Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Момичета помогнете ми защо не може да се отвори файла на Ади.Изтеглям го и ми се отваря един черен екран кликвам да го пусна и той не тръгва.Ако някои може моля да ми помогне.

# 451
Добро утро, момичета
Хубава и слънчева седмица!!! Hug

# 452
Добро утро, момичета и Бай Ганьо!  Hug  love001
Желая ви прекрасна нова седмица и много усмивки!   newsm47 newsm47 newsm47

Благодаря на Ади и Бонбон за чудесната закуска, похапнах с удоволствие и пийнах с наслада кафенцето!

# 453

http://dox.bg/files/dw?a=a8a97a047d 

ЕТО ОТ ТУК МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ И ДА ВИДИТЕ НАШИТЕ НЕЗАБРАВИМИ ГЪЛЪБЧЕТА-ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА, ИСКАМ ДА ПРЕСЪЗДАМ ЛЮБОВТА ИМ НА ДВАМАТА И ДО КРАЙ КОЙТО НИЕ ИСКАМЕ ДА ВИДИМ
МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ И КАКВО ИСКАТЕ ДА СТАНЕ ПО-НАТАТЪК- ИДЕЯ, ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ПОРИЦАНИЕ, КАКВОТО И ДА Е КАЖЕТЕ МИ.
КАКТО КАЗАХ, АКО ИМАТЕ ПРОГРАМА ДА ГО ПРЕОБРАЗУВАТЕ ЗА ДА ВИ Е С ПО ДОБРО КАЧЕСТВО ЩЕ Е МНОГО ДОБРЕ НО ТАКА Е АКО ИСКА НЯКОЙ МОЖЕ ДА МУ ПРАТЯ ПО СКАЙПА ДА ПИШЕ
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

smile3501 smile3501 smile3525 smile3501 smile3501 newsm51
БРАВО! НЕВЕРОЯТЕН Е!
 newsm20 newsm20 newsm20
НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША, КОЛКО Е СТРАХОТЕН. НИЕ МАЙ ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ЕДНИ ЕНТУСИАСТИ, КОИТО РЕАЛИЗИРАТ ИДЕИТЕ СИ БЕЗ ДА ЧАКАТ ПРИЗНАНИЕ ОТ НЯКОЙ.
И ПОНЕЖЕ ЗНАМ КОЛКО ВРЕМЕ ТИ Е ОТНЕЛ ТОЗИ ТРУД ТИ ИЗПРАЩАМ МОИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ ДА ИМАШ И СЪЩИЯ ХЪС В ЖИВОТА И УСПЕХИ В ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ.   bouquet

# 454

ДОБРО УТРО

# 455
Guffi  моля те кажи защо не ми тръгва.

# 456
Добро утро и от мен
Благодаря на Ади за вкусната закусчица и на Иржи за студената водица за разсънване

# 457
На мен също не ми се отваря файла на Ади! Ади изпрати ми го моля те на скайпа в оригинал!

# 458
Ха здравейте и от мен сладки мили съфорумци

И аз се надявам седмицата да ни е весела и щастлива  но има възможност да не мога да пиускам тези дни теми особено покрай празниците щото няма да съм така свободна ще имам нет и ще се включвам но няма да ми е вузможно да имам време да тръгнеш на път с малко дете си е голямо приключение за мен особеннос багажа ей затов амразя да пътувам ама няма как баба и дядо ни чакат като топъл хляб да ни видят. Затова през почивните дни ако има нужда от нова тема ще помоля някой или само да копита предната и да я пуска или да спретне нова както си желае.

Благодаря ви предварително.

Лека седмица

# 459
Ади-то не знам още какво е това клипче ама съм сигурна че си го направила с любов сега ще се пробвам да го отворя надявам се нямаш вируси на компа

# 460

http://dox.bg/files/dw?a=a8a97a047d 

ЕТО ОТ ТУК МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ И ДА ВИДИТЕ НАШИТЕ НЕЗАБРАВИМИ ГЪЛЪБЧЕТА-ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА, ИСКАМ ДА ПРЕСЪЗДАМ ЛЮБОВТА ИМ НА ДВАМАТА И ДО КРАЙ КОЙТО НИЕ ИСКАМЕ ДА ВИДИМ
МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ И КАКВО ИСКАТЕ ДА СТАНЕ ПО-НАТАТЪК- ИДЕЯ, ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ПОРИЦАНИЕ, КАКВОТО И ДА Е КАЖЕТЕ МИ.
КАКТО КАЗАХ, АКО ИМАТЕ ПРОГРАМА ДА ГО ПРЕОБРАЗУВАТЕ ЗА ДА ВИ Е С ПО ДОБРО КАЧЕСТВО ЩЕ Е МНОГО ДОБРЕ НО ТАКА Е АКО ИСКА НЯКОЙ МОЖЕ ДА МУ ПРАТЯ ПО СКАЙПА ДА ПИШЕ
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

smile3501 smile3501 smile3525 smile3501 smile3501 newsm51
БРАВО! НЕВЕРОЯТЕН Е!
 newsm20 newsm20 newsm20
НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША, КОЛКО Е СТРАХОТЕН. НИЕ МАЙ ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ЕДНИ ЕНТУСИАСТИ, КОИТО РЕАЛИЗИРАТ ИДЕИТЕ СИ БЕЗ ДА ЧАКАТ ПРИЗНАНИЕ ОТ НЯКОЙ.
И ПОНЕЖЕ ЗНАМ КОЛКО ВРЕМЕ ТИ Е ОТНЕЛ ТОЗИ ТРУД ТИ ИЗПРАЩАМ МОИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ ДА ИМАШ И СЪЩИЯ ХЪС В ЖИВОТА И УСПЕХИ В ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ.   bouquet
много много ти благодаря, радвам се че ти е въздействало така

# 461
На мен също не ми се отваря файла на Ади! Ади изпрати ми го моля те на скайпа в оригинал!
добре но по късно че сега съм в работата

# 462
Ади-то не знам още какво е това клипче ама съм сигурна че си го направила с любов сега ще се пробвам да го отворя надявам се нямаш вируси на компа
дори и не си го помисляй - това ни е слабото място- техниката, гледаме я и я потдържаме като малко дете

# 463
Леле ади голяма раота си значи много си си играла.

Браво браво много добре си се справила  bouquet  bouquet

Развесели ме много това и как си го направила само.

# 464
Момичета помогнете ми защо не може да се отвори файла на Ади.Изтеглям го и ми се отваря един черен екран кликвам да го пусна и той не тръгва.Ако някои може моля да ми помогне.
пробвай на ново да го изтеглиш или си пусни скайпа на лс и ще ви го пратя в оригиналния вариант- с високо качество

Общи условия

Активация на акаунт