Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
 Hug Любима сцена - тази със сокола, сега започват хитростите на Джемал ага, затягайте коланите, той е хитър като стадо лисици.

# 466
Алис радвам се , че се появи! Hug Вече няма да обсъждам сама! Hug Hug Hug

# 467
  • Пловдив
Аз съм прелитаща, но не пропускам серия. Особено тази е много красива и тъжна, уникална сцена между Аси и Демир когато научиха за смъртта на чичо му. Той изглеждаше наистина съкрушен.

# 468
Всъщност от първото излъчване по Нова не съм пропускала серия.Сега също!Гледала съм го преди на турски , и след Нова пак си теглих сериите в интернет.Знам всички случки наизуст!Този филм е уникален!!!Всяка една сцена , всеки един момент , всеки един миг , ... всичко си заслужава!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 469
Ох , сцената със завивките и изгрева... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ....Поредната спираща дъха серия..."Можем ли да спрем времето тук и сега?" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 470
  • Пловдив
 Hug И аз така, но тези първи серии са ми в мъгла. Имам и няколко серии, които не обичам особено, даже не е правилно така казано - по-скоро не обичам да ги повтарям  - просто защото са тежки - когато започват номерата на Али, трудно ми е да го изтрая. СЕга се наслаждавам на липсата му.  Joy

# 471
Мен Али хем ме дразнеше , хем ми се искаше да е във филма...ако го нямаше , нямаше да я има и ревността на Демир... Blush

Алис аз ще лягам!Благодаря ти , че не ме остави сама да си гледам филма! Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 472
  • Пловдив
 Hug Приятна вечер, и аз благодаря за компанията!  bouquet

# 473
Май аз  последна ще Ви пожелая лека нощ. Много гласувах тази вечер,но разликата между Туба и тази след нея се стопява. Утре помагайте. smile3524

# 474
  • София

Issız Adam ölümden döndü

Ünlü oyuncu Cemal Hünal geçirdiği kaza sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı.

Cemal Hünal, 1 Mayıs Cumartesi günü ziyaret ettiği Zekeriyaköy atlı spor klübünde ölümden döndü.

Ahır’daki klüp atlarından birini severken, atın heyecanlanarak kafasını sallaması sonucu başına darbe alan Hünal acilen hastaneye kaldırılıp ameliyata alındı.

Hünal, yüzündeki kemiklerin kırılması sonucu 4 saat’lik bir operasyon geçirdi.

Ünlü oyuncunun orbita tabanındaki ve elmacık kemiğindeki parçalı kırıklar yerine oturtulup, titanyum plak ve vidalarla sabitlendi.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr

Превод на Гугъл

Джамал Hünal известни футболисти набързо откаран в болница произшествието е резултата.

Джамал Hünal 01 05, посети в събота се завърна от мъртвите конен спортен клуб Zekeriyakoy.

Докато в клуб като един от ферма за коне, коне за разклащане главата му, в резултат на вълнуващо импулс на областта е бил управляван Hünal бил откаран в болница веднага.

Hünal, лицева кост фрактура в резултат на операция, има четири saat'lik.

Известни играчи в орбита етаж и ябълчната кост фрактури, а на заседанието, и, след което се фиксира с титанови пластини и винтове.

Желая му скорошно оздравяване! Hug Hug Hug

# 475
# 476
  • София
Gönülçelen ile Aşk ve Ceza'nın büyük başarısı

İki ünlü dizi 'ARAPÇA altyazı' ile youtube zirvesinde...

3 Mayıs 2010 / 06:33:54

atv'nin iki sevilen dizisi 'Gönülçelen' ile 'Aşk ve Ceza'nın İngilizce'den sonra Arapça altyazılı fragmanları da youtube'da büyük ilgi gördü. Dizi oyuncularının Arap ülkelerindeki hayranlarının sayısı da gün geçtikçe artmaya başladı. İngilizce altyazılı bölümleri binlerce kişi tarafından takip edilen iki dizinin de, Arap ülkelerinde yoğun ilgi görmesi üzerine; Arapça altyazı olayı devreye girdi. Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın Ortadoğu'daki hayranlarının yoğunluğu; dizi fragmanlarının youtube'da binlerce kez tıklanmasına neden oldu.

Televizyon Gazetesi

С помоща на Гугъл да хванем смисъла Hug Hug Hug

Две известната поредица "арабски субтитри" на върха с младост ...

3-ти Май, 2010 год. / 06:33:54

две популярни серии на ATV на "Gönülçelen" и "Любов и наказание "на Английски на арабски субтитри ремаркета след YouTube голям интерес. Струнен играчи в арабските страни от нарастващия брой на феновете започна. Английски субтитри секции бяха последвани от хиляди хора от двете серии, интерес е концентриран върху арабските държави арабски субтитри събития се намеси. Buyukustun Туба и Мурат Йълдъръм Интензитет на феновете в Близкия Изток; масив от фрагменти да се кликне върху YouTube резултат на това хиляди пъти.

# 477
  • София

Хубав ден и ведро настроение   Hug

# 478

Добро утро!

С пожелания за прекрасен ден  Hug и няколко клипчета:  Peace

http://vbox7.com/play:dc50ebc4

http://vbox7.com/play:b6ea0f5f

http://vbox7.com/play:1c2d6362

# 479
помооощ Embarassed Embarassed Embarassedкак да вмъкна картинка тук

Общи условия