Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

От гняв обзет и заслепен,
реших,че пътя ми със тебе свърши,
от самотата съм съсипан,уморен,
тя в мене всичко хубаво прекърши!
Как без тебе мислех,че мога да живея,
как да вдишам въздуха без твоя аромат?
Без теб звездите да погледна не смея,
Без тебе няма смисъл нищо в този свят!

Така се мъчех теб,проклетнико,да те забравя,
така се молех на сърцето,да не ме боли!
За мъжа,който мъка и болка само в мен оставя,
на себе си забрана слагах:"Не търси!"
Нощем ръцете се протягаха самотно,
да докоснат любимото мъжко лице,
за теб сърцето плачеше сиротно,
тъжно като със изсъхнали цветя поле!

# 121

Сърцето ми кърви,сякаш с нож на две го раздели.
Защо с лека ръка сложи край на любовта?
Аз бях готова да се боря ,но защо ли продължавам да говоря...
Ти си единственият мъж,който спечели моето сърце....,но то сега не спира да реве.
В началото си рекох:Това е той и ще бъде мой.....
Но не очаквах,че ще бъдеш толкова примирен и ще ме оставиш някой ден.
Искам да ти кажа само едно- ще те забравя и сърцето си от теб ще избавя.

Мурат:
Моето сърце също е разделено на две.
Страдам за нашата любов,не казвай,че не съм готов....
Съдбата с нас се подигра,изпращайки ни Бурчиновата рода...
Не се оправдавам.....,а беакрайно съжалявам.
Ти ще останеш единствена за мен.......не се предавай......ще дойде и нашият ден...
Минаха години от дните в Аси,но пожара в нас продължава да гори....
В името на всичко между нас .....почакай още час....
Не прехвърляй цялата вина на мен,вече бях за Бурчин сгоден....
Ако беше застанала пред моята кола малко преди това,щяхме сега да се раздваме на нашите деца...
Ах съдба....съдба.....защо раздели нашите сърца...

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 15:05 от _magi_

# 122

Разговор на Туба и Мурат
Място:Дубай
Време: 20.10.2010г.

-Здравей,Мурат!Радвам се да те видя!Не се бяхме засичали с месеци,сякаш се избягвахме...
-Здравей,Туба!И аз съм много щастлив,че те виждам...
-Защо Бурчин не е с теб?
-Има снимки в Езел и не я пуснаха,но много искаше да дойде...
-Е поне ще имаме възможност да си поговорим и да си припомним...
-Да,но феновете още не са ни забравили,още говорят за нас...
-А всъщност всичко приключи между нас още тогава,Мурат....какво се случи,какво се изплъзна....понякога се сещам за теб,за нас,за това,което се случи и което си мислехме ,че успяхме да прикрием....но всички видяха....
-Беше много специално за мен,Туба....и аз винаги ще си спомням за дните в Аси с теб,но може би така е трябвало да стане,може би така е по-добре,може би нямаше да те направя щастливa.
-Може би....
-А имеме ли шанс отново....задавал съм си този въпрос много пъти,възможно ли е пътищата ни отново да се пресекат....?
-Незнам ,Мурат....а има ли още чувства,има ли пламък...?
-Може би има....при теб има ли?

Разговора продължи със задаване на въпроси и неясни отговори след което се прибраха в хотела...

Следва продължение

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 16:11 от _magi_

# 123

Туба и Мурат решиха да проверят има ли още чувства между тях или времето си е казало своята дума.....

# 124

За изненада на всички се появяват заедно на събитието....

# 125

Този път се прибираме заедно в Истанбул,нали?
[/i]

# 126
# 127

Разговор на Туба и Мурат
Място:Дубай
Време: 20.10.2010г.

-Здравей,Мурат!Радвам се да те видя!Не се бяхме засичали с месеци,сякаш се избягвахме...
-Здравей,Туба!И аз съм много щастлив,че те виждам...
-Защо Бурчин не е с теб?
-Има снимки в Езел и не я пуснаха,но много искаше да дойде...
-Е поне ще имаме възможност да си поговорим и да си припомним...
-Да,но феновете още не са ни забравили,още говорят за нас...
-А всъщност всичко приключи между нас още тогава,Мурат....какво се случи,какво се изплъзна....понякога се сещам за теб,за нас,за това,което се случи и което си мислехме ,че успяхме да прикрием....но всички видяха....
-Беше много специално за мен,Туба....и аз винаги ще си спомням за дните в Аси с теб,но може би така е трябвало да стане,може би така е по-добре,може би нямаше да те направя щастлив.
-Може би....
-А имеме ли шанс отново....задавал съм си този въпрос много пъти,възможно ли е пътищата ни отново да се пресекат....?
-Незнам ,Мурат....а има ли още чувства,има ли пламък...?
-Може би има....при теб има ли?

Разговора продължи със задаване на въпроси и неясни отговори след което се прибраха в хотела...

Следва продължение
МАГИ ПРЕКРАСНО Е. ЧАКАМ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО С НЕТЪРПЕНИЕ.

# 128
 Здравейте и от мен!
Днес и утре ще влизам в темата когато имам възможност.
Два стоп-кадъра от снощния епизод на Пленителката. Някой заема целия екран, други ъгълчето долу!  hahaha hahaha

# 129
Алис ни радва с нов клип за Аси и Демир - от днес- 1 май:

http://www.youtube.com/watch?v=pQYkbKv7FmA&playnext_from=TL& … ideos=XqpEm8jGDs4

АлисHug Hug Hug

Радват му се и зад граница!!!

Azi 13:39 | 7763/7764
Scuze, pt repetare mesaj..

Un nou clip: Asi and Demir -Gururu yenemedik
http://www.youtube.com/watch?v=pQYkbKv7FmA&playnext_from=TL& … ideos=XqpEm8jGDs4

# 130

Туба е наистина изключително красива.
В Аси често коментирахме, че искаме да я видим в роля, в която е облечена като дама.
Ето я! Спираща дъха красота!
В Аси в ролята на Туба не се акцентираше на дрехите.
Аси беше момиче, чийто ден минава сред нивите, сред животните.
Това не и попречи да ни завладее, да ни омагьоса.
Туба може да го направи както и да е облечена, в каквато и роля да играе. 
Който може, го може!

# 131

Тази песен винаги ме кара да настръхвам.Особено силен момент за мен беше когато Демир беше гушнал Асия и тя и каза мамо.Свързвам го с тази песен.
И сцената на терасата когато той я прегърна през кръста,ми тоя снимачен екип де се беше побучил ,барем там да бяха на саме  Grinning

И аз онемявам като я видя тази жена.Никоя не ме е впечатлявала така.Не е само красотата и.Начина по който гледа ,изражението на очите и.Той затова Демир потъваше в погледа и.
Та и заради тези очи ,овцата тури въжето на Мурат,как взе да потъва и тя дръпна  нагоре. #Cussing out

# 132
Няколко изгледа от Дубай:

Дали номинираните актьори ще бъдат настанени в перлата на Дубай "Бурж ал Араб"

или в някоя "малка" кокетна виличка?

# 133

Тази песен винаги ме кара да настръхвам.Особено силен момент за мен беше когато Демир беше гушнал Асия и тя и каза мамо.Свързвам го с тази песен.
И сцената на терасата когато той я прегърна през кръста,ми тоя снимачен екип де се беше побучил ,барем там да бяха на саме  Grinning

И аз онемявам като я видя тази жена.Никоя не ме е впечатлявала така.Не е само красотата и.Начина по който гледа ,изражението на очите и.Той затова Демир потъваше в погледа и.
Та и заради тези очи ,овцата тури въжето на Мурат,как взе да потъва и тя дръпна  нагоре. #Cussing out

Лин-ка, те пред толкова хора снимачен екип показаха изумителна любов, пък ако ги бяха оставили насаме - не знам! Експлозия от чувства ще да е имало. Защото са имали и моменти/ дългички моменти/  насаме. Никой не може да ме убеди в противното. Затова сега цял свят ги свързва един с друг. А те си мълчат и мълчат. Ха дано в Дубай открехнат малко вратата. Но не ми се вярва. Миналото е посипано с пепел....

# 134

1 мая 2010    |    
На главную    

Запомнить
Регистрация | Забыли пароль?
Главная форумов    Вход    Регистрация    Пользователи

Турецкие сериалы на КТК
Страницы:    <<     1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     >>
Список Форумов / Общее / Сериалы    
Автор    Сообщени

Добавлено: Позавчера 5:45    наверх

Может здесь кто - то найдёт ответ на всех интересующий вопрос :

интервью Мурата румынской газете:

- Что вы можете сказать о характере своего героя, которого вы играете в сериале «Аsi»?
- Демир - это роль, которую я постарался интерпретировать с большой любовью. Я могу сказать, это мой любимый персонаж из тех, что я играл до сих пор.
- Как продвигалась Ваша работа с вашей партнершей по фильму, Тубой Buyukustun?
- Очень хорошо. Это человек, с которыми я работал и работал с удовольствием. Мы профессионалы и каждый пытался сделать свою работу наилучшим образом.
- Какими качествами должны обладать актёры, чтобы общаться очень хорошо на сцене или перед камерой?
– Первая – страстно любить то, что ты делаешь. Относится ко всему с максимальной серьезностью. При таком профессионализме всех будет достигнуты лучшие результаты .
- В Румынии случилась реальная истерика с запуском этого сериала.Осознаёте, что многие женщины, смотревшие сериал, влюбились в вас?
– В меня? Я счастливый человек, верно? Но не нужно, чтобы это услышала моя жена. Шутка, шутка ! Не верю, что они влюбились в меня, они влюбились в символ. А если они влюбились в моего героя, и выражают восхищение, то это лишь доказательство того, что я делаю свое дело хорошо. Это просто приносит удовлетворение.
- Ваша жена не ревновала ?
– Нет, не ревнует. Она сама актриса, как я, и понимает ситуации такого рода.
- Я знаю, что ты полюбил ее, снимаясь в телесериале "Буря". Она не боится, что история может повториться, только с другим партнёром, с которым ты будешь также вместе сниматься?
– Я полюбил её не только потому, что мы снимались вместе. Всё немного по-другому. Некоторые вещи происходят между людьми, что ничто другое уже ничего не изменит в мире. Это очень важно для меня.
- Что было то, что привлекло вас в вашей жене?
Естественность, красота, ум, свой способ бытия. Мне нравится она такая как есть. Я люблю свою жену очень сильно. Жаль, у нас не так много времени, чтобы мы могли быть вместе.
- Какими качествами должна обладать женщина, чтобы Вы чувствовали влечение к ней?
– Должна быть такой же, как моя жена. Самая красивая, самая умная и самая симпатичная женщина в мире. У нас красивый брак, который продлится я надеюсь, много, много, много лет.
- Считаете ли вы себя красивым человеком?
- Нет. Красота является субъективным и я не считаю себя красивым человеком.Актерство-это страсть, или работа. Какова роль, что вы любите больше всего?
– Если бы вы спросили меня перед этим сериалом, то я мог бы ответить по-разному, но теперь я могу сказать, что роль в "АСИ" заставила меня отдать всё самое лучшее, что есть у меня.
- Как вы отдыхаете?
– Сейчас у меня есть немного свободного времени, но большую часть моего свободного времени провожу с женой. Ходим в кино, видимся с друзьями, выезжаем дня на два в поездки. Маленькие вещи, но очень важные в то же время. Я должен иметь время на семью и жену ...
Jch weiss nicht , was soll es bedeuten ,
dass ich so traurig bin . . .
ludovika1957

Добавлено: Позавчера 2:05    наверх

ludovika1957 писал(а):
Но я всё же думаю , что хотя бы в душе ....

Все возможно, хотя может Мурат ведь молодой, и он увлекся или вошел в роль, может быть он мечтал о такой любви)), и судьба дала ему шанс, а как девушка Туба его может не очень интересовал.
ludovika1957

Общи условия

Активация на акаунт