Звездни компромати-62

• 67 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
 Joy Joy Joy
Има някакви обици мило, ама снимката е много кофти и не мога да ги видя. Но като качат още хубави, ще ги пльосна. Трябва да се проверят обиците задължително. Mr. Green
Иначе Коцето е всъщност на маса с Преслава, Гергана, сестрата на Маргините, Камелия и др. Явно е седнал за малко при Райна, и тогава са ги щракнали.
Но ще кача още снимки, да видите и Галена с рокля, с която беше Бекъмова преди няколко години. Mr. Green А и снимки на Камелия, Мария, и разни други.

# 286
  • Earth
Марая Кери не носи грим.  http://onair.bg/img/Mariah_Push.jpg
"Precious: Based on the Novel Push by Sapphire" e филм в който тя играе старомодна социална работничка.

Дженифър Анистън 1992 - 2006 http://star.blog.bg/photos/4576/jennifer_aniston_%202006-1992.jpg

# 287
"Тихо ми пази" го разбирам аз като "Не вдигай шум"... в началото ми прозвуча абсолютно неестествено като фраза, във всеки случай не ми харесва песента. А тази на Лилана пък въобще, голямо напъване с тоз американски пробив, голямо чудо.

# 288
Дженифър Анистън 1992 - 2006

Какво нещо е поддръжката! Инак нищо не е променено по лицето ú. Освен може би това, че очите са някак по-големи, по-отворени. Ама то е въпрос на грим сигурно.

# 289
Освен може би това, че очите са някак по-големи, по-отворени. Ама то е въпрос на грим сигурно.
И на изтънени вежди. Страхотно са ѝ се отразили годините.

# 290
pina , кой е този клип на Азис , който наподобява Никита?

Ето го. Визирам филма за големия екран, не сериала. Същата сцена я имаше и в американския римейк под името Точка на необратимост.
http://vbox7.com/play:450a596d

# 291
  • Пазарджик/Лондон
pina , вярно е копирал от "Никита" ooooh! - почти едно към едно са сцените в ресторанта Rolling Eyes.Иначе момичето е много хубаво, по ми харесва от Никита Joy.

# 292
Тя му е братовчедка. Simple Smile

# 293
На мен ми харесва, категорично!
Филма е класика на Люк Бесон от 1990г, във френско- италианска продукция. Получава награда Сезар през 91г. Американския римейк е от 93г, в главната роля Джейн Фонда.  Азис ли, режисьора ли, се е изкефил и са решили да направят един реверанс към знаменитата класика. За мен това е с вкус, със стил, чак не мога да повярвам  Laughing  Финала, пък, е жесток в буквалния и преносния смисъл на израза. Така трябва да се прави, не някоя си да ми зяпа с уста, като риба на сухо, в продължение на 3мин и 50сек.

# 294
  • Пазарджик/Лондон
pina , абсолютно си права за "Никита" на Бесон - страхотен филм Hug.Само да те поправя за американската версия от 93, превеждана някъде и като "Терористката" - Бриджит Фонда е в главната роля, племенницата на Джейн Wink.То ти сигурно нея си имала предвид, ама нали лелята е по - известна и нейното име ти е изникнало първо Wink.Мда, добър е клипа, на мен много ми харесва и клипа на Люси, който пък имитира филмите на Джон Ву - с многото стрелба и хвърчащите бели гълъби, песента се казваше "Аз обичам теб", дано не бъркам заглавието, и там много хубави жени се появяваха Heart Eyes.

# 295
Да, и този клип на Люси наистина е много готин. Heart Eyes

# 296
Ох, Бриджит, Джейн, признавам, че се бъркам и то много сериозно  Embarassed 
Да, този клип на Люси е страхотен също, той май сам си го беше режисирал?  Thinking
Абе, има попадения, родната чалга, аз в този случай и чалга не мога да го нарека. Може, може, ама не го правят.

# 297
Да, Люси сам си е режисьор. Май и на клипа на Азис е режисьор. Както и така одумвания на Елена -"Достатъчно", и новият й - "Изгубена". Проблема според мен идва от там, че той прави 96% от клиповете на певиците на Пайнер от години, и яко се е изчерпал . Те са толкова много, че просто много трудно ще измисли вече нещо ново и което не е правено. Иначе в началото имаше страхотни идеи.

# 298
# 299
Пак гледах клипа на Галена, та се сетих, че всички сме виждали, какво може с уста и език, още преди години. Сега трябваше и high quality да го видим.

Общи условия

Активация на акаунт