Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
АА кометке появила си се и ти накрая видя ли новия фрагман

# 331
Здравейте, мили момичета и Бай Ганьо! Как сте? Не мога да ви изчета, два часа се опитвам да вляза в час! Нов фрагмент, хубав, но пък и може и да не се окаже чак толкова хубав... не знам. Черният хумор за отнасянето на главата на мецана май ще се окаже актуален... Явно Мелда ще продължи с номерата си. За нея стрелбата на Еда се оказва идеална възможност да си постигне своето. Мисля, че няма да се радваме дълго на тези хубави кадри и снимки. Фарсът ще продължи, Харун под натиска на баща си ще остане с Мелда, а Еда ще остане да живее в къщата. И.... сънят на Еда ще се окаже реалност. Междувременно ще се появи онзи новия пич и ще завърти любов с Еда! newsm78  Това са моите предположения, не знам може и да не съм права, но нещо не мога да се зарадвам истински на привидно хубавия фрагмент. newsm78

# 332

Привет, мила!   love001  love001  love001  love001 Видях го!

# 333

Привет, мила!   love001  love001  love001  love001 Видях го!
И ние тук не повярвахме на тов акоето ни поднесоха тоя път така свикнахме с тия просастотии че ни се струва нереално сега да дават такива щастливи кадри

НО като на филма как дали на туй малкото да му чете тати приказка малко са сложили повече романтика примерно вместо да дадът как тати сменя пампперс hahaha

# 334
И накрая да подравя и аз рожденничката. smile3510

Да ни е жива и здрава .Да радва семейството си и нас.

Защото и ние сме почти семейство.

Весело изкарване на празника!!!

Меги, много ти благодаря. Семейството,наистина е много важно.Благодаря.

# 335
Видях, че пак сте се вихрили с художественото творчество. Ееее, уникални сте значи! Прекрасни творби, каквото и да кажа ще е банално, непременно трябва да се публикуват тези произведения! Съвсем сериозно говоря! Страхотни сте всички автори, както вече утвърдените имена, така и новите попълнения сред нашите редици, БРАВО! newsm51 newsm51 newsm51

# 336

А за нашата сладка Мария с точното име тука бгхелп искам да я поздравя от сърце и д апожелая мноог хубави неща да и се случват винаги. Желая и здраве и късмет всичко друго може да се постигне.

ЗА МАРИЯ

Във форума си имаме голяма
мила и добричка сладурана
гледам маха ми от снимката
и не скрива си дори усмивката
Иска винаги да ни помогне
като хелп да може да ни смогне
на нашите молби тя все се отзовава
в мислите ни тя дори стреми се да остава
снимчици страхотни тука тя ни дава
включила се винаги когато има тук забава
Ала днеска си е неин празник само
да има винаги до нея топло рамо
пожелавам и го аз с обичта голяма
късмет да има тя като за двама

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Скъпа ми dejavue, много ти благодаря за пожеланията и за стихотворението. ВСИЧКИ СТЕ МНОГО СЛАДКИ И ВИ ОБИЧАМ.

# 337
И ние тук не повярвахме на тов акоето ни поднесоха тоя път така свикнахме с тия просастотии че ни се струва нереално сега да дават такива щастливи кадри
НО като на филма как дали на туй малкото да му чете тати приказка малко са сложили повече романтика примерно вместо да дадът как тати сменя пампперс hahaha
А трябва да сменя памперса, да види той как се гледат деца! newsm30  : smile3504

# 338

МНОГО, МНОГО  ЩАСТИЕ  bouquet

Мила marmalon, благодаря ти. И аз желая много щастие на всички вас.

# 339
Мария/БГХЕЛП/:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!

Мила kalamitsi,благодаря ти. Бъдете живи и здрави и вие всичките.

# 340
Мария, радвам се, че ти е харесала изненадката ми, направих я за теб, заедно с прекрасната музика!

# 341
ЧРД, Мария

Последен днес се сещам за Мария
След като форума вече поздрави я
Надявам се да не се сърди много тя
Ако за ЧРД сега поднеса й цветя

С пожелания от мене най-сърдечни
Щастливите й дни да са безконечни
Любов да има и да дарява цял живот
Абе, с две думи нека да й е много гот 

Петко, благодаря ти и за цветята и за стихотворението. Нека ни е гот на всички.

# 342
Нямаше ме доста време а вие сте изписали цели 10 теми Shocked Shocked
Станах майка за 2-ри път е си имаме малко момиченце Ивайла.Малко по спешност се появи нооо сме си вече в къщи и сме добре...
Сега тепърва ще наваксвам с Незабравима и вас... Mr. Green Mr. Green

МИЛА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗАДРАВА ИВАЙЛА. ДА ВИ РАДВА ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ.

# 343
Определено във тая серия ше ми е интересно развитието на нещата с Бату и Харун какво мисли да прави и дали изобщо ще разбере кой е Бату в действителност. Въпреки че във фрагмента личи сякаш е разбрал Харун.

# 344
Мария, скъпа дружке! Нека всички твои желания и мечти бъдат мои пожелания! Моля те, бъди такава каквато си - мъдра, искренна, справедлива, всеотдайна и добра приятелка! Изпратила съм ти на имейла една изненадка от мен! newsm51 newsm51 newsm51  love001

Кометче,благодаря. като се прибрах видях изнедата и ти отговорих. ГОРДЕЯ СЕ С ТАКИВА ПРИЯТЕЛИ КАТО ВАС.

Общи условия

Активация на акаунт