Квилинг за маниаци - 4

• 106 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ianina друг не знам за жалост, дано си намериш нещо. Аз до тук смених 3 шаблона.  Mr. Green 

bradata и аз си мислех за Ибей обаче не ми е ясно как ще станат нещата с резервните ножчета. Доколкото знам, бързо се изхабяват и ако модела го няма в БГ, после трябва да се поръчват и ножчетата...

# 586
  • Бургас
И аз се притеснявам леко за това, ама... пусто криза сега Embarassed Иначе колко бързо се изхабяват?

# 587
Забравих да споделя за рязането на лентичките - имам ми мини шредер, който реже лентичките на 3 мм и се справя с хартия до 160 g.
Знам, че е купуван онлайн, но нямам идея за колко и от къде точно - подарък ми е.
Ето този.
Доволна съм - малко къдри краищата, но равномерно   Grinning
А за картон ползвам гилотина, но и тя е доста скъпа и режа на око така че лентичките не са много еднакви.

# 588
bradata не съм много сигурна, но до колкото знам всичко пак опира до качество. Ако случиш на качествен, може ножовете да издържат повече. Но като знам колко бързо ми заминава макетното ножче, тези и да са по-добри за 1-2 месеца ще са се изтъпили.
Кризата и мен ме е налегнала яко  Tired, иначе си имам цял списак с желания. Laughing
Te4eto тази машинка изглежда страхотно! Завиждам!  Laughing

# 589
ЕЕЕЕЕЕЕ, момичета, по-голяма бяла птица от мен няяяяяяяяяяяма!
Понеже имам два имейла, съм влизала с погрешния и там копирах адреса от блога си ииии, една мацаница станала. Но след почти 24 часа лутане, си поех въздух, както каза Течето и помислих малко  Embarassed
Ами има си всичко, сега остава да публикувам вече.
Извинявам се за спама.

По въпроса за тримера - и аз се бях зарибила, дори на път да си купя от Офис1, но рязането на картон беше под въпрос - т.е по-дебелия трябваше да е по един лист и се отказах. За сега си режа с макетнето ножче Laughing

Успех на всички.

# 590
Здравейте,
И аз да си кажа каквото знам, имам такъв тример: http://www.craftsuperstore.co.uk/Crafts/Craft-Tools/Paper-Trimme … c1138/p10436.aspx
Супер е за правите линии и ъгли(за което го и взех), но не става за лентички - опитах, но става трудно, неточно и ножчето ми се изтъпи доста бързо така. За лентички си трябва нещо от по-висок клас.
Ето и поредното ми "нещичко": http://picasaweb.google.com/106593460026495236729/Razni?authkey= … 40888871510382178 (не стана перфектно, но пък става Wink)

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 22:18 от Perpeto

# 591
Само информативно да кажа, че аз ползвам тримера си от една година почти, режа ежедневно по много на него и все още не съм сменяла ножа. Изхаби ми се лентичката, върху която опира ножа при рязане. Тя също е консуматив на практика, смених я веднъж(около 30лв струва).

Perpeto аз правих сини, розови и лилави снежинки, но за кафяви не бях се сещала - много ми хареса твоята. Много интересно преливат цветовете един в друг.

# 592
нещо коледно и от мен Hug
http://picasaweb.google.com/st.dobrinca/OkMcKJ#5540203334262371522

http://picasaweb.google.com/st.dobrinca/OkMcKJ#5541258218717733378
гледам и чета тук за разни инструменти и приспособления - абсолютен лаик съм в това отношение  Embarassed, май ще трябва малко да се пообразовам , аз карам с каквото имам подръка Laughing

Хубава вечер на всички!!! Hug

# 593
здравейте,да се включа по темата за рязането,в началото всичко рязах с макетно ножче,но после си купих тример на Dovecraft  от http://www.2elshi-shop.com/index.php?option=com_virtuemart&p … d=17&Itemid=1 ,но в момента го няма,аз съм много доволна,бързо и лесно,но за лентички не става,значи ножчетата при доста рязане се изхабиха за около 2-3 месеца,още не съм си взела нови Embarassed ,но и това ще стане Simple Smile..

# 594
Привет, момичета!
В момента се намирам пред малка дилема newsm78
Искам да лепя картон, но с какво най-добре?
Двойнозал. лента която имам е на dovecraft и мисля, че е китайско производство /като повечто неща на тази фирма/ и се притеснявам да не се отлепи след няколко дена. Другия вариянт е сухо лепило Uho, но и от него не съм въодушевена. Пратих щерката да вземе Pritt. Дали ще свърши работа?

# 595
Свърши тя. Залепих картичката все пак с двойниз. лента. Тъкмо си мислех, че някой ще се излъже със съвет и после той да е виновен, ако всичко се разлепи, а не аз Whistling  Grinning Hug

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 07:19 от Ianina

# 596
Ianina, аз съвет не мога да дам, а и е късно. Но може да споделиш ако има проблем след това (дано няма Wink)
BellaG, благодаря за коментара за кафявата снежинка. Така ги харесвам тези есенни тонове, че и зимата ще ми мине в тях Simple SmileSimple SmileSimple Smile
diversy, за какво са ти инструменти като без тях се справяш повече от перфектно! Толкова красоти си направила, че ми окапаха очите да гледам   bouquet
addii, и моя тример е от елшите, но чаках , за да го имат наличен. Явно много се купува Wink

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 16:04 от Perpeto

# 597
diversy, твой фен съм  Peace Много красиви картички, точно такива, каквито и аз харесвам! Паусови цветя се опитвам да правя и аз - идеята я видях от друг сайт, но твоите са просто великолепни, такива там нямаше. Надявам се не ми се сърдиш, ако се опитам да направя нещо подобно  Embarassed
Страхотни сте и много хубави неща правите!

Ах тия картичкиииииии ...... захване ли се веднъж човек с тях няма отърване  Hug

# 598
Благодаря ви момичета  за хубавите думи , приятно е да оценят труда ти  Hug.... и нямама нищо напротив който и да било да се опитва да прави нещо като моите неща , напротив дори съм готова да помагам ако има нужда !!!нали все пак затова ги показваме - за да взимаме идеи и да ги претворяваме по свой начин!

# 599
момичета сега аз имам проблем - бихте ли ми дали съвет , за да не се повтаря - последната ми картичка се деформира на втория ден , мисля че е от лепилото - използвам с200 и там където залепената повърхност е по голяма се нагъна Embarassed, относно золепените елементи няма проблем, но другото..... newsm78, прочетох тук че използвате сухи лепила - те дали стават за големи повърхности???
предварително ви благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт