си е направо болестно състояние.  
------------------------------------------------------
Един момент от последния фрагмент ми е доста загадъчен „Защо Харун хвърли медальона в присъствието на Бату”? Но срядата наближава и ще разберем.

bghelp, Мария,   Честит твой личен ден!!!
Бъди винаги усмихната, както си на снимката, което значи че си ОК във всяко отношение!

newsm59  bdbaloni baloni baloni Wink

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 11:08 от Isis

# 287
bghelp, Мария,   Честит твой личен ден!!!
Бъди винаги усмихната, както си на снимката, което значи че си ОК във всяко отношение!
  newsm59  party006  party006 bdbaloni baloni baloni Wink

Мила Isis, много благодаря. Чувала съм да казват "Най-добрата защита е усмивката. Усмихвай се цял ден!"

# 288
Имаме си рожденничка днес. Да ни е жива и здрава и да ни радва все с хубави снимки и стихове.
Поздрав от мен за теб Мария:

# 289
Имаме си рожденничка днес. Да ни е жива и здрава и да ни радва все с хубави снимки и стихове.
Поздрав от мен за теб Мария:

Скъпа, благодаря ти. Зная,че в на всеки един от нас тук се крие магия.

# 290
Специално за Петко! Надявам се да ти харесва.

Добро утро!
Вчера също го четох ,но явно съм го претупала.!
Днес обаче направо тръпки ме побиха на последния куплет.!!
Велико е!!

# 291
Леле, много се забавлявам!БЛАГОДАРЯ на всички Ви за приятната компания, наистина много се забавлявам.Днес за пръв път се осмелих да се включа ,макар че следя форума от месеци и много,ама много ми е приятно да съм във Вашата компания -толкова мили, умни, талантливи,симпатични и малко "луди" в най-добрия смисъл на думата хора.БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА!  
А малко де!!!

Сега коментирамснощните постове ,защото в момента ги изчитам!!

# 292
Сега пак ви оставям, че ще ходя на цирк.

Цирк

В града ни днес гостува
Цирк един Незабравим
Билет кой ще си купува
Че свършиха яко дим

На манежа ето я Мелда
Пъргава като стрела
Жонглира с топки две
Пирон с поглед ще кове

Пада от стръмни стъпала
Без да си счупи глава
На яхти се бори с мъже
Накрая ги дарява с дете

Куршум даже не я лови
От рани няма и следи
Железна е тази Мелда
Във всичко е много добра

Но звезда на цирка е Еда
Безпогрешна на стрелба
От метър цели едър мъж
А на сестра си вика “Къш”

Харун излиза със ракета
И погледи свирепи мета
Търси своите топки две
Къде Мелда му ги завре

Във паузата за награда
Керем ще прави клоунада
За всекиго по нещо има
На арената Незабравима

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Чудесно  е за събуждане!
Леко и приятно!!

# 293
Меги, здравей. Много те моля да ми обясниш как да вкарвам снимко от моя комп, или от нета във форума.
Много, много ти благодаря.
НО МОЛЯ ТЕ ОБЯСНИ МИ КАТО НА ДЕТЕ-ИДИОТЧЕ, ЗАЩОТО АЗ НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ КОМПЮТРИ.

Сърдечно ти благодаря.
А от къде знаете, кой кога има рожден ден. В календара гледах, но там наште хора ги няма, сигурно само от другите теми.

Хубав ден, с много положителни емоции. Чао.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 11:51 от marmalon

# 294
Гледам откъса от 43 еп. и се чудя как ли ще реагира дядо Феяз,когато разбере истината за Харун и Еда(когато му дойде времето,де!-не мисля,че ще е в тази серия). Той е човек от старата генерация и независимо,че е кръшнал на времето е човек на честта и традициите.Да не говорим,че фаворитката му Мелда е "потърпевша"-вярната,честна и "бременна" съпруга на сина му Харун и любимият му син Толга,който така внезапно изчезна от живота му.ЩЕ ХВЪРЧИ ПЕРУШИНА-това е! bash tantrum box
Не знам ,как ще реагира ,но мисля ,че няма да е толкова остро ,колкото всички очакваме.
Не забравяйте ,че той беше изпаднал в подобна ситуация!!
И взе правилното решение . Призна детето си!
Не е възможно да иска сина му да постъпи по друг начин.
В началото може би ще се ядоса ,но после ще приеме  истината.!!

# 295
Гласувах за Мелда, че има европейско държане. За съжаление (не мога да я понасям) фактите са следните:
-тя работи на отговорна позиция в холдинг и се справя добре (Хаяз я цени и дори я одобрява за снаха. А и на Харун в началото му е направила впечатление и с интелектуалните си качества за да я хареса),
-имаше успешна презентация на английски,
-дрескодът й е на европейско ниво,
-умерено религиозна е (имайки предвид силата на религията в Турция) – впрочем, ако ви прави впечатление във филма изобщо не се засяга въпроса за религията),
-уважава родителите си (финансова помощ и съпричастна когато е необходимо –имам предвид, когато им прилошава),
-избира си свободно годеника (Харун)- в смисъл, че не я сватосват.  
А стремежът й за да си запази Харун без да подбира средствата си е мания, която си е направо болестно състояние.  
Един момент от последния фрагмент ми е доста загадъчен „Защо Харун хвърли медальона в присъствието на Бату”? Но срядата наближава и ще разберем.

bghelp, Мария,   Честит твой личен ден!!!

newsm59  bdbaloni baloni baloni Wink

Може би за да види неговата реакция.
Харун сигурно е разбрал истината и го пробва дали той ще се издаде.На мен обаче ми се стори ,че Бату запази самообладание.
Не се издаде!!

# 296
И накрая да подравя и аз рожденничката. smile3510

Да ни е жива и здрава .Да радва семейството си и нас.

Защото и ние сме почти семейство.

Весело изкарване на празника!!!

# 297
  • Варна
По повод на отношенията на героите с Бату-Харун май взе да се светва,че той е мистериозният Кенан дето за малко да му преобърне живота и му докара бая скъсани нерви и бели коси и може би сега ще го тества,за да бъде напълно сигурен. Интересно ми е,какво ще стане с връзката Бату-Ниса-тя явно го обича,щом му прости посегателството над нея, а пък по негов си начин и той май я обича.Актьорът много добре изпълнява ролята-в него се борят твърде много страсти-любов,омраза,жажда за отмъщение,колебания-лицето му често се сменя,очите му изразяват ту злоба,ту обич,искри,сълзи...Труден образ!Въпреки,че е един от големите злодеи в сериала,незнайно защо ми е симпатичен...Може би,защото да убият родителите ти пред очите е нещо наистина ужасяващо!

# 298
Здравейте момичета!
Виждам обсъждането на фрагмента продължава , затова и аз искам да споделя  нещо което ми се върти в главата.
Явно сценаристите ще ни дадат да си поемем дъх след кошмарните епизоди , но дали няма да е за кратко? Дано да не решат Бату да се опита да убие Харун и да има борба за спасяване на живота му.На кадрите се вижда, че те са сами което значи че никой друг освен Харун няма да е разбрал за Бату.
Показаха ни на какво е готов Харун зада спаси Еда, трансформация в мисленето на Еда когато загуби Ямур /опълчи се срещу всички/.  Сега е ред и Еда да постави бъдещето на тримата да са заедно на първо място и това да го заяви явно и непоколебимо пред всички.
Това ми се вижда най-верроятното продължение на сериала ако са замислили още един сезон.

ПП В карето информация за жанра на сериала е посочено- "емоционален". А емоциите не са само романтика.

# 299
http://www.vbox7.com/play:b5a4b67d&al=1&vid=25148
Поздрав за всички с тази НЕЗАБРАВИМА/ да сме по темата/ песен, текста на която е в унисон с чувствата между Харух и Еда

Общи условия

Активация на акаунт