Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 564
  • 816
  •   1
Отговори
# 675
добра вечер на всички!пак съм с една статия,мисля,че ще е интересна за всички(които не знаят за това):
http://anticancer-bg.com/articles/p_7/

# 676
  • София
Нищо ново под слънцето! Мен още по време на химиотерапията, доц.Куртева ми каза да преустановя приемането на мазнини и въглехидрати, като ми обясни, че те влияят не само на теглото, но хранят и раковите клетки. Храните с високо съдържание на въгл и мазнини са противопоказни при установено раково заболяване!
Това сме го коментирали с момичетата много пъти в предишните теми! Затова поддържането на теглото е важно не само от естетична гледна точка, но е и абсолютно важно за доброто здравословно състояние!

# 677
Марги, ние с тебе сме набарали точния хранителен режим! Peace

# 678
  • София
Сис  love001
Всъщност на мене, честно казано ми липсват плодовете, тъй като много ги обичам! Но компенсирам със зеленчуците!
Най. добре е човек да не се изоставя да нашишкавее, както стана при мен! Защото после е много трудно!!!!!
Но...оооо Сисе ние сме отличнички, както винаги!!!!!! Човек само като ни погледне линийките и.... Joy

# 679
Сис  love001
Всъщност на мене, честно казано ми липсват плодовете, тъй като много ги обичам! Но компенсирам със зеленчуците!
Най. добре е човек да не се изоставя да нашишкавее, както стана при мен! Защото после е много трудно!!!!!
Но...оооо Сисе ние сме отличнички, както винаги!!!!!! Човек само като ни погледне линийките и.... Joy

Ох... Честно казано много неща ми липсват... Но предвид поставената цел,лишението си заслужава!
А освен,че ще поотслабнем,ще бъдем и по-здрави,нали!!! newsm51

# 680
  • София
Точно така миличка! Не по-здрави, а много здрави! Joy

# 681
Точно така миличка! Не по-здрави, а много здрави! Joy

Ами като се замисля,то повече от това няма накъде! smile3503

# 682
  • София
Някой враг е измислил и линийка за годините Joy ама за него bash

# 683
Някой враг е измислил и линийка за годините Joy ама за него bash
Дайте го насам то`з с линийките за години...
newsm66 newsm66 newsm66

# 684
  • София
Сиско, понеже гледам, че сме си двете в темата, нещо специално за теб с много обич:
Вървя по улицата.
На тротоара има дълбока дупка.
Падам в нея!
Загубена съм - нямам надежда.
Нужна ми е вечността, за да намеря изход!
Вървя по същата улица.
Правя се, че не я виждам.
Падам отново!
Не мога да повярвам, че съм на същото място.
Но..ооо не е моя вината.
Отново ми трябва много време за да се измъкна!
Вървя по същата улица.
Виждам, че е там!
И пак падам в нея ......това е навик!
Очите ми са отворени, зная къде съм.
Аз съм си виновна.
Измъквам се незабавно.
Вървя по същата улица.
На тротоара има дълбока дупка!
Заобикалям я!!!!!!
Вървя по друга улица! Joy

# 685
ThinkingИ с какво се храните ако не е тайна??без хляб ,без ориз??Без плодове?
И при това сте ама многооого жизнени!!  bouquet  bouquet

# 686
  • София
Ами месце, млекце и много зеленчуци и  luvbed newsm39 Wine Glass Joy Joy Joy Joy Joy

# 687
# 688
ThinkingИ с какво се храните ако не е тайна??без хляб ,без ориз??Без плодове?
И при това сте ама многооого жизнени!!  bouquet  bouquet

трябва да кажа,че ние с щерката така се стреснахме веднага от диагнозата,че тя е започнала много строга вегетарианска диета,даже млечни продукти не яде;само понякога яйца и ориз,нищо тестено и сладко,обаче яде плодове.И понеже пие добавки,от които СЕ СЛАБЕЕ,та бързо стопи не само "излишните"3 кг,а и повече,сега вече искаме да понапълнее малко и решихме да нарушиме тази диета и да спре с добавките за отслабване(хитозан и спирулина).Но не й липсва енергията,само да не е след херцептина,не го понася добре.
А ето вместо "линийка" да си проверявате теглото,всички в семейството: http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa. Аз давах вече този сайт,но явно някой не го е виждал.Много е хубав!
Моля ви за полезна рецепта за напълняване,"трябват" 3-5 кила! Laughing
margi4 !страхотна си! Peace

# 689
Идеално тегло: -277 кг Shocked Shocked Shocked

Е,ако постигна това тегло,направо ще смая света с идеалните си форми! hahaha hahaha hahaha

Алиса, дъщеря ти ако иска да понапълнее,да си хапва кисело мляко с пчелен мед.Но истинско пълномаслено кисело мляко и чист,домашен пчелен мед...

Общи условия

Активация на акаунт