Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 275
  • 603
  •   1
Отговори
# 450
  • София
x-x-x , мерси, че го обясни - точно така беше. Дано го запомня сега   Blush
Просто, но магическо  Hug

# 451

Когато желанията стават на прах, аз наблюдавам безмълвно как нощта  разпръсква прашинките, сливам се с  Вселената и се опитвам да усетя  вкуса  на бъдещото  щастие.
Защо трябва да е свързано с изхвърляне на негативна енергия
За плюенето съм съгласна  Peace

Лени, newsm10 Пепелта не носи негативна енергия. Напротив - огънят е изгорил, каквото е имало. Пепелта са само остатъците от огъня, но все пак изхвърлянето през терасата не е препоръчително. Може да се сложи в саксия (ако цветето позволява това) или просто да я изсипете на тревата, излизайки от къщи  Peace

# 452
raliko ,  така е мила Hug ние обичаме нещата да са под наш контрол. Невинаги обаче ние знаем кое е най-добре за нас и за хората около нас.
Дааа,желанието да е всичко под наш контрол...Това ме подсеща за моята приятелка,която така и каза- заблуждението дава илюзия за щастие,а истината е винаги болезнена.

# 453
  • Universe
eldivine,  Hug бях забравила за пръстта на цветето, въпреки че го знаех Simple Smile Така ще направя  Peace

umnikuu Rolling Eyes  Сега ме накарахте да търся - защо (не)може да се хвърля  smile3529 ooooh!

Wink Понякога и аз обичам куик фикс - овете  lovekiss 

# 454
От известно време ви чета, даже вероятно ще се включа утре за новолуДието Simple Smile

# 455
lenny_pld , попринцип всичко може да се хвърля но не от всеки Peace Затова хората казват, че е опасно да се занимават с окултни занимания, защото отговорността е голяма. И явно е така като се замислим, да мисилм положително, да внимаваме какво правим тоест да сме будни

# 456
  • Universe
humanis   bouquet

Neminem laedere = Не вреди никому

# 457
  • Добрич
„Излизането към просветения духовен свят е като излизане от ряпа...”, казва Баал Сулам в удивителната притча:   

Червейче в ряпа

Червейче роди се в ряпа.

Седи си там и размишлява:

„Целият свят

е толкова горчив,

толкова е тъмен

и толкова малък,

колкото ряпата, в която съм роден.

Но в миг един,

пробивайки кората,

поглеждайки навън от ряпата,

червейчето радостно възкликна:

„А аз си мислех, че светът

е като ряпата, в която се родих,

а ето че пред мен разкри се

свят тъй огромен, светъл и красив!”

От тук

# 458
  • София
може ли желанието (за 20.05 става въпрос) да се напише за друг човек.

# 459
  • София, под Карлсон
може ли желанието (за 20.05 става въпрос) да се напише за друг човек.

Мисля, че не. По- назад в темата беше обяснено.
х-х-х, благодаря ти за обяснението- много е просто, но никога нямаше да се досетя сама  Embarassed
Вече нямам търпение, готова съм с формулировката на желанието ми  Simple Smile

# 460
  • на брега на морето

А кажете ми какво е това? Като се заиграх с вълшебния квадрат си намислих 11.
Тук наистина прелива от енергия Laughing

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:01 от Котьо Тръмп

# 461
  • Tам през Атлантическия океан
Я да ви питам нещо , накой знае ли лесен начин  Mr. Green за учене на чужд език?  newsm78
Примерно учебника под възглавницата  Crazy или нещо от тоя сорт  Crazy
Шегувам се  Laughing

Ще ми е драго ако споделите някои "подсъзнателни трикчета"  Winkако знаете  освен самото учене и зазубряне на езика де   Sunglasses

Това което аз правя за сега - слушане на самия език винаги когато мога  Wink и това че съм си написала утвърждание във вълшебвата  тетрадка  Grinning
(е ходя и на курс де )

Благодаря ви Hug

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 06:52 от Desss

# 462
Искам да попитам тези от вас, които от повече време са се посветили, в някаква степен, на тези техники.
Животът ви - като цяло -промени ли се и как? Към по-добро, към по-лошо или се промени себеусещането ви, но не и реално случващото се?
Надявам се да не задавам вече разглеждан въпрос Simple Smile
Сега започвам всеки ден с усмивка. Първо се насилвах да потисна лошите мисли, сега вече (почти) ги няма.
Ummagumma, да знаеш че не е гладко. Но става много по-различно. Поне според мен и за мен е така. Трудностите се преодоляват по-лесно, но не изчезват. Това, което най-вече трябва да се промени си самата ти и твоят начин по който гледаш на живота.Това, което х-х-х е споделила е вярно, но тя  и сега продължава да гледа включително и на мъчнотиите си  по друг начин. Ето това най-вече се променя. И още нещо - според мен става бавно  и на периоди. За да съм точна- промени се при мен повече себеусещането и по-малко реално случващото се.

Dess,, трикове не знам, ще се радвам да сподели някой. От опит мога да ти кажа, че помага много гледането на филми, слушането на музика, която обимаш- песни и превеждането им- така думите се запомнят много трайно- няма нужда да ги повтаряш много пъти.  bouquet

ЧЕСТИТ СЕДМИ ЛУНЕН ДЕН ВЪЛШЕБНИЦИ!УСПЕХ И СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА ВИ !  bouquet  bouquet  bouquet

# 463
  • Costa Rica
Здравейте!
Сега трябва да бягам , но към следобед ще ви напиша моите трикчета за учене на чужд език.
Усмихнат ден!
 Hug

# 464
  • Universe
ЧЕСТИТ СЕДМИ ЛУНЕН ДЕН ВЪЛШЕБНИЦИ!УСПЕХ И СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА ВИ !  bouquet  bouquet  bouquet

И не забравяйте  мантрата "TODAY IS MY DAY! " 
Обичам Ви!
Благо-Даря!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт