Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 786
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Сега като гледам това на Ади гледам че и Харунски искал да копае още дупки за Еда аз това съм го пропуснала или по скооро забарвила. АМи кометке освен да се видим с тебе пред оная дупка в онова кафе дето Харунски я е копал. Какво ще кажеш

# 466
Леле ади голяма раота си значи много си си играла.

Браво браво много добре си се справила  bouquet  bouquet

Развесели ме много това и как си го направила само.
от думите ти струи настроение - ето това е наградата за мен - независимо колко време съм си играла- да много ама мнооооооооооооооогоо време
 радвам се благодаря

# 467
Сега като гледам това на Ади гледам че и Харунски искал да копае още дупки за Еда аз това съм го пропуснала или по скооро забарвила. АМи кометке освен да се видим с тебе пред оная дупка в онова кафе дето Харунски я е копал. Какво ще кажеш

smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10  Винаги готов!

# 468
Добро утро момичета. искам отново да благодаря на всички вас, за чудесните пожелания,които вчера ми отправихте.
Ади,имам една молба,моля те качи клипа в youtube.com за да можем да го споделяме. Аз също не мога да го отворя. Снощи като го качих се получи някакъв конфликт в системата ми и сега не мога да отварям клипове от никъде освен от youtube.com. Цяла сутрин търся грешката от къде идва,но не мога да я открия.

# 469
УСМИХНАТ И ВЕДЪР ДЕН НА ВСИЧКИ!   love001

Вчера сутринта се включих за малко и днес ви настигам, та затова с малко закъснение искам да кажа:

МИРА, ЧЕСТИТА РОЖБА ИВАЙЛА !   ylinfant

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И НЕКА ЩАСТИЕТО ДА БЪДЕ ВАШ СПЪТНИК !   newsm51

ОТ ТОВА, КОЕТО ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО НЯМА ПО - ХУБАВО, ТАКА ЧЕ РАДВАЙТЕ СЕ НА ИВАЙЛА И НЕКА САМО РАДОСТНИ НЕЩА ДА И СЕ СЛУЧВАТ !  Two Hearts

# 470

smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10  Винаги готов!
Ок щом е така аз ще взема да разуча дупките из кафетата и коя е най подходяща за всички ни дето искаме да се съберем за да я почетем подобаващо със смях и закачаки и прочие Joy

# 471
  • plovdiv
Ади,това което си сътворила е велико.Не знам колко си си играла,но се е получило страхотно.Благодаря ти че ми припомни всички най-хубави моменти от филма.Романтиката се завърна в душата ми.Ти си направо съкровище.. newsm51 smile3501  love001 newsm20

# 472
Guffi  моля те кажи защо не ми тръгва.
Вземи си инсталирай KMP player
Аз съм с него и нямам проблеми отваря се.

# 473
  • София
Да отбележа и аз раждането на Ивайла.

Нов човек

Докато гледахме Незабравима
Във форума роди се нов човек
Една малка принцеса неотразима
Да е здрава и жива най-малко век

Да стане умна, красива и добра
В живота да бъде силна като Еда
Да радва само своите татко и мама
От това по-голяма награда няма

# 474
Ади,това което си сътворила е велико.Не знам колко си си играла,но се е получило страхотно.Благодаря ти че ми припомни всички най-хубави моменти от филма.Романтиката се завърна в душата ми.Ти си направо съкровище.. newsm51 smile3501  love001 newsm20

АДИ, сигурна съм , че горния цитат е верен, но и аз от сутринта се мъча и не мога да го видя.
Прости невежеството ми в техническата област, но ако се получи на елекронна поща няма ли да може да се види, че умирам от любопитство ?  newsm78  bowuu

# 475
  • София

АДИ, сигурна съм , че горния цитат е верен, но и аз от сутринта се мъча и не мога да го видя.
Прости невежеството ми в техническата област, но ако се получи на елекронна поща няма ли да може да се види, че умирам от любопитство ?  newsm78  bowuu

И аз имам същия въпрос и молба към Ади.

# 476
# 477
                             baby_neutral

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас:
детенцето да ви радва, да ви дава топлина,
само радости от сега, много щастие всеки ден,
и любов от сърце!         Hug

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт