Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 360

има много хубава усмивка но и като трябва да гледа презрително направо да замръзнеш

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кометке виж го пак е на балкона ще го уплашим и той пак ще забегне. hahaha

# 361

има много хубава усмивка но и като трябва да гледа презрително направо да замръзнеш
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Joy Това за мене ли са или за него  Joy

И за двамата, но от различна гледна точка! newsm51

# 362
Joy Joy Това за мене ли са или за него  Joy

И за двамата, но от различна гледна точка! newsm51
Joy  Е благодаря ти трогна ме но се радвам че е от различна гледна точка  hahaha

# 363
Кометке виж го пак е на балкона ще го уплашим и той пак ще забегне. hahaha

Слез, бе сладур, що се криеш така? Ние хора не ядем! Само им се радваме! Hug

# 364
Ами още не го разбира това човека наплашен е от фенове.

Той и бай ни ганя ако е и той ще се плаши от луди фенки и ше си мълчи и ще си  трайка и само ще чете

# 365
  • Варна
А , не ядем ли? Ти откъде знаеш-може пък и да ядем! Че то такъв мъж поражда толкоз много греховни мисли, че вече не знам...Не отговарям за себе си Embarassed, то бива хубост, бива чар, бива обаяние, бива харизма, бива тестостерон, ама мене вече сън не ме фаща с тоя Харун...Леле мале, мъж отвсякъде Twisted Evil..

# 366
А аз днеска ми дойде едно много хубаво стихотворение и нямах възможност да си го напиша на момента и сега не мога да си пресъздам много кофти защото много хубаво беше

# 367
Няма сериал -все едно от коя държава-в който  някой от героите да не остане за известно време парализиран било наистина или на лъжа- злополука с кола, падане от кон, по стълби, от тавана ако щете или някоя друга измишльотина.Така обикновено се дава повод главните герои да страдат, да се разделят или да бъдат манипулирани.Ако наистина ще се появява някой нов мъж в живота на Еда( така дълго чаканият моделиер,който искал да работи с нея),една евентуална "парализа" в следствие падането на Мелда, може да накара Еда да си тръгне от Харун и от къщата и да отиде при леля Хаят, където пък в ателието би срещнала "новия".

ААА, внимавайте за версиите, че сценаристите сондират зрителските мнения и токувиж им хареса тая идея. Laughing Laughing Laughing

# 368
А , не ядем ли? Ти откъде знаеш-може пък и да ядем! Че то такъв мъж поражда толкоз много греховни мисли, че вече не знам...Не отговарям за себе си Embarassed, то бива хубост, бива чар, бива обаяние, бива харизма, бива тестостерон, ама мене вече сън не ме фаща с тоя Харун...Леле мале, мъж отвсякъде Twisted Evil..
не знам но аз това нещо не мога да го разбера съъвсем щото все пак едно привличане трябва да бъде съпътствано с някакви взаимоотношения или някакви взаимни поне неща. Това привличане много ми е непонятно явно лично на мен.

Или пък и ти да си същата зодия с кометка а като знам че и щерката е такава зодия какво ме чака като порасне не мис е мисли.

# 369
Няма сериал -все едно от коя държава-в който  някой от героите да не остане за известно време парализиран било наистина или на лъжа- злополука с кола, падане от кон, по стълби, от тавана ако щете или някоя друга измишльотина.Така обикновено се дава повод главните герои да страдат, да се разделят или да бъдат манипулирани.Ако наистина ще се появява някой нов мъж в живота на Еда( така дълго чаканият моделиер,който искал да работи с нея),една евентуална "парализа" в следствие падането на Мелда, може да накара Еда да си тръгне от Харун и от къщата и да отиде при леля Хаят, където пък в ателието би срещнала "новия".

ААА, внимавайте за версиите, че сценаристите сондират зрителските мнения и токувиж им хареса тая идея. Laughing Laughing Laughing

Незнам ама нас със сигурност май ни четат щото кокоз предположения сме имали и те са ги показвали... Joy

# 370
 Unutulmaz (39.0%, 7,446 Votes)
Gönülçelen (34.0%, 6,554 Votes)
Özlem Yılmaz - Unutulmaz (38.0%, 6,526 Votes)
Tuba Büyüküstün - Gönülçelen (37.0%, 6,300 Votes)
Serhan Yavaş - Unutulmaz (33.0%, 5,402 Votes)
Cansel Elçin - Gönülçelen (28.0%, 4,665 Votes)
Tuba Büyüküstün yine Çoğalmış Delircem Artık Öfff..
в петък ви бях писала че реитинга на сериала е в застой,а след фрагмента всичко тръгна нагоре пак, след сряда съвсем незнам какво ще е

# 371
Аз да си призная чак днеска успях да гледам последните моменти на 41 епизод чак и гледах онова прословуто разговорче на Мелдата с Ашел.

Та понеже вие кометке с Бганио направихте една пародия на тоя разговор си мислех за ролята на Ашел че нещо много безлична ми стои в филма. Тя е показана като много добре подготвена и добре разбираща нещата от живота но много нерешителна да се намесва и да се чувства истинска сетра на брат си. И нея и идват проблясъци след дъжд качулка

# 372
RadY@ как няма да им е в застой след тази поредица от щуротий затова си мисля ,че за да им се вдигне рейтинга най после ще покажат малко светлина в тунела ако не искат съвсем да си загубят зретелите.Доста попорекалиха.Искаме си компенсацията.

# 373
  • Варна
Ами ако ще има нов сезон, аз наистина не виждам кой и какво би разделило Еда от Харун,защото той не би ги оставил с Ямур след случилото се за нищо на света.Еда е по-податлива на въздействия.Като гледах снимките баба Тюркян и дядо Джемил как нещо пак акъл раздават, пък и ако Аблата падне и се нарани...свърши се! Ще има пак сълзи, пак обяснения, пак тъга, пак раздели и пак форумът ще настръхне! Забелязах, че колкото е по-гаден епизодът, толкова повече се вихри поетичният талант на съфорумците.Толкова повече и по-оригинални стихове се раждат!

# 374
Нямаше ме доста време а вие сте изписали цели 10 теми Shocked Shocked
Станах майка за 2-ри път е си имаме малко момиченце Ивайла.Малко по спешност се появи нооо сме си вече в къщи и сме добре...
Сега тепърва ще наваксвам с Незабравима и вас... Mr. Green Mr. Green

МИЛА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗАДРАВА ИВАЙЛА. ДА ВИ РАДВА ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ.

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН
Всички птици във гората пеят радостно от сутринта:
Бебе се роди засмяно, да му честитим сега: да е живо, да е здраво, и да слуша мама и тати. Любов в сърцето да прелива и много радости да има!
Честита дъщеричка, ......
Здрава и щастлива да расте малката ......,
с много радост и усмивки да пълни сърцата ви!! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт